Pagina's

woensdag 1 februari 2017

Allemaal beestjes


Ik kan me nog goed herinneren hoe ik als klein kind gefascineerd op mijn hurken naar die kleine beestjes kon kijken en later mijn jongens ook weer. Afgelopen jaar in Frankrijk heb ik deze foto nog met mijn telefoon gemaakt dus de fascinatie voor deze kriebelbeestjes is blijkbaar nog steeds niet over... Hierbij dus wederom een kevertjes-kaart..


Stempels: Hello Beautiful - SSS, Beetles & Bugs - Stampin Up
Stanzen: Stitched fishtail flag stax - MFT, Best day ever - SSS, Circle - Lawn Fawn
Inkt: Green parakeet - PTI, Pear Pizzazz- Stampin Up, Versamark
Papier: Green parakeet, Spring Moss - PTI, Old Olive, Bermuda Bay - Stampin Up
Verder: Emossing poeder wit - Nuvo Crystal drops Gloss Caribbean Ocean

Nog 1 dagje werken en daarna staat er een lekker weekendje in de planning. Vrijdag ga ik met Alex gezellig een dagje naar Alkmaar en zaterdag workshop van Judith bij Oma Dee. Superveel zin in!!

Groetjes,
Nicole

11 opmerkingen:

Mariken zei

Wat vind ik jouw ' kleine beestjeskaarten' leuk, deze is ook weer te gek! Geweldig mooie stans is dat trouwens! En gezellig zeg, naar bij Oma Dee!! Doe ze de groeten van me!!

Je@net zei

Gave foto en een erg leuke kaart, Nicole.
Alvast een fijn weekend gewenst, geniet ervan!

lostinpaper zei

You are having so much fun with these cute bugs Nicole!

Rhodé zei

Deze is ook leuk! Je hebt de beestjes prachtig verdeeld op de achtergrond. Dat zal niet makkelijk geweest zijn, maar het ziet er prachtig uit!

Gerrina zei

Leuk dat die fascinatie nog steeds niet over is en nu zorgt voor leuke, weliswaar kriebelige, kaarten! Groetjes, Gerrina

Ellen zei

Ik vind jouw beestjes hartstikke leuk ;-) En die ronde tekststans vind ik ook helemaal geweldig. Wat gezellig dat je gaat workshoppen in Bovenkarspel. Doe Miranda en Judith maar de groetjes van mij. O ja, en je foto... klein beestje, grote schaduw... mooooooi.

Sarah zei

Heel leuke post. Mooi kaartje en knappe foto!

Stella zei

Ik ben dus helemaal niet van de beestjes:) Maar wel als jij ze gebruikt op een kaart ha! Hartstikke leuk; en mooie kleuren! Heel veel plezier op vrijdag en zaterdag!

Anneke. zei

Ondanks ik niet van de beestjes ben vind ik de achtergrond zoals je die gemaakt hebt super leuk! Heel leuk geheel. Geniet van je vrije dagen.
Groetjes Anneke.

Colien zei

Mooie foto, gave kaart, gezellig weekend = fijn blogbericht, leuk om te lezen!
grtz.Colien

Thamar, zei

hoi hoi
ken je mij nog ? haha . sorry hoor met met de verbouwing komt van bloggen niet echt veel meer. maar wat heb jee een super leuke kaart gemaakt. heerlijk allemaal beestjes