Pagina's

woensdag 4 januari 2017

Happy Cakeday

Ik heb een beetje een servies-tic..(beetje veel eigenlijk). Ik kan echt geen servieswinkeltje voorbij lopen zonder even uitgebreid te gaan snuffelen en ook op brocante markten is het altijd het servies wat naar mij staa te knipogen.

Op Texel is een quilt- en woonwinkeltje dat heet 'De Scholekster' en de eigenaresse verkoopt precies de twee serviesmerken die ik verzamel... heeeel verleidelijk dus! (Twee nieuwe kopjes gekocht...) In huis heb ik een grote buffetkast staan waar mijn mooiste servies in staat en ik kan uren schuiven en stapelen met mijn borden en kommetjes tot het naar mijn tevredenheid staat uitgestald.

Zo is deze kaart dus ook ontstaan. Het leuke van dit stempel servies is natuurlijk dat je elke keer andere kleurtjes servies kan maken en ja, dan lekker schuiven en stapelen tot het allemaal weer mooi op zijn plek staat. Tekstje, papiertje, touwtje erbij en klaar! 


Stempels: Kitchy Kitchen - MFT, Age Awareness - Stampin Up!
Stanzen: Kitchy Kitchen - MFT
Inkt: Berrylicious - MFT, Berry Sorbet - PTI, Pacific Point, Watermelon wonder, Pear Pizzazz - Stampin Up!
Papier: Smooth white, Free Spirit - MFT
Verder: Whisper white thick bakers twine - Stampin Up!

Terwijl iedereen om me heen al is begonnen met werken zijn wij nog heerlijk aan het uitwaaien op Texel. We hebben zowaar Sverre kunnen porren voor een wandeling in de duinen vanochtend! En onze Nuts doet haar naam eer aan, ze gaat helemaal uit haar bol als ze hier vrij mag rondrennen met alle andere hondjes van het eiland!


Vrijdag vertrekken we weer naar huis, en ach, dat is ook wel weer lekker!

Groetjes!
Nicole

14 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt, Nicole. Gave kleurtjes ook.
En nu nog even heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Have fun!

Evy G zei

Haha, ik heb een goede vriendin met net dezelfde verslaving. Als we gaan shoppen kunen we nooit zo'n winkeltjes voorbij lopen 😂 Ik vind je kaartje prachtig. De kleuren passen ook erg goed samen. Top!

!neke zei

Wat een leuke kaart !!!!
En geniet nog even van de vakantie !!!!!

groeten Ineke

Danielle zei

Wat een heerlijke kleurtjes op je kaartje. Geweldig leuk! Geniet nog even op Texel, heerlijk!

Anneke. zei

Prachtige servies kaart, Nicole! Moet wel lachen om je tic :). Meer vrouwen hebben daar last van, hoor :).
Nog veel plezier om Texel.
Groetjes Anneke

Mariken zei

Heerlijk zeg, genieten en uitwaaien op Texel! Voor Nuts helemaal geweldig, en voor jullie natuurlijk ook! Je kaartjes zijn zo tof, allemaal plaatjes. Ik ben blij met de mijne, een van m'n favorieten...de toffe beer. Jullie nog veel plezier daar, geniet nog ff!!

Larissa zei

Wat een vrolijk kaartje, echt leuk!
& geniet nog even van Texel, veel plezier!

Stella zei

Heerlijk om zo even uit te waaien en lekker te genieten van je vrije dagen. Leuke foto! En je kaart; gaaf! Die servies tik herken ik:)

Sarah zei

Zo mooi kaartje!

Rhodé zei

Heerlijk om zo even te genieten van je vakantie! Je kaartje is prachtig! Zo leuk hoe de kleuren van het papier en de stempeltjes matchen.

Cornelie zei

Wat heerlijk even er tussen uit, en Texel is zo'n leuk eiland! Servies, heb ik ook al zo'n zwak voor, heerlijk! Vind deze kaart dan ook erg leuk, geeft me ook een beetje inspiratie, want ik wil nog een cadeaukaart maken voor een lunch...zat zo aan kopjes enzo te denken...oftewel het borrelt nog.
Geniet nog van je daagjes vrij!

Jolanda zei

Ik hoop dat jullie lekker uitgerust zijn! Mooi kaartje wat je hebt gemaakt, ik kom snel een keer de nieuwe kopjes bewonderen.

Gerrina zei

Een vrolijke kaart! Geniet ervan; lekker uitwaaien en weidse blikken is heerlijk! Groetjes, Gerrina

Colien zei

Gave verslaving, lijkt me leuk om bij de verschillende items de herinneringen op te halen waar je het gekocht hebt! Heerlijk om even uit te waaien, ziet er goed uit. Oh, en je kaartje is tof, ook het tekstje aan de binnenkant!
grtz. Colien