Pagina's

maandag 5 juni 2017

SSS June cardkit #1

Pinksterweekend: Bram werkt zaterdag, zondag en maandag in de afwaskeuken van een bejaardentehuis, Sverre werkt zaterdag bij de Hema en staat zondag en maandag in een koffiebus op een bierfeest in Nijmegen koffie te schenken. Beide hard aan het werk dus...  en moeders? Die zit aan de tuintafel te kleuren! (het lijkt zo kort geleden dat het precies andersom was!!)

Een kaartje met mijn SSS Juni card kit. Ik heb er een paar overgeslagen maar deze vond ik weer erg leuk! Niets bijzonders, gewoon lekker gestempeld en ingekleurd met mijn copics...


SSS June cardkit + Copics


Ik zie nu op de foto pas dat de tekst van het papier wat ik heb gebruikt wel heel erg bruiloft-gerelateerd is. Stom dat ik daar helemaal niet op gelet heb.. het wordt dus een trouw of bruiloft-jubileumkaartje.

Groetjes & geniet van deze mooie Pinkstermaandag!

Nicole

14 opmerkingen:

Rhodé zei

Niks bijzonders, zeg je? Volgens mij is het nog een hele klus om die stempels in te kleuren. Het is een mooie kaart geworden. Inderdaad heel geschikt voor een huwelijksjubileum. Gelukkig had je geen tekst als 'happy birthday' gekozen...;)

Colien zei

Wow, wat een gave kaart! Oogt heel rustig, terwijl er toch heel veel op te zien is, erg mooi!
grtz.Colien

Danielle zei

Fjiet fjiew, wat een beauty!! Heel mooi Nicole, deze kaart met prachtig kleurwerk! Haha moeder aan het kleuren ipv de kinders :-) grappig hoe je het zegt! En waar..... fijne dag nog!

Ellen zei

Nu maar hopen dat de jongens net zo trots op jouw kleurwerk zijn als jij destijds op dat van hen, hihi. Als zij het niet zijn, ben ik het wel :-) Wat is dit prachtig gekleurd! Beeldschoon kaartje. Geniet nog van je rustige dag en van deze gave kit!

Mariken zei

Heerlijk relaxed, lekker kleuren buiten aan tafel! Wat kan een mens dan tevreden zijn hè?! En de boys. Maar werken...Je kaartje is er een die bij het weer past, mooi, vrolijk en warm! Geniet nog ff van deze prachtige dag! Xx

Je@net zei

Super mooi kaartje, Nicole. Lekker genieten van zo'n dagje voor jezelf. En met zo'n lekker weer én een mooie kit moet dat toch wel lukken!

Stella zei

Niets bijzonders???? Ik vind het héél bijzonder. Prachtige kleuren en een supergaaf kaartje. Ik vind de kits van SSS geweldig maar heb nog niet besteld. Vraag mij af hoelang dat nog goed gaat :)

Kaartenkraam zei

Prachtige kleurwerk met mooie kleuren en heel leuk om de stempel zo te spiegelen!

groetjes van Ank

!neke zei

Hele gave kaart geworden !

GerJanne zei

Prachtig gekleurd!! En ja, hoe je dat schrijft. Inderdaad. Vorige week hadden we dus Sophie en Marin hier en die vroegen hoe de tuin er vroeger uit zag. Toen ik het vertelde zag ik de meiden op het grasveld zitten op een kleed met de barbies! EN dat is toch al 15 jaar geleden....
Mooie kit!
GerJanne

lostinpaper zei

Stuninng Nicole! Looks like you had so much fun creating this beauty, I love it's colouring book style!

Gerrina zei

Helemaal mooi en lekker vrolijk! Weet niet precies waarom, misschien door de kleuren, maar vind het precies passen bij het servies van blond a'dam... Groetjes, Gerrina

Marjan zei

Erg mooie bloemenkaart en wat een mooi kleurwerk! Heerlijk hè, kleuren? Ik vind het tegenwoordig ook erg leuk om te doen.

nicolevb zei

weer beauty's Nicole
wel grappig inderdaad vroeger was het andersom....haha
Heerlijk ook wel weer kids aan het werk en jij kleuren
en ik heb het gedurfd om deze kit ook te bestellen...
weet niet of ik hem al heb maar deze kaartjes zijn prachtige inspiratie daarvoor
kan niet wachten...(en als het niet lukt weet ik wie ik ga bellen ;-)