Pagina's

zaterdag 18 februari 2023

Swap Saturday #2023 pakket 1/1

Mijn tweede blogpost van vandaag want het is vandaag eindelijk ook weer de eerste Swap Saturday van 2023!  Cornelie was aan de beurt om een pakket samen te stellen en ik moet zeggen dat het wederom een geweldig leuk pakket is geworden. Door omstandigheden was ik niet in staat om in Januari al een kaartje te maken dus beginnen we dit jaar in Februari. De uitdaging die Cornelie verzonnen heeft voor ons is...

Hey Sweety!

Oftewel; doe waar je zin in hebt. Nou, dat is met dit pakket geen straf. Ik ben gewoon lekker gaan kleuren en deze kaart kwam bijna als vanzelf in uit mijn handen. Cupcakes, IJsjes, Suikerspin en donuts met een flinke dosis chocolade.. wie wordt daar nu niet blij van? Stempels: XL stacked greetings- SSS, Sweet treats - MFT
Stanzen: Sweet treats - MFT
Inkt: Memento Tuxedo black, Versafine Clair nocture, Versamark - Tsukineko, Distress Oxide Mustard seed, Squeezed lemonade, Picked raspberry, Gathered twigs, Ground espresso - Ranger. 

Papier:  Bristol smooth - Strathmore, Neenah solar white, 
Verder:  Jewel drops Cocoa blush - Nuvo

De gaatjes springen spontaan in je tanden met dit suikerzoete swappakket maar het voordeel is dat deze calorieen niet aan je heupen blijven plakken. Heel benieuwd dan ook naar het kaartje van Cornelie, jullie ook? Kijk dan snel even mee..  KLIK 

We zijn er weer op 18 maart met onze volgende uitdaging. Hieronder vind je het pakket wat Cornelie heeft samengesteld voor ons.

Groetjes & een heel fijn weekend!

Nicole 


12 opmerkingen:

Rhodé zei

Wat een kleurwerk: echt prachtig. En zo veel! Deze kaart valt straks lekker op tussen de andere kaarten van de jarige. Het pakket belooft weer veel moois. Ik hoop dat jullie ook wat gaan laten zien met de taartstansen. Ik heb ze ook, maar het lukt me nog niet zo goed om er iets moois van te maken. Ik laat me graag inspireren;)

Angélique zei

Een supergave kaart. Je hebt de stempels zo mooi ingekleurd en mooi geplaatst om de tekst. Het gele papier maakt het geheel minder zoet.

Cornelie zei

Woohoo!! Wat een te gekke kaart en wat heerlijk dat je met dit pakket zo lekker bezig bent geweest. Werkelijk een te gekke kaart en idd je kleurwerk is er een om als voorbeeld te nemen!
Helemaal te gek en precies zoals ik me had voorgesteld toen ik dit pakket samen stelde. Kaartjes om op te eten! Love it.
Dikke kus van mij X

Marijke zei

Wat een leuk "sweet" kaartje. Mooi gedaan met al die kleurtjes en tekstjes. Super leuk en vrolijk. groetjes Marijke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Yummie, dat ziet er goed uit Nicole. Mooi alles ingekleurd en rond die gave tekst gegroepeerd. Heb je die tekst geëmbost? De gele achtergrond maakt er echt een zonnetje van. Een snoepje van een kaart hihi.
Lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Ooooh...dit ziet er echt super leuk en heel smakelijk uit!

GerJanne zei

Jij hebt je lekker uitgeleefd met die stempeltjes! Echt sweet! Letterlijk en figuurlijk.
Het pakket is ook weer om te smullen...

Daphne zei

Zooooo, wat een mooie pakket, met zorg samengesteld.
Heel erg leuk, de kleine "hey sweety" bovenaan en daarna de grote tekst in het midden.
De kleuren zijn om vrolijk van te worden

jackelien zei

Wat een gaaf pakket en super mooi gemaakt wat een lieve stempels.
Groetjes Jackelien

Danielle zei

Jij bent echt een voorbeeld voor mij. Je maakt echt zulke kunstwerken…. Dit kaartje ook weer, heerlijk!!!

Femminde zei

Wat een super pakket weer!!
Heel gaaf in die snoepkleurtjes!! En wat een gave kaart. Ik ben ook helemaal weg van die stempelset.
Fijne dag verder!!
Groeten van Femminde

Marjan zei

Hee, deze miste ik dus, ik heb hem al wel gezien op Insta volgens mij. Ik vind het een onwijs gave kaart, zoveel leuks en vrolijks en die tekst in kleurverloop, top Nicole!!!