Pagina's

dinsdag 14 februari 2017

Vrolijke Valentijn

Natuurlijk is het super Amerikaans en hartstikke commercieel maar ik houd er van.. Valentijn! Want wat is er leuker dan kaartjes sturen (en maken) en iemand laten weten dat je hem of haar lief en leuk vind. Ik maak dus elk jaar een hele stapel en stuur deze naar mijn zussen, vriendinnen en knutselmaatjes. Vorige week bij Oma Dee kocht ik een lief papierblokje van MFT en hier haalde ik al het hartjespapier uit als basis voor mijn Valentijns-mailing. Hoewel al de kaartjes in basis hetzelfde zijn heb ik zo gemixt met de kleurtjes dat ze toch allemaal net even anders zijn, zo zijn ze allemaal toch uniek!


Aan de binnenkant een chocolaatje, want ja, ook dat hoort bij Valentijn. Helaas had de stempel die ik bij Simon Says Stamp gekocht had een fabricagefout waardoor er een witte streep door de tekst staat. Ik baalde enorm omdat ik deze stempel speciaal voor Valentijn had besteld en heb hem dus toch maar gebruikt. ('Embrace imperfection' zullen we maar zeggen..)

Stempels: Catitude - MFT, Love & quotes, Hello Beautiful - SSS
Stanzen: Catitude - MFT, Stitched rectangles - SSS
Inkt: Basic Black - Stampin Up!, Hibiscus burst, Spring Rain, Blueberry Sky - PTI, Berrylicious, Lavender Fields - MFT, Chilli Pepper - Lawn Fawn, Versamark
Papier: Bristol Smooth cardstock, Spring rain, Blueberry Sky, Hibiscus burst - PTI, Real Red, Soft Sky - Stampin Up!, Lavender fields, Hearts & stripes - MFT
Verder: Gelpen goud en wit - Uniball, Sprinkles ladybug hearts - Doodlebug

De kaartjes vallen vandaag in de bus en ik hoop dat iedereen zich even heel geliefd voelt ;-)

Groetjes & Vrolijke Valentijn!!
Nicole

Challenges:
Time out Challenge # 76 - 'Friends are connected heart to heart, distance and time can't break them apart'21 opmerkingen:

Colien zei

Wauw, wat een gave kaarten! Jammer van de fout, maar eigenlijk heeft het ook wel iets. Toffe serie! En proficiat met het winnen van de Lift (alweer, haha) met je mooie leeuwenkaartje.
grtz.Colien

Rhodé zei

Een leuke serie heb je gemaakt! Leuk die verschillende kleuren! Balen dat de stempel waar je op zat te wachten niet oké was. En hij is zo leuk!

Je@net zei

Wauw...wat ziet dit er gaaf uit, Nicole. Prachtige kaarten, mooie papiertjes, leuke kleurtjes, lekkere chocolaatjes....denk dat de ontvangers hiervan er super blij mee zijn!
Happy Valentine's day!

Jane zei

Cute set of cards. Loving the polka dots and that fun cat. Thanks for playing at AAA Cards.

Jolanda zei

Ik mocht van jou zo'n mooie kaart ontvangen, ben er heel erg blij mee! Bedankt!

GerJanne zei

Wat een gave kaartjes heb je gemaakt! Ik heb het ook 1 jaar gedaan, al weer een tijdje geleden, ik had net een blog...
Maar wat een werk en zo leuk! Ik zie de witte streep trouwens niet?
Groetjes en nog gefeliciteerd met je winnende kaartje bij de lift!
GerJanne

Sue VanDeVusse zei

These valentines are adorable! I love all the different backgrounds giving them each their own identity. Thanks for playing with us at JUGS!

sandie zei

These are adorabl, love the little sweets. Thanks for joining Time Out

sandie zei

Forgot to say thanks for joining AAA also x

Larissa zei

Ik word helemaal vrolijk van jou valentijnskaartjes!
Super leuk gedaan.

Cornelie zei

Wat een toffe serie met die heerlijke papiertjes en kleurtjes! Erg gaaf. Kan me voorstellen dat je van de stempel baalt!! Embellishmentuppertunity zou Caro zeggen,hihi, maar deze streep zit wel erg opvallende over de tekst. Maar je hebt gelijk, er zijn tenslotte ergere dingen, en het is de liefde waar het om draait met dit soort kaartjes en dat spat er van af!

Marjan zei

Whah!! Echt??? Zoveel kaartjes en wat zijn ze gaaf! En ja, da's balen van die stempel, ga je er nog achteraan?

Marja zei

Wat een leuke serie kaartjes heb je gemaakt...daar heb je vast veel mensen blij mee gemaakt.
Leuk dat je met deze kaartjes meedoet bij De Egel
Groetjes Marja. Dt De Egel

Margot zei

Zonde van die stempel, maar het misstaat niet, want je kaartjes zijn super! Leuk die hartjes als kattebelletje!

Anita in France zei

Wow, what a fun and fabulous collection, Nicole ... these are so adorable ... and that little chocolate heart inside is such a fantastic finishing touch! Thanks so much for playing along with us at Time Out! Anita :)

Ellen zei

Balen, een stempel bestellen voor Valentijn en dan ontdekken dat het niet goed is. Desondanks is je serie superleuk en vrolijk. Gezellige mailing :-)

Gerrina zei

Balen van die fout in de stempel, maar wat een super serie kaarten heb je gemaakt! Leuk om te zien hoe ze allemaal ietsjes anders zijn en dat er zo veel variatie mogelijk is! Groetjes, Gerrina

Ceal zei

wow you have been busy! thanks for joining us at AAA Cards!

Hobbywinkel De Egel zei

Oh ja, denk je nog even aan ons fan logo...? ;)

Nicole Parmentier zei

Ja hoor, ik heb ze gemaild en kreeg zojuist het bericht dat er een nieuwe stempel onderweg is (Al heb ik daar na Valentijn natuurlijk niet zo heel veel aan helaas..)

Stella zei

Ik ben onder de indruk; ik maakte er geen een.....( da's best genant...) Wat zijn ze leuk! Balen van je stempel; hopelijk krijg je een nieuwe!