Pagina's

donderdag 11 mei 2023

Stempel op reis - Simon Says Stamp - Critter crowd

Het is alweer een tijdje geleden maar vandaag zijn we er weer met de stempel op reis! Het is deze keer een stempel uit mijn eigen collectie. Altijd super leuk om te zien wat anderen daarmee doen! Dit setje is op reis geweest;

Ikzelf heb het stempelje gecombineerd met een gestanste tekst van Mama Elephant en wat leuke papiertjes. 



Aan de binnenkant nog een stukje papier met wat stempelafdrukjes

Stempels: Critter crowd - SSS
Stanzen: Big warm fuzzy hugs - ME, Radiant - SSS
Inkt: Memento tuxedo black, Versamark 
Papier: Solar white - Neenah, Basic white - SU, Lemon drop - MFT, Trail mix - MFT
Verder: Rainbow hearts - Doodlebug, Copic markers

Natuurlijk ben ik heel erg benieuwd naar de kaartjes van de rest van het reisgezelschap! Jullie ook? Klik dan op de linkjes hieronder. 

Groetjes en bedankt voor je bezoekje!
Nicole

12 opmerkingen:

Ellen zei

Wat een geweldige kaart, Nicole! Die uitgestanste tekst erbij is helemaal leuk. Supermooi gemaakt weer. Natuurlijk ook weer de binnenkant 'versierd'. Dat maakt het helemaal af. Top!

Rhodé zei

Toffe kaart! Die Rediant stans is ook leuk erbij. Doordat je het katje oranje hebt gekleurd kom je tot een heel andere kleurkeuze voor de rest van je kaart. Echt leuk!

GerJanne zei

Ah, je bent de een na laatste die ik bezoek van je reisgenoten en wat een leuke kaarten zijn er met deze set gemaakt! Supergaaf! Deze van jou is ook weer zo leuk! Die diertjes stelen bij iedereen de show. Al dan niet het hele rijtje...

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hahaha wat leuk met die koppies van de diertjes. Een mooie, vrolijke kaart Nicole en ook de binnenkant is weer een plaatje. Gaaf die grote tekst erbij.
Lieve groetjes Miranda

Sarah zei

Leuke set die op reis mag, want reizen in een groepje is toch extra gezellig. Ze amuseren zich dat is duidelijk. Heel toffe kaart van jou, maar ook van de andere deelnemers!

Danielle zei

Ik was helemaal weg van je leuke stempelset, bedankt dat die mocht komen logeren! En jouw kaart is natuurlijk weer helemaal top, zoals we gewend zijn.... Ook de binnenkant weer niet vergeten, helemaal Nicole!

Kekke Kaarten zei

Wow Nicole, mooi gecombineerd met de stans met grote tekst. Leuk ook dat bij jou de diertjes boven het papiertje uit komen 'piepen'. Top gedaan! Groetjes, Gerjon

Diny zei

Wat een leuke kaart heb je gestempeld Nicole....en ook de binnenkant ziet er mooi uit!
Groetjes Diny

alma.heijenk@gmail.com zei

een heel leuk kaartje, geinig die diertjes die over het randje gluren
gr Alma

Marfien zei

leuke kaart, grappig dat alle deelnemers er zo verschillend op reageren en iedereen andere stempels er bij gebruikt

Holly zei

Wat een leuke en lieve kaart en leuke stempel set!

Cornelie zei

Ik word blij van deze stempel en van jouw kaart! Jullie hebben er allemaal wat moois mee gemaakt! Onwijs tof, die teksten er ook bij. Kan er alleen maar heel blij van worden!