Pagina's

zondag 16 april 2017

Reasons to Smile

Met al die nieuwe spulletjes van de beurs zou je bijna je oude stempels gaan verwaarlozen. Maar gelukkig heeft Cornelie de uitdaging 'Use your Stuff'gelanceerd! Daarom ook maar weer eens een oude set tevoorschijn gehaald. Ik had de kleine tekst onder op de linkerkaart ondersteboven gestempeld! (blond!!) Daarom de onderkant er met een stansje afgehaald en de tekst op de binnenkant van de kaart opnieuw gestempeld.... opgelost! De bladeren zijn gestempeld met (mijn dan wel weer nieuwe...) neon ombre inkt van Hero Arts, leuk effect geeft dat! 
Stempels: Reasons to Smile - Papertrey Ink
Stanzen: Stitched basic Edges - MFT
Inkt: Neon ombré Chartreuse to blue - Hero Arts, Tangerine Tango - SU!, Carrot - Lawn Fawn
Papier: Solar White - Neenah, Sweet Threats - Basic Grey
Verder: Twine - Doodlebug, Crystal Drops - Dandelion Yellow


Stempels: Reasons to Smile - Papertrey Ink
Stanzen: Fishtail flag stax - MFT, hoekpons - SU!
Inkt: Manatee - Lawn Fawn, Peekaboo peach - SU
Papier: Solar White - Neenah, Peekaboo Peach - SU!, Vintage Jadeite - PTI
Verder:Jewel Drops Key Lima - Nuvo, witte gelpen

Vandaag een gezellige paaslunch met de familie bij mijn oudste zus gehad. Veel te veel gegeten natuurlijk (want ook al een flink ontbijt!) dus het avondeten maar gewoon overgeslagen vanavond. Niemand had nog een plekje, ook niet voor die heerlijke asperges die op het menu stonden. Hopelijk smaken ze morgen ook nog!

Groetjes en fijne tweede paasdag!
Nicole


15 opmerkingen:

GerJanne zei

Ze zijn allebei heel leuk! En eigenlijk een geluk bij een ongeluk dat je de tekst onderste boven stempelde en dat je het zo oploste! Want het is gewoon superleuk geworden.
Ik ben dit jaar al bezig met using my stuff...is mijn voornemen voor heel 2017. En wat erg als je goed in je spullen kijkt. Bij mij liggen niet alleen oude vergeten spullen, maar ook spiksplinernieuwe! Errug!
Als ik je verhaal lees, ben ik bang dat ik morgen bij onze dochter en schoonzoon ook niet veel meer hoef te eten... EN de asperges zijn vast en zeker morgen lekkerder!
GerJanne

Sarah zei

Wat leuk. De oranje kaart vind ik heel mooi!

Je@net zei

Wat een mooie zonnige kaarten heb je gemaakt, Nicole. Wordt helemaal vrolijk van die kleurtjes, zeker met dit weer :o(
Wij gaan vandaag brunchen met het gezin, helemaal zin in.
Nog een fijne dag gewenst!

lostinpaper zei

What a gorgeous colour palette, it sings to me!

Danielle zei

Leuk gecombineerd Nicole! En wat een leuke inkt, die neon ombre inkt.... Ja, een geweldig plan om je wat oudere spullen te gebruiken. Ik ben weer met oudere papiertjes aan de slag geweest, ga 'm zo plaatsen! Ben benieuwd of ik nu ook wat beter nieuwe spullen kan weerstaan haha.... geniet van de asperges vandaag, lekker!!

Margot zei

Gaaf die bloemetjesstempel! Zonde om niet te gebruiken, dus heel goed voor deze actie Use Your Stuff!

Ellen zei

Oranje, wat een vrolijke kleur! Twee hele leuke kaartjes. Je 'fout' heeft juist wat moois opgeleverd, staat gaaf zo met dat randje. Nog een gezellige tweede paasdaag!

Colien zei

Mooie verjaardagskaarten, lekker vrolijk! En wat een geluk dat je ondersteboven had gestempeld, de oplossing geeft een tof effect! Geniet van de asperges vandaag!
grtz.Colien

Gerrina zei

Lekker vrolijke kaarten! En wat een verschillende technieken weer bij elkaar gebruikt! Fijne Pasen!

!neke zei

Mooie kaarten !
En dat ondersteboven stempelen heeft wel een hele leuke kaart opgeleverd !

Mariken zei

Wat een goeie is dat, use your stuff!!! Ben bang dat ik dan nog wel ff bezig ben, schandalig!! Jouw kaartjes zijn helemaal geweldig, mooie kleuren en lekker vrolijk! Fijne avond!

Dotty Jo zei

Two great cards using the same stamp - lovely! You are so talented, Jo x

Cornelie zei

Ja leuk!! Juist oud mét nieuw combineren. Ik vind het tof, en super leuk dat jij ook deze uitdaging aan gaat!
Je paas kaart hiervoor, hoe gaaf heb je dat gedaan, heel tof!

Petra Swart zei

Ek moes glimlag oor die sentiment wat jy onderstebo gestempel het, Nicole - ons almal kom sulke goed oor, maar jy het jou kaartjie op 'n baie slim manier gered deur die onderkant af the sny en toe die sentiment aan die binnekant te stempel!!!! Ek hou van die mooie blommetjies en die fraai strikkie aan die bokant!!! Al die enamel dots lyk so vrolik!!!! Die ander kaartjie lyk net so mooi en ek hou veral van die een onderste hoekie wat jy so mooi uitgesny het!!!! Die twee kaartjies lyk so verskillend mens kan amper nie glo dis dieselfde blomme stempel nie!!!! Die with kolletjies wat jy opgesit het lyk tof te fraai!!! Twee baie mooi kaartjies!!!!
Groete, Petra XX

Nadine zei

Ook lekker bezig dus met je spulletjes, leuk! Mooie creatie weer!