Pagina's

woensdag 7 juni 2017

SSS June Cardkit #2

Ook op tweede Pinksterdag nog even de tijd gehad om lekker in de tuin te kleuren. Deze keer met Aquarel. In de kit zat een groot vel Tim Holtz watercolor Cardstock, (mijn favoriete aquarelpapier omdat het echt wit is en een gladde kant heeft om op te stempelen) en vier dotjes Daniel Smith aquarelverf op een stukje papier. Ik vond het verbazend hoeveel kleuren ik kon maken met alleen deze vier dotjes verft. En er is nog genoeg over voor nog veel meer kaarten!SSS June cardkit + Pear Pizzazz cardstock - SU! + Basic Black inkt - SU! + Crystal drops morning dew - Nuvo + stempel: It's no secret - SSS

Wat ook in de kit zat (ja ja goeie kit dit keer!!) was een hele lichte beige inkt bruikbaar voor copics en waterverf. Perfect dus om een soort van no-line coloring te proberen. Wat niet helemaal gelukt is want de afbeelding vond ik met lijnen mooier dus die heb ik er alsnog ingeschilderd... maar ach, het gaat om de fun nietwaar?


SSS June cardkit + Pear Pizzazz cardstock - SU! + \stempel: Make a wish - Mama Elephant + Aquarel veft - Windsor & Newton + Painted prints citrus - MFT + Stans Edgers #3 - PTI + grijs-witte twine - Doodelbug
Het no-line coloring wil ik nog gaan proberen met polood op craft en er zit ook nog Distress Oxide inkt in de kit waar ik nog niets mee gedaan heb. Wordt vervolgd dus...

Groetjes!
Nicole

12 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

prachtige kaarten, de eerste vind ik persoonlijk het mooiste! Heerlijk mooi ingekleurd!
fijne avond
Nancy

Ellen zei

Prachtig zeg! Jij hebt echt goed zitten kleuren buiten :-) Doe het je absoluut niet na. Ben benieuwd naar wat je nog meer gaat maken met deze kit. Heerlijk om jezelf met zoiets te verwennen trouwens.

Je@net zei

Wow...twee prachtige kaarten, Nicole.
Ik vind het inkleuren nog steeds erg lastig. Het kleurverloop wil bij mij nog maar niet zo goed lukken. Maar we blijven proberen :o)

Danielle zei

Die kit is geweldig!!! De bloemenstempels zijn zo mooi.... vind deze kaartjes echt TOP TOP TOP!! Prachtig gekleurd en mooi afgewerkt met mooie papiertjes. Deze kit is een goede koop!

lostinpaper zei

Oh so beautiful! Your floral cards are as fabulous as the cute!

Rhodé zei

Ook deze kaartjes zijn weer prachtig! Zou je no-line coloring ook niet voor elkaar krijgen als je met transparante Versamark stempelt? Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik heb het wel in gedachten om het nog eens te proberen.
Binnenkort wil ik waarschijnlijk ook bij Simon Says bestellen. Ik heb eens zitten kijken, maar de kits waren al uitverkocht. Gelukkig zijn er nog genoeg (te veel!) mooie spullen op de site.

Rosalien Zwackhalen zei

Wat een super kaartjes Nicole en prachtig ingekleurd. Wat leuk ik wist niet dat SSS kits had. ;)

Bedankt nog voor je lieve bericht op mijn blog. ;)

Marjan zei

Heel mooi, Nicole, je kleurwerk is super en subtiel ook. En wat een mooie bloemen (ik ben dol op blommen, had je vast al wel gemerkt ;) Fijn weekend!

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Mooi gekleurd, knap werk...

Cornelie zei

Lekker ontspannen dat kleuren. Goed idee dat lekker buiten te doen! Mooie kit zeg en heel erg mooi wat je er allemaal mee hebt gemaakt!
Gezellig dat je er vandaag ook weer was, leuk je weer gezien/gesproken te hebben!
Fijne weekend verder he!

Gerrina zei

Wow die zien er beiden zo mooi uit! Gaaf dat je met zo'n beetje zoveel kunt doen en weer een leuke kit zo te zien! Ben benieuwd wat er nog meer uit volgt :)! De markt was redelijk, maar vooral heel gezellig! Jammer dat ik je niet gezien heb! (Heb wel heel veel mensen gezien... Groetjes, Gerrina

Karen Dunbrook zei

so beautiful!
tfs,
Karen