Pagina's

donderdag 15 juni 2017

Verjaardagskaart met Sketchy flowers

Heerlijk een beetje kliederen aan de tuintafel. Heel erg mijn best gedaan op de 'spontane' look. Nuts vond het spetteren ook heel interessant, ze zat er met haar neus bovenop... die is nu ook groen gespikkeld!


Stempels: Sketchy Flowers, All about you - MFT
Inkt: Basic Black- Stampin Up!, 
Papier: Cold press watercolor - Strathmore, Black & White basics, Orange Zest, black licorice - MFT
Verder: Ganzai Tambi waterverf - Kuretake, Clear sequins - Pretty Pink Posh

Gisteren het verlossende telefoontje gehad. Bram is met vlag en wimpel geslaagd voor zijn VWO examens. Wij beretrots natuurlijk en meteen de vlag uitgehangen. s'Avonds lekker bij ons favoriete restaurant in Heeze gaan eten, het was prachtig weer dus we konden in de tuin zitten. Topavond!

Groetjes!!
Nicole

14 opmerkingen:

Mariken zei

Heel leuk en gezellig kaartje, met die fleurige bloemen! Wat zullen jullie trots zijn op Bram, zijn VWO diploma behaald, fantastisch!! Gefeliciteerd, geniet ervan! Xx

Nancy Soetaert zei

Proficiat met jullie zoon!
zo'n grappig gebruik, de vlag uithangen. Echt? De Nederlandse vlag dan, of een met geslaagd op?
moet nog veel leren over jullie gebruiken, maar zo ver en toch helemaal anders...
Mooie stempels, leuke kaart!
groetjes
Nancy

Danielle zei

Goed van Bram, gefeliciteerd!! Weer een super mooie kaart. Ik zou er ook met mijn neus bovenop gaan zitten als jij bezig was, maar dan om er iets van te leren :-) Heel leuk, dat een beetje "los" kleuren, een kunst op zich!

Je@net zei

Super leuke kaart, Nicole. En die groen gespikkelde neus van Nuts was vast ook een foto waard!
En gefeliciteerd met Bram!

Rhodé zei

Gefeliciteerd met Bram! Heerlijk dat er weer een mijlpaal gehaald is. Je kaart is erg leuk. Zo'n toffe stempelset van MFT. Ik moest wel een beetje om je berichtje lachen: 'je best doen' op iets 'spontaans'... hihi!

Ellen zei

Super van Bram! Heerlijk dat hij geslaagd is en logisch dat jullie beretrots zijn. Prachtige kaart is dit. Echt heel mooi zoals je de bloemen kleur hebt gegeven.

Evy G zei

Gefeliciteerd met het resultaat van Bram! Juliie zullen nu vast een beetje glimmen van trots 😉 En jij mag op jouw beurt dan weer trots zijn op jouw schitterende, nonchalante kaart! Het effect met de spetters is zó leuk, ik was ook komen kijken als ik in de buurt was 😉

Colien zei

Proficiat, fijn en top dat Bram geslaagd is! Mooie kaart heb je gespetterd!
grtz.COlien

Gerrina zei

Haha, zie Nuts al voor me met groene spetters! Deze kaart geeft me echt een vrolijk zomers gevoel met die kleuren! Enne goed gelukt zo los! Groetjes, Gerrina

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is deze geworden ! geslaagd kaartje
grtjs,martina
x

!neke zei

Super mooi !!!!!

Marjan zei

Gaaf kaartje, mooie zomerse look! Haha, is Nuts alweer ontspikkeld? En van harte met je zoon, altijd zo fijn als zo'n mijlpaal is behaald.

Inge Groot zei

Woohooo gefeliciteerd met Bram! En wat een supergave kaart heb je gemaakt Nicole, wauw. Leuk de spettertjes en de aquarellook die je de bloemen hebt gegeven :D

Cornelie zei

In de pocket! Wat heerlijk dat hij geslaagd is. Gefeliciteerd!
Heerlijk deze kaart en de nonchalante kaart is goed gelukt! Tof gedaan. Heerlijk die beesten erbij te ouwenelen hè?! Mijn kat kan ook rustig midden op mijn werkplek komen zitten haha!