Pagina's

dinsdag 17 mei 2022

Liftchallenge #170

Hallo bloggers! Het is weer tijd voor onze maandelijkse liftchallenge. Ik was zelf aan de beurt om iets te verzinnen en had op mijn to-do lijstje nog een techniek staan van Yana Smakula dat ik graag uit wilde proberen. Die techniek heet;

Angled ink blending

Oftewel 'Schuin inkt blenden'.. ofzoiets... Om het allemaal duidelijk te maken heb ik het filmpje van Yana op het Liftchallenge blog gezet. Ze gebruikt zelf stencils voor deze techniek maar ik heb een stukje plastic verpakking en wat post-it tape gebruikt en dat ging ook prima. Hieronder vind je haar voorbeeldkaart.

Ik heb voor mijn kaart twee stempeltjes uit de oude doos gebruikt. Het vosje heb ik echt al heel erg lang en vond ik door de grafische vorm wel passen bij deze hoekige techniek en omdat de achtergrond al vrij druk is hoeft er verder niet zo veel bij. De 'zon' komt uit hetzelfde stempelsetje.Dezelfde techniek heb ik ook aan de binnenkant van de kaart gebruikt. Als je toch bezig bent is dat zo gedaan en het maakt de kaart net iets meer 'af" vind ik zelf. 

Stempels: Small things - Hero Arts, Building blocks - PTI
Stanzen: Postal cover panel - Reverse confetti
Inkt: Versafine onyx black - Tsukineko, Distress oxide in Mermaid lagoon, Salvaged patina, Cracklin campfire, Ripe persimmon, Squeezed lemonade, Mustard seed, Twisted citron, Rustic wilderness, Pine needles, Mowed lawn - Ranger
Papier: Whisper white - SU!
Verder: Sequins

Ik ben heel benieuwd welke combinaties van kleuren en stempels jullie gaan gebruiken. Meedoen kan tot en met vrijdag 17 juni. Hiervoor kun je je kaartje linken op het Liftchallengeblog waar je ook de prachtige voorbeelden van Marjan, Cornelie en onze gastdesigner Gerjon  kunt bewonderen. Onze sponsor voor deze challenge is Cloud9 crafts. Je kunt dus weer een te gekke prijs winnen.
O
p maandag 20 juni hoor je van ons wie deze prijs gewonnen heeft.

Succes!!
Nicole16 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een gave kaart, heel kleurrijk en zo leuk die "postzegel-stans" Nicole. Mooie kleurtjes en leuke techniek om aan een challenge te koppelen. Het vosje en de binnenkant zijn de kers op de t(k)aart.
Lieve groetjes Miranda

Holly zei

Wat een Super leuke kaart en techniek..ga hem zeker ook uitproberen!

Gerrina zei

Die uitdaging valt bij mij heel erg goed in de smaak! En met jouw prachtige voorbeeld hab ik gelijk wat ideeën... maar eerst wat serieuzer werk voor het vandaag te warm word en wie weet kan ik daarna nog wat ermee.... Groetjes, Gerrina

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de vrolijke kleurtjes wat een leuke techniek en stempel heb je gebruikt
groetjes ellen

Angélique zei

Je hebt een heel vrolijke kaart gemaakt met deze techniek. Ik krijg nog niet meteen een idee, maar misschien als ik het filmpje kijk, ik heb gelukkig nog tijd genoeg.

Scraptastisch zei

Hier ook al zo'n mooie kaart, heel leuk met de postzegel stans Nicole!
Ik ga mij er in verdiepen en kijken of ik zoiets ook kan! Bedankt voor je tips!
xx Gerie

Danielle zei

Weer een heel leuke challenge, ik ga zeker weer mee doen!! Jouw kaart is weer erg goed gelukt, mooi inderdaad met die binnenkant op dezelfde manier versierd. Kun je (bijna) weer gewoon douchen in huis??

Trudy zei

Super leuke en vrolijke kaart!
Heel erg mooi gemaakt!
Groetjes Trudy

Marfien zei

Leuk voorbeeld heb je gemaakt met deze techniek. Je vorige kaart voor DCL is ook al zo'n mooi kaartje, aquarel is niet helemaal mijn ding maar ik heb nog wat liggen van mijn cursus dus wie weet ga ik daar wel iets van gebruiken

lostinpaper zei

I really must give this technique a try, your cards look amazing Nicole! Thanks yet again for the inspiration!

GerJanne zei

Je hebt een toffe kaart uitgekozen en een heel mooi voorbeeld gemaakt. Natuurlijk ga ik meedoen. Zo lekker vrolijk!

Els zei

Een super leuke kaart heb je met deze techniek gemaakt en de silhouet stempel vind ik heel mooi hierbij. Leuke binnenkant ook.
Groetjes, Els

Kekke Kaarten zei

Wat heb je een prachtig voorbeeld gemaakt voor de liftchallenge! Leuk dat jij de kleuren juist tegen elkaar aan hebt geblend. Het vosje springt er echt tof uit. En de stans blijft echt geweldig. De binnenkant maakt het helemaal af zoals je zelf ook al zegt.
Een toppertje Nicole!
Groetjes, Gerjon

Marjan zei

Gave kaart voor jouw superleuke challenge met dat leuke vosje, Nicole! Leuke stans ook!!

Marja Sch zei

Wat een ontzettend leuk idee en een duidelijk filmpje erbij. Jouw uitwerking is ook super mooi geworden. Ik hoop van de week even tijd te vinden om het ook te proberen. Groetjes Marja

Cornelie zei

Ik ben zó slordig met bloggen. Shame on me! Ik zie weer van alles leuks op je blog wat ik heb gemist. Je post hiervoor voor DCL met de pop-up en waterverf. Wat leuk zeg! En de post met Femminde. Leuk!
De Greetery heeft voor mij ook nog een heleboel leuks, maar ook voor mij geld, veels te gek met verzenden, maar O, O, als ik daar toch eens aan kon komen, dan heb ik nog wel een wenslijstje ;-))
Je Liftkaart vind ik ook helemaal te gek!!