Pagina's

zaterdag 18 februari 2023

Stempel op reis - Clearly besotted - Snail mail


Er is weer een stempel op reis geweest en het startpunt was deze keer bij Danielle. Zij stuurde de stempelset Snail mail van Clearly besotted op reis en aangezien ik een ster ben in het vergeten van verjaardagen kwam deze set heel goed van pas bij mij. 

Ik koos voor de schildpadjes en de brievenbus uit deze set en kleurde de streepjes op de buik van de schildpad in verschillende kleuren. Deze zelfde kleuren liet ik terug komen als reepjes cardstock aan de onderkant van mijn kaartje. Op de donkerste kleur embosde ik mijn tekst in het wit. Zoals jullie kunnen zien stormt het flink op mijn kaartje en waaien er verschillende verjaardagskaartjes weg. Geen wonder dus dat deze iets te laat komen... niet mijn schuld!Het tweede schilpadje was voor de binnenkant van mijn kaart. Ook hier nog wat reepjes cardstock en nog één van die leuke tekstjes uit de set. 

Stempels: Snail mail - Clearly besotted
Stanzen: our town - MFT, Snow swirls cover up - Lawn Fawn
Inkt: Memento tuxedo black, Versamark - Tsukineko, Mountain pine - Altenew
Papier: Solar white - Neenah, Basic white - SU, div cardstock
Verder: Lovely envelopes - Studio Katia, Copic markers

Natuurlijk ben ik poepnieuwsgierig naar de kaartjes van de rest van het reisgezelschap! Jullie ook? Klik dan op de linkjes hieronder om alle kaartjes met deze zet te bekijken. 

Groetjes en bedankt voor je bezoekje!
Nicole

9 opmerkingen:

Els zei

Een super leuke kaart en wat een lief schildpadje.
leuke stempelset.
Groetjes, Els

Je@net zei

Erg leuke stempelset en wat een super lief kaartje heb je ermee gemaakt!

jackelien zei

Hoi
Wat een mooie stempelset.
Prachtig kaartje is er uitgekomen.
Groetjes Jackelien

Kekke Kaarten zei

Super leuk bedacht dat het schildpadje naar de brievenbus loopt met de huisjes erachter! En wat een frisse kleurtjes die er zo mooi uitspringen tegen de witte achtergrond.
Groetjes, Gerjon

Angélique zei

Een superschattige kaart die een vertraging direct meer dan goed maakt. Heel mooi gekleurd, het tafereeltje is zo schattig. De binnenkant is ook weer heel mooi.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nou zo is een te laat kaartje meteen vergeven Nicole, wat een leukerd en weer zo mooi alles gecombineerd. Leuk bedacht die weg waaiende envelopjes en die huisjes op de achtergrond. Die schildpadjes zijn erg cute, ook die aan de mooi gedecoreerde binnenkant. Weer een feestje om naar te kijken.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Hahahaha, geef de wind maar de schuld. Wat ontzettend leuk is deze kaart met de stempelset! EN die huizenrij is zo leuk als achetrgrond.

Daphne zei

Deze set wil ik!!!!!
Wat is het leuk.
Mooi, de site huisjes met de gif groene schildpad ervoor.
Leuk gemaakt hoor.
Haha, je opmerking "niet mijn schuld"😁

Holly zei

Super lieve kaart een Dotje!!