Pagina's

zondag 29 maart 2020

Dutch Card Lovers Challenge #328

Heerlijk al die lentekaartjes die de afgelopen twee weken voorbij kwamen! Ook het weer deed goed mee en we hebben een aantal echte lentedagen gehad. Zeker nu alle sociale activiteiten op een laag pitje staan is het heerlijk om een mooie wandeling door het bos of de duinen te maken en te genieten van de prille lente. 

Vandaag weer een nieuwe challenge. Nu alle cafés en restaurants voorlopig dicht zijn leek het me wel gezellig om hier in blogland samen een glaasje te drinken. Geheel virusveilig natuurlijk! We willen dus een drankje op je kaart zien. Wijn, bier, thee, koffie, een hippe coctail of een glaasje water. Alles voor de dorst is goed!


Afbeeldingsresultaat voor drank

Ik ging zelf voor een wijntje... lekker!




Stempels: Time for wine, Bear Necessities - SSS, Uncorked- MFT
Stanzen: Stitched alphabet - MFT, Bear Necessities - SSS, Unkorked - PTI
Inkt: Memento black, Versamark - Tsukineko, Artishok - Lawn Fawn, Mossy Meadow - SU, Distress Oxide Peeled Paint - Ranger.
Papier: Lemonade Ice, Vellum - PTI, Mossy Meadow, Regals DSP - SU
Verder: Glossy accents, embossing poeder wit. 

Ik ben heel benieuwd wat voor een lekkere drankjes er voorbij gaan komen. Het gezellig drukke terras denken we er maar even bij, die tijden komen vast wel weer. 

Details over deze challenge vind je op het Dutch Design team blog via het logo hieronder. 


Succes en pas goed op jezelf! Cheers!! 




Nicole

20 opmerkingen:

Stampin with Liz Design zei

Weer zo'n prachtig kaartje! Wijn is niet mijn drankje, haha, maar geweldige kaart! Fijne zondag, groetjes Linda

Colien zei

Heel tof kaartje, erg leuk! Ik houd niet van wijn, maar ik ga eens bedenken welk drankje ik op een kaartje kan verwerken...
grtz Colien

bolletjelucky.blogspot.com zei

Whaha, ik moest meteen lachen toen ik je leuke kaart zag Nicole én ik moest natuurlijk ook meteen aan chateau Meiland denken LOL.
Ik vind hem geweldig!
Lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Haha...wat een leuke kaart heb je voor deze challenge gemaakt, Nicole. Super gaaf gedaan!

Ellen zei

Leuke uitdaging Nicole en twee prachtige kaarten!
Groetjes Ellen

Danielle zei

Hahaha wijnen, wijnen!! Wat leuk gedaan! Leuke challenge, ik heb een super leuk setje dat ik nog niet gebruikt heb. Dus dat komt goed! Fijne zondag!

Cornelie zei

Hartstikke leuk!!

Marijke zei

Wat een leuke uitdaging en wat heb je er een leuke draai aan gegeven! Super leuk, iedereen denk gelijk aan Kasteel Meiland! Heel leuk gedaan! groetjes Marijke.

Holly zei

OHHHHHH!!! wat een SUPER leuke kaart en idee!
TOP!!!!!

Margreet zei

Haha, toen ik je kaartje zag, schoot dat chateau Meiland deuntje me meteen door het hoofd en laat het dan idd onderaan je bericht staan.
Je kaartje vind ik bijzonder leuk gedaan, ook de binnenkant past er weer perfect bij!
xxx Margreet

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Hoe krijg je het bedacht, echt leuk! En origineel weer Ik wist meteen waar het kaartje op sloeg :) Leuke challenge heb je bedacht! Lieve groetjes, Yvonne

Ellen zei

Die tekst, hilarisch! Hoe kom je op het idee om die voor deze challenge te gebruiken?! Super. En zoals altijd bij jou is het een zeer verzorgde uitwerking van de inspiratiefoto geworden.

Rhodé zei

Mooie kaart, Nicole! Leuk met dat groen op groen. Ik snapte de tekst niet, maar uit de reacties en het beeldfragment van Chateau Meiland maak ik op dat het daardoor geïnspireerd is?! Je merkt wel dat ik er dus geen enkel stukje van gezien heb, haha! Ik had vandaag lekker veel knutseltijd en ik ben met jouw ideetje aan de slag gegaan. Bij mij is het weer heel anders geworden, maar dat is juist het leuke van elkaar inspireren. Ik geloof niet dat ik een geschikte set heb voor deze challenge, maar wellicht komt er nog een idee naar boven 'borrelen'. Fijne week!

GerJanne zei

Hoi Nicole,
ik zag je kaart bij DCL en dacht: voor welk drankorgel zal dit kaartje zijn? Dus nu naar jouw blog om te ontdekken waar dat wijnen wijnen wijnen vandaan komt. Ik ken het niet!! En helaas geen geluid bij het filmpje, dus het zegt me niets ;-(
Maar ik ben wel van de wijn, dus dit drankje op je kaart is helemaal leuk! En lekker. Nu bedenken wat ik op mijn kaart zal doen...heel leuk bedacht, deze challenge.

Marjan zei

Hahaha, die tekst en dan ook die Meilandjes op dat filmpje! Hilarisch! Je kaart is supergaaf, Nicole en hoe leuk ook de druifjes aan de binnenkant! En een wijntje gaat er bij mij altijd wel in, hoor ;)

martina's kaartjes zei

hahahaha, deze is top ! leuk kaartje, zelfs de binnenkant heb je verzorgd, mooi zo !
grtjs,martina

Annemarie en Merit zei

GEWELDIG!!!!
liefs Annemarie en Merit

Margriet Tournier zei

Hahaaa, superleuke kaart. Ik zeg Proost!

Nancy zei

Hey Nicole,

Ok, nu weten we meteen wat jij het liefste drinkt! ;o)
Mooie uitwerking van deze uitdaging... Super leuke kaart met deze feestbeer...
Heb net zelf een wijnglazen-stempelset besteld maar die is er nog niet...
Alcohol is niet zo aan mij besteed en heb er niet zo veel van om kaarten mee te maken... Maar toch soms vraag achter, dus komt helemaal goed binnenkort.

Liefs,
Nancy

Thamar, zei

GEWELDIG. Wijnen helemaal top