Pagina's

maandag 6 februari 2017

City Crafters 347 & Addicted to CAS 104

Soms moet je kaartjes maken die je liever niet maakt... Zoals deze.. Piglet is het hondje van onze hondenoppas.
Op werkdagen wordt Nutella met de bus van 'De Snuffelende Snuit' opgehaald om heerlijk in het bos te gaan rennen en spelen met alle andere hondjes. Maeyke, de oppas, maakt dan filmpjes die ze op FB zet voor ons baasjes die de hele dag saai binnen op kantoor hebben gezeten 😉. Altijd weer leuk om die boefjes te zien ravotten! ...En te weten dat die vieze modderpoten s'middags op mijn linnenkleurige(!!) bank belanden maar dat terzijde..


Nu kregen we vorige week een appje dat het hondje van Maeyke een spuitje zou krijgen. Een enorm verdrietig berichtje natuurlijk en ik heb s'avonds meteen dit kaartje voor haar gemaakt. Gelukkig kreeg Piglet een opleving en heb ik het kaartje niet hoeven te verzenden. Ik hoop dan ook dat dit kaartje voorlopig in mijn kast blijft liggen... 

Stempels: Paws for a cause - Paper Smooches
Stanzen: Pierced squares - MFT
Inkt: Distress inkt Cracked Pistachio, Peacock Feathers, Evergreen Bough - Ranger, Versafiny onyx black.
Papier: Bristol Smooth 

16 opmerkingen:

Mariken zei

O, jee, ik hoop het ook! Schattig kaartje, maar hopelijk blijft ie nog even in jouw bezit!

Marjan zei

Haha, ja die hondjes hebben geen hondenleven terwijl hun baasje aan het werk zijn, Fijn dat Piglet er nog is en hopelijk duurt het nog lang voor je het kaartje nodig hebt. Het is een mooi kaartje met dat mooie achtergrondje en het silhouet!

!neke zei

Mooi kaartje .....en laat het maar lang bij jou liggen....

Ros Crawford zei

Oh this is just perfect for our challenge and so lovely for someone who has lost a beloved pet... Thanks so much for playing along at CCCB!

martina's kaartjes zei

Gelukkig heb je het niet nodig gehad, toch blijft het een serieuze intense beslissing die elk baasje wel een keer te wachten staat.
Een mooi en lief kaartje
grtjs,martina
x

Gerrina zei

Fijn dat het kaartje niet nodig was, maar het is wel een hele mooie! Groetjes, Gerrina

lostinpaper zei

Perfect choice of design and colour for a sympathy card Nicole!

Je@net zei

Wat een mooi en lief kaartje, Nicole. Maar helemaal super fijn dat het toch niet nodig bleek te zijn om deze kaart te versturen!

Nancy Soetaert zei

Heel mooie kaart maar gelukkig hoefdejje het kaartje nog niet versturen...
Nancy

Rhodé zei

Wat heb je de achtergrond mooi gemaakt! Dat ga ik ook eens proberen. Het ziet er zo mooi uit! Gelukkig maar dat het kaartje nog in de kast kan blijven liggen...

Ellen zei

Och wat sneu, gelukkig is Piglet er nog. Je kaartje vind ik beeldschoon!

Colien zei

Wat fijn dat het kaartje nog niet verstuurd hoefde te worden! Het is wel echt een gaaf kaartje en doet het zeker te weten goed op het moment dat iemand afscheid heeft genomen van z'n trouwe viervoeter....
grtz. Colien

Stella zei

De aanleiding voor dit soort kaartjes is nooit leuk maar het is wel een pláátje! Ik schoot wel in lach bij je verhaal van modderpoten op de bank:)
Superleuk dat je meedoet bij CCCB; dank je wel!

GerJanne zei

Pff, dat is spannend geweest zeg! Je kaartje is prachtig. EN als je veel mensen kent met een hond, dan is zo'n kaartje voor de voorraad ook wel handig. En misschien moet je de volgende bank in modderkleur kiezen. ;-)
Groetjes,
GerJanne

Doni High zei

Lovely sympathy card for the loss of pet.
Thanks for joining us at ATCAS.

Jaydee zei

What a wonderful card to celebrate the life of a pet. I love the sponged background and the silhouetted dog. So glad you joined us at ATCAS this week
jaydee