Pagina's

zondag 30 april 2023

Dutch Card Lovers Challenge 371

Voor vandaag heeft Ellen een hele toepasselijke Dutch Card Lovers challenge voor ons verzonnen. Gezien alle feestdagen rond deze tijd is het geworden;

Holland in blauw/wit

Je laat je inspireren door het plaatje hierboven en maakt daarmee een kaart in de kleuren blauw en wit. Nu heb ik best wel heel veel stempels maar helaas geen molen, grachtenpandjes, boertjes en boerinnetjes of klompen. Na wat zoeken vond ik wel deze mooie bos tulpen. Die moesten het dus gaan worden. Ik heb ze gestempeld in het blauw en de lijnen geembost met transparant poeder want dat schildert wat gemakkelijker. Daarna heb ik ze ingekleurd met liquid watercolor in Indigo en Distress inkt. Wat blauwe papiertjes erbij en een heel klein vlaggetje met stiekem een vleugje rood. 


In de binnenkant nog een keer het bosje tulpen en een tekst in blauw...

Stempels: Stop, drop party, Mother's day tulips - SSS
Inkt: Distress oxide Prize ribbon, Uncharted mariner - Ranger
Stanzen: 
Slim card basics - ME
Papier:  Basic white , Dapper Denim, Pacific point,- SU!, Stars and stripes - MFT
Verder: Twine, Liquid watercolor, 

Vandaag is ook onze Bram jarig en vroeger toen hij klein was dacht hij dat al die vlaggen en feestelijkheden op 30 april voor zijn verjaardag waren. Het was dan ook een teleurstelling toen hij er achter kwam dat hij zijn verjaardag moest delen met de koningin. Deze kaart laat dan ook zien dat wij op 30 april alleen nog zijn geboorte vieren!  Ik ben erg nieuwsgierig naar wat jullie met deze challenge gaan doen. We komen vast helemaal in de hup-holland-hup stemming hier in blogland! Natuurlijk kom ik bij iedereen weer even kijken..  

Meedoen kan tot en met vrijdag 19 Mei.  Op het blog van DCL vind je alle voorbeelden van het design team. Hier kun je ook je kaartje linken.  Klik op het logo hieronder voor alle details en voorbeelden. 

Groetjes en succes!

Nicole

12 opmerkingen:

Angélique zei

Gefeliciteerd met Bram!
Je hebt een heel mooie kaart gemaakt in blauw/wit, prachtig met die tulpen die je heel mooi ingekleurd hebt.
Fijne zondag!

Rhodé zei

Superleuke kaart! De kleine rode touch zijn perfect en maken de kaart echt af!

Ellen zei

Hoi Nicole, van harte gefeliciteerd met Bram!
Je hebt een prachtige kaart gemaakt met fantastische blauwe tulpen. Ook de binnenkant weer super mooi in stijl versierd.
En dat vleugje rood maakt het helemaal af. Fijne dag gewenst vandaag! Groetjes Ellen.

Scraptastisch zei

Heel mooi kaartje Nicole erg leuk detail het lijntje met vlaggetje! Zo krijgt ie toch nog een vlag op deze dag...gefeliciteerd met Bram en nog fijne zondag verder,
xx Gerie

Marjan zei

Van harte met Bram! Je kaart is prachtig, heel mooie tulpen ook bij jou en zo leuk dat vlaggetje en de drie dots! Nog een fijne dag, hoop dat jij en zus het gisteren heerlijk gehad hebben.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Bram en je maakte een hele leuke "Hollandse" kaart. Dat vleugje rood is een fris accentje erbij. Fijne dag nog Nicole.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Wat een mooie kaart voor de challenge! Super detail die drie dots op de buitenkant van de kaart! En de binnenkant is ook gaaf! Ik ga vast weer meedoen. En van harte met Bram! Leuk op zondag! EN mooi weer, dus dat zal wel buiten gevierd zijn?

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Gefeliciteerd! Een mooie kaart voor zijn verjaardag en de challenge!! 🌺☕️

Marfien zei

Tof kaartje, mooi stempel heb je gebruikt

Cornelie zei

Beetje laat, maar ach…nog van harte gefeliciteerd met Bram!!
Wat een leuke challenge en wat weer een topper van een kaart. Liefsxxx

Holly zei

Nog Van Harte Gefeliciteerd met Bram zijn verjaardag Nicole..sorry te laat lees het nu pas..
Ben weg van je kaart super mooi uitgewerkt en heel leuk model en gebruik van de stempel..een beauty!

Rosalien Zwackhalen zei

Schitterend gedaan Nicole, ook de binnenkant. Dat maakt het net wat meer af. Moet ik eigenlijk ook vaker doen maar denk er helaas nooit aan.