Pagina's

dinsdag 7 februari 2023

Liftchallenge #176

Dank jullie wel voor de prachtige transparante kaarten die we voorbij zagen komen in onze eerste challenge van dit jaar. Het was nog lastig kiezen maar wie er gewonnen heeft zag je gisteren op het Liftchallenge blog. Voor vandaag heb ik een nieuwe uitdaging verzonnen, namelijk...

Maak een shaped shaker!

Oftewel lift onderstaande kaart waarbij je een vorm stanst uit het voorste vlak. Hier maak je een shaker van. Deze vorm mag geen cirkel, ovaal of vierkantje zijn maar moet een aparte vorm hebben. Denk aan een bloem, hartje, vlinder, huisje etc..


Ikzelf heb voor ballonnen gekozen. Ik heb de vorm uitgestanst en gedeeltelijk weer ingelegd zodat er maar een gedeelte als shaker te zien is. Verder was het een kwestie van een leuk papierblokje erbij zoeken en de layout van de voorbeeldkaart volgen. De tekst zat ook in het papierblokje en paste er perfect bij. Er is dus helemaal niets gestempeld op deze kaart, dat komt bij mij niet heel vaak voor!


Nog een paar leuke papiertjes aan de binnenkant...

Stanzen: Bunch of balloons - SSS, Tag - Avec
Papier: Standard white - SU, Black & white stripes, Hip hip yay - MFT
Verder: Shakermateriaal - Hero Arts

Ik hoop dat jullie het een leuke uitdaging vinden en zin hebben om mee te doen.  Dit kan tot en met vrijdag 3 Maart. Hiervoor kun je je kaartje linken op het Liftchallengeblog waar je ook de prachtige voorbeelden van Marjan en Cornelie kunt bewonderen. De winnaar mag een prijs uitzoeken op onze prijzenpagina. Op maandag 6 Maart publiceren we de winnaar van deze prijs.

Shake it baby!! Succes ;-)

Nicole9 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

leuk en kleurrijk kaartje heb je gemaakt, mooi
grtsj,martina

Angélique zei

Een heel vrolijke feestelijke kaart, gezellig met al die kleuren en het vrolijke shakermateriaal.

Daphne zei

Wat een super mooi voorbeeld.
Hier word je toch vrolijk van!
Leuke challenge, wel pittig, ik ga eens even flink nadenken.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, shake it baby zeg je. Ik ga het proberen want jouw mooie vrolijke kaart is een echte inspiratie-kaart. Wat leuk om die ballonnen gedeeltelijk terug in te leggen en het andere deel als shaker te maken Nicole. Voeg daarbij die leuke kleuren en mooi afgewerkte binnenkant en het is weer een topkaart.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Ik vind het zeker een heel gave challenge! EN natuurlijk ga ik meedoen. Jouw voorbeeld is zo vrolijk! Heel erg leuk! EN de binnenkant is tof!

Femminde zei

Wat een super shaker!!
En ik dacht juist dat Cornelie de uitdaging verzonnen had.
Maar hele leuke uitdaging!!
Groeten van Femminde

Cornelie zei

Heel tof je kaart. Het gedeeltelijk terugleggen van de ballonnrtjes is zo leuk bedacht! Heerlijk vrolijk kaartje!💙

Marjan zei

Super die grote bos ballonnen met verschillende motieven en shakers! Het kaartje ademt echt vrolijkheid en pret, super gedaan Nicole!

Holly zei

vrolijke shakerkaart!leuk idee.