Pagina's

zondag 5 februari 2017

Nog meer beestjes...

Gisteren een heerlijke ochtend bij Oma Dee gehad. Judith had een paar prachtige doosjes voorbereid die ik hier laat zien zodra ik ze allemaal gemaakt heb. Want tja, bij Oma Dee is het natuurlijk vooral heel gezellig waardoor ik mijn laatste project niet helemaal af had. Superleuk om Cornelie, Miranda en Judith weer te zien en daarnaast natuurlijk ook nog te knutselen en te kunnen shoppen! Jammer dat ze zo ver weg zitten...  Ik stem voor een tweede filiaal in Brabant! 

Met de spullen die nog op mijn bureau lagen nog een kaart gemaakt met de sketch van de Dutch Card Lovers. Helaas niet meer op tijd maar ik vond de vorm wel toepasselijk. Met wink of Stella en een beetje Glossy accent worden de kevertjes nog meer keverig! Een echte jongenskaart...Stempels: All boy - SSS, Beetles & Bugs - Stampin Up
Stanzen: Stitched rectangle frames - SSS, Stitched shapes framelits - Stampin Up
Inkt: Khaki - SSS, Tropical Teal - MFT, Early Espresso - Stampin Up
Papier: Green parakeet - PTI, Trail mix - MFT, Garden Green - Stampin Up
Verder: Emossing poeder wit - Nuvo Crystal drops Gloss Woodland green, koperkleurige eyelets, Twine - PTI, glossy accent, Wink of Stella

Dit was voorlopig even de laatste kevertjes kaart hoewel ik nog een paar ideeën heb met deze stempel die ik zeker nog uit ga proberen maar dat komt later. Voor nu even lekker met de hond naar buiten en een paar wasjes draaien, want jammer genoeg zijn de kaboutertjes niet op bezoek geweest terwijl wij weg waren...

Groetjes & zonnige zondag!
Nicole

20 opmerkingen:

Jolanda zei

Brrrrr enge beestjes maar een echte jongens kaart! Ik ben ook voor een Oma Dee filiaal in Brabant!

Mariken zei

Aah, wat een ontzettende stoere en toffe jongenskaart, echt enig! Heerlijk hè, zo'n dagje uit, want dat is het echt! Leuk dat je iedereen weer gezien en gesproken hebt. Ben benieuwd wat je gemaakt hebt. Was ze...jammer van de gemiste kaboutertjes, en tot blogs!

Colien zei

Helemaal leuk, gaaf met die glimmende kevertjes! Jammer dat de kaboutertjes niet zijn geweest, moet je alles weer zelf doen... Ik stem ook voor een filiaal van Oma Dee in Brabant. Al is het dan misschien niet meer zo speciaal...
grtz.Colien

Je@net zei

Super leuke en stoere jongenskaart heb je ervan gemaakt, Nicole.
Nog een fijne zondag!

Danielle zei

Je kevertjes worden goed gebruikt, ze zijn ook zo leuk op deze manier voor een stoere jongen! Jammer dat die kaboutertjes ook niet van het huishouden houden hè, ik heb ook nog wel wat te doen voor ze ;-) En ik heb ook nog wel altijd op mijn verlanglijstje staan om naar een workshop bij Bij Oma Dee te gaan, dus ik ben ook voor dat tweede filiaal hier in Brabant :-)

GerJanne zei

Misschien een idee om een handtekeningen actie op touw te zetten. Ik lees al zo dat er veel meer mensen voor een filiaal in Brabant zijn ��
Je kaart is heel gaaf. Die stans zal vast het uitgangspunt geweest zijn van de sketch van DCL. Heele rg leuk! En met die stempeltjes kun je heel goed je eigen achtergrond DP maken.
Die kabouters komen hier serieus soms langs! Wel alleen in de weekenden, maar als je het van te voren weet kun je wat laten liggen...

Groetjes,
GerJanne

Stella zei

Weer zo'n leukerd met die kevers. Op deze manier vind ik ze hartstikke leuk:) Dat klinkt als een superleuk dagje; ik weet uit ervaring dat je daar nooit met lege handen (tassen) de winkel uitgaat:)

Dotty Jo zei

Stunning, Jo x

Anneke. zei

Prachtige kaart, Nicole! Goed om te lezen dat je zo'n leuke dag hebt gehad.
Groetjes Anneke.

!neke zei

Hele gave weer !!!!!!
Had je andere kevertjes kaarten even gemist !
Ze zijn ook top !

groeten ineke

Gerrina zei

Lekker fris dat groen! En leuk hoe je die op wit eruit laat "piepen" Bijzonder mooie layout zo weer! Fijn weekend verder!

Marjan zei

Wat leuk, ik herkende de schets meteen.Gaaf hoor, deze kaart met de "engerdjes" ....ik ben nooit van bang van beestjes gelukkig. Leuk dat je dag bij Oma Dee geslaagd was en we zien de doosjes wel komen, leuk!

Larissa zei

Ieh, maar zo leuk dit kaartje!
Bij oma dee ben ik nog nooit geweest, maar aan de verhalen te horen moet ik daar toch eens naartoe. Een in Brabant zou alleen maar dichterbij zijn ja. & bij mij kwamen de kabouters ook maar niet. Ze komen nooit op het juiste moment, jammer!

lostinpaper zei

ALL fun! Your insects look so wonderful with the added gloss!

Ellen zei

Wordt het zo langzamerhand geen tijd om de ongediertebestrijding in te schakelen? Al die beestjes bij jullie thuis! Nee hoor, ze zijn enig ;-) Deze ook weer. Gave jongenskaart. En ja, een tweede Oma in Brabant zou geweldig zijn. Wat is het daar altijd leuk en gezellig hè?!

Rhodé zei

Deze is echt SUPER!!!

Unknown zei

Haha lees net alle reacties over een Bij Oma Dee winkel in Brabant, word er helemasl verlegen van ☺️ Ik ga er over nadenken �� Vond het wel heeeel gezellig dat je er zaterdag was en ook leuk om Alex weer even te zien. Je kaartje vind ik trouwens geweldig!

Cornelie zei

Ja, was gezellig!! Super tof om je weer te zien/spreken en ook om je man te ontmoeten.
Je kaart is echt heel erg tof zeg! Wat een inspiratie!
heb een lekker weekend!

Rosalien Zwackhalen zei

Wat jammer dat je hem niet op tijd af had voor de Challenge bij de DCL. Hij is super!!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik krijg er kriebels van! Maar wat gaaf!