Pagina's

zondag 27 mei 2018

DCL Challenge: zwart-wit

Vandaag ben ik gast-designer bij de Dutch Cardlovers. De challenge vandaag is; 

Een winterse kaart in de kleuren zwart, wit en goud. Er mogen dus geen andere kleuren bij! 

Ik moest wel even schakelen moet ik zeggen toen ik aan deze challenge begon. De mussen vielen van het dak en ik ben dol op kleur! Maar een uitdaging is pas een uitdaging als het ook echt een uitdaging is nietwaar?!
Ik ging dus aan de slag met mijn splinternieuwe stempelset van  Stampin Up. En hoewel ik eigenlijk een ander idee had werd het als vanzelf onderstaande zwarte kaart. Een beetje Art-Deco achtig. De witte maakte ik daarna precies andersom... een yin en een yang versie zeg maar. Stempels: Serene garden - Stampin Up!, Stained glass greetings - SSS
Stanzen: Garden scene framelits - Stampin Up! 
Inkt: Versafine 
Papier: Whisper white, Basic Black - Stampin Up, Black & White basics - MFT
Verder: Crystal drops Enbony black en simply white- Nuvo, Goud embossing powder - Hero Arts

Hiermee zijn dan officieel mijn eerste twee kerstkaarten van 2018 een feit. Doen jullie ook mee? Details vind je hier

Groetjes Nicole

15 opmerkingen:

Je@net zei

Ooooh...wat zijn ze mooi geworden, Nicole!

Danielle zei

Wat een prachtige kaarten!! Heel mooi geworden Nicole!

Colien zei

Wauw, errug mooi!!
grt Coien

Margot zei

Wauw! Echt prachtig!!! Bedankt voor je bijdrage als gast-designer!

Jolanda zei

Heel erg mooi en elegant!!!

Rhodé zei

Ik kan mij heel goed voorstellen dat dit een echte uitdaging was! Maar je hebt het voor elkaar gekregen: twee prachtige kaarten! Vooral die onderste randjes zijn een mooie toevoeging. En ook deze keer weer een prachtige binnenkant! Fijne week!

GerJanne zei

Wawu wat een bjoeties!! En ik herinner me dat je eens schreef dat kerst pas na de zomervakantie een klein beetje in het vizier kwam. Dus echt dubbelknap!!

Marjan zei

Ze zijn echt supergaaf, inderdaad een beetje Art Deco stijl. Leuk dat je een yin yang versie maakte en erg leuk dat je onze gastdesigner bent!

Ellen zei

Art deco, ja echt. Het zijn twee prachtige kaarten. Heel stijlvol. En ook heel dapper dat je je met dit weer aan kerstkaarten hebt gewaagd ;-)

Jantine zei

Ze zijn prachtig, Nicole! En misschien werkte het wel heel verkoelend, om met winterse kaarten bezig te zijn in de hitte? En waren de "van-het-dak-vallende mussen" inspiratie voor de mooie vogeltjes?
Groetjes
Jantine

Ellen zei

Wat een kunstwerkjes zeg! Prachtige combinatie in tegengestelde kleuren.
Het is weer een feestje om jouw kaarten bij ons DCL-blog bij de voorbeelden van het DT te plaatsen! Dank je wel voor je prachtige bijdrage!
Groetjes Ellen

Gerrina zei

Wow wat een mooie set! Het mag dan absoluut geen weer zijn voor kerstkaarten; deze zijn super mooi! Aan mij is deze beetje Art Deco stijl helemaal besteed.... Geniet van het mooie weer deze week! Groetjes, Gerrina

Epie zei

Echt schitterend !!
Groet Epie

Nancy Soetaert zei

ook deze zijn fantastisch!
Nancy

Cornelie zei

Ik had al gereageerd op Insta, maar ik doe het ook nog even hier. deze serie is zo mooi!! Je zou bijna niet zeggen dat ze met de hand zijn gemaakt. Echt prachtig!!