Pagina's

zaterdag 12 mei 2018

Stempel op reis #2


Het is alweer tijd voor de tweede Stempel op reis. Deze keer een stempel van Jolanda. En hij ging bij mij dubbel op reis want ik nam hem mee naar mijn bezoekje bij Cornelie vorige week. Het was een flinke rit maar de heerlijke dag maakte alles goed! Appeltaart in het zonnetje op terras 1 (ja ze hebben er 3!), een heel lief cadeautje, broodjes en natuurlijk heerlijk knutselen en kletsen samen. Cornelie had een lijstje met schetsen en en kleurenschema's van PTI uitgedraaid en daar zijn we mee aan de slag gegaan. Easy peasy dus! Van het kleurenschema ben ik uiteindelijk afgeweken maar hieronder de schets die ik gebruikt heb. 
En dit is mijn kaartje geworden. Het is op de foto niet zo goed te zien maar de tekst staat in de binnenkant van de kaart en de voorkant is open. 
Dit weekend een weinig afspraken dus hopelijk veel knutseltijd. Dat is er afgelopen week helemaal niet van gekomen en ook heb ik weinig blogs gezien. Maar nu ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig wat de rest met deze stempel heeft gedaan dus ik ga snel kijken. Hoppen jullie mee?

Jolanda
Ellen
Mariken
Larissa

Groetjes! Nicole


17 opmerkingen:

Je@net zei

Super leuke kaart geworden, Nicole.
En een fijn weekend gewenst!

Mariken zei

Wat een prachtkaart heb je gemaakt! Die witte lijnen zijn mooi, en tegelijk ook stoer. Goed idee om je stempelset mee te nemen! Bij mij schiet het knutselen er ook een beetje bij in. Zeker als het zo’n mooi weer is, ben ik graag buiten...Ben jij er zaterdag ook bij, bij Doe@Ding? Fijn weekend!

GerJanne zei

Hoi Nicole,
dat klinkt reuze gezellig, die dag bij Cornelie. Zeker een eind rijden, je hebt half Nederland gezien...
Je kaart is prachtig. Mooie sketch is dat, echt eentje om in variaties te onthouden. Ik bedoel om te onthouden en in variaties uit te werken.... Mooi die rand onderaan.
Je bent de dagen alleen ook goed doorgekomen. Gaat snel toch?
Je vroeg nog wel boek ik aan het lezen was. Zo grappig, want jij las de nieuwste van Nicci French en ik de een na nieuwste. Mocht ik van en collega lenen en wat spannend! Heerlijk. Ik vind het dan zo jammer dat ik het uit heb! Nu lees ik een boek van Arnaldur Indridason. Een IJslandse schrijver. Sinds IJsland vorig jaar al heel wat boeken gelezen. Nachtstad, heet deze.
Nou, weer een heel verhaal. Groetjes en en fijn weekend!
GerJanne

Danielle zei

Wat een toffe sketch, je kaartje is echt erg leuk geworden!! Tof, dat zwart witte randje onderaan. Gezellig, zo’n dagje samen aan de knutsel. Ben benieuwd wat er dit weekend uit je handen komt, geef me inspiratie voor de komende week :-)

Margot zei

Wat een beauty!!!

Sarah zei

Super mooi!

Larissa zei

Prachtig kaartje. Die witte lijnen zijn zo mooi! Leuke sketch heb je gebruikt. Past perfect bij de mooie bloemenstempel.
Een geslaagde dag dus bij Cornelie, benieuwd wat jullie gemaakt hebben. Fijn knutselweekend!

gerrie zei


Prachtige kaart is het geworden, leuk met die sketch er bij.Zo leuk om die variaties te zien met dezelfde stempelset.Wat je er allemaal niet mee kan.
Fijn weekend, groetjes, Gerrie.

Diny zei

Schitterend kaartje gemaakt met de geleende stempel Nicole!
Groetjes Diny

Gerrina zei

Ga zo hoppen, maar eerst genieten van jou prachtige kaart! Mooi die kleuren! Geniet van het mooie weer dit weekend!

Ellen zei

Ik vind je kaart echt prachtig! Gaaf idee om wit te stempelen. De lay-out is ook een bijzondere, leuk. En het zwarte ruitje onderaan staat geweldig, zeker met de zwarte tekst en de zwarte enemal dots. Ik ben fan :-)

lostinpaper zei

Soo much gorgeousness in one card design, I adore it Nicole!

Jantine zei

Hele mooie kaart, Nicole! En wat een gezellige dag bij Cornelie!
Groetjes
Jantine

Colien zei

Wat een leuke set ging er op reis en jij ook, gezellig om bij Cornelie te gaan knutselen! Je kaartje is erg tof, heel mooi!
Geniet van de zondag, Moederdag...
grt Colien

Rhodé zei

Leuk dat jij 'm in wit hebt gestempeld! Mooi kaartje! Heerlijk om zo samen te knutselen met je 'swap-maatje'. Succes met al je druktes.

Linda Visser - van der Velden zei

Mooi gemaakt zeg, leuk! Groetjes, Linda

Cornelie zei

Ja, die rolde er zo uit bij jou! Erg mooi en die kleine tekst in het hoekje. Heel tof. Wat een gezellige dag was dat en wat jammer dat er zo'n kolere end tussen ons is haha!
Bij mij rolde er helemaal niets uit en tot nog toe gaat het slecht met de Mojo, niet leuk, maar het is niet anders.
Komend weekend heb ik het lekker rustig en daar kijk ik naar uit. Hopelijk kom ik dan in de flow.
Nou doegie!