Pagina's

zondag 15 mei 2022

Dutch Cardlovers Challenge #359

De mei vakantie is weer voorbij en vandaag zijn we er weer met een nieuwe challenge van de Dutch Card Lovers. Ellen heeft de volgende uitdaging voor ons verzonnen..

Gebruik waterverf op je kaart 

Het mag voor het inkleuren van je afbeelding of voor je achtergrond zolang waterverf maar het hoofdbestanddeel van je kaart is. 

Een superleuke uitdaging vind ik zelf. Ik heb een prachtige doos met aquarelverf in de kast staan maar vergeet hem er vaak bij te pakken terwijl ik het toch zo een mooi medium vindt. Mijn probleem is een beetje dat ik jeuk krijg van gebobbeld papier en bij achtergronden waarbij je veel water gebruikt gebeurd me dat eigenlijk altijd. Voor vandaag heb ik dus een stempelsetje erbij gepakt en dat  ingekleurd met aquarel verf. De set die ik gebruikt heb leent zich hier perfect voor en omdat ik alles gestanst heb heb ik geen last van bobbelige achtergrondjes.


Het Modelletje wat je hier ziet vond ik op internet. Het frontje is iets verhoogd en kun je plat vouwen voordat je de kaart in een envelop doet. Door dat het verhoogde panel iets smaller is dan de kaart zelf past het ook platgevouwen prima in een standaard envelop. 


De binnenkant.  


Ik was zo lekker aan het inkleuren dat ik genoeg afbeeldingen had voor twee kaartjes. Van de 'restjes' dus nog een simpel tweede kaartje gemaakt. 



Stempels: Garden Grow - Altenew, Friendly flowers - PTI, Everyday sentiment duo's - Heffy Doodle
Stanzen: Garden Grow - Altenew,
Inkt: Vesafine onyx black -  Tsukineko
Papier:  Watercolor card - Craft emotions, DSP brights, Whisper white thick - SU!
Verder: Extra fine watercolor - Daniel Smith

Ik hoop dat jullie ook weer veel zin hebben om mee te doen. Als je geen aquarelverf in huis hebt kun je natuurlijk ook je distress inkten gebruiken. Op het blog van DCL vind je heel veel mooie voorbeelden van het design team. 
Klik op het logo hieronder voor alle details. Hier kun je ook je kaartje linken. 

Meedoen kan tot en met vrijdag 3 Juni 


Heel veel succes en een zonnige zondag!

Nicole

15 opmerkingen:

Claudia's kaartjes zei

Helaba, knap gedaan van je. Ik vind je creatie top.
This is great. Well done.
Claudia

mocht je mijn nieuwe blognaam nog niet hebben, zie de info hieronder
Ik ben nu te vinden onder mijn nieuwe blognaam Claudia's kaartjes met een nieuw URL: https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

Angélique zei

Oh, wat een superleuke kaarten, Nicole! Heel mooi hoe je de stempeltjes hebt ingekleurd.

Ellen zei

Schitterende kaarten Nicole…heel mooi gekleurd ook. Ik vertel op mn blog dat ik helemaal geen waterverf had 😱 en lees jouw verhaal over de Daniël Smith verf en schrok me een hoedje…ik heb dus ook deze verf…hoe erg is dit! Wat ik dus scoorde was niet echt kwaliteit!
Gemiste kans 🤷‍♀️
Groetjes Ellen

Margreet zei

Je mag gerust je waterverf op je tafel laten staan, Nicole. Supertof ingekleurd en je hebt 2 prachtige kaartjes gemaakt. En als je het op deze manier doet, hoef je idd geen jeuk te krijgen...lol. Wat is die 1e een leuk model.
xxx Margreet

Femminde zei

Wat een mooie kaarten weer Nicole!! En ja super dat met waterverf. Ik word er altijd zo rustig van om in te kleuren. Gauw maar weer eens een keertje doen.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Anoniem zei

Heel mooi gekleurd met de waterverf, Nicole! Echt weer een kaartje in jouw stijl. De gekozen kleurtjes vind ik ook mooi. Groetjes, Rhodé

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Leuke kaarten Nicole! En mooi ingekleurd. Ik ga nog even kijken wat ik aan berichtjes heb gemist 🌺☕️

Els zei

Een hele mooie verhuiskaart en je tweede kaart is al net zo mooi! leuk opgelost met de waterverf en de stansjes. Je kleuren vind ik ook heel mooi!
Ik ga even bij DCL kijken.
Groetjes, Els

Nancy zei

Hey Nicole,

Wat een vrolijke voorjaarskaarten! En nee, verf is niet zo aan mij besteed, tenzij ik ze op muren mag kliederen... haha!! Liever een verfborstel die iets groter is dus...

Liefs,
Nancy

Diny zei

Twee prachtige kaartjes Nicole....zo mooi afgewerkt!
Groetjes en een fijne dag,
Diny

gerrie zei

Prachtige kaarten Nicole, groetjes en een fijne dag, Gerrie.

Holly zei

OHHHHHHHHH!!
Wat Super mooi..ben er helemaal weg van!!
ik heb die set ook en nog nooit gebruikt heb helaa sniet d edies ervan..maar vind het zo'n leuke stempset was must have!!..
Wat zijn beide kaarten beauties!!..helemaal mijn ding..dat model is ook super leuk!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Twee hele mooie lieve kaarten Nicole. Het lijken wel schilderijtjes. De eerste heeft een mooi model en er zit echt diepte in. De tweede die jij simpel noemt vindt ik ook mooi met dat gestreepte dessin-papier erbij. Bij beide zijn de binnenkanten ook weer helemaal top. Een leuke challenge en toevallig was ik al bezig geweest met waterverf dus ik was er snel bij hihi.
Lieve groetjes Miranda

Danielle zei

Wauw, wat een prachtig setje!! Erg mooi!

Dora zei

Twee mooie kaarten gemaakt.