Pagina's

woensdag 14 april 2021

Bloghop met Mickey en Minnie

Een tijdje geleden bestond het blog van Nancy 10 jaar. Nu ken ik haar via de KKT challenge en het leek me daarom leuk om mijn KKT kaart ter ere van haar jubileum te maken en naar haar toe te sturen. Eva, de kleindochter van Nancy trok mijn kaart als haar lievelingskaart en daarom kreeg ik van Nancy een prachtig pakket met allemaal leuke spulletjes. Het was nog even spannend omdat de post er enorm lang over deed maar op een zaterdag arriveerde het verassingspakket met superleuke spulletjes en... een uitdaging!

In het pakket zaten Mickey/Minnie stansjes en iedereen die het blog van Nancy volgt kent deze vast wel. Het idee is dat iedereen die een pakket van Nancy heeft ontvangen met deze stansjes een kaart maakt en vandaag laat zien. Ik ben meteen aan de gang gegaan en heb het papier, de rechthoekstansjes en de mickey/Minnie stansjes gebruikt voor dit shaker kaartje. Het shakermateriaal komt uit mijn eigen voorraad en om het mooi te laten kleuren met het papier heb ik alle paarse hartjes eruit gepeuterd... dat was eigenlijk het meeste werk want dit shakerkaartje vloog uit mijn handen. 


Het stansje wat ik over had heb ik aan de binnenkant gebruikt met nog een restje van het papier. 


Dit pakket was natuurlijk een enorm leuke verassing en ik ben heel benieuwd wat de rest gemaakt heeft met Mickey en Minnie. De volledige hop vind je op het blog van Nancy.. (
KLIK)

Of ik zelf nog veel energie heb om te bloghoppen weet ik niet. Ik ben vandaag (maandag) positief getest op corona. Cadeautje van een collega.. Nu nog milde klachten en verbannen naar mijn slaapkamer en werkkamer. Hoop dat ik Alex en Bram niet aansteek want die zijn nu dus in quarantaine... Wat een gedoe! 

Groetjes!
Nicole

33 opmerkingen:

Nancy zei

Hey Nicole,

Wat een feestje vandaag om al die verschillende Mickey-Minnie-kaarten te zien... haha, ik voel me precies een beetje jarig!

De jouwe is weer geweldig hé! Leuk met dat schudgedeelte met die hartjes, wat zijn die leuk zeg!! En ik zie het al voor me dat je er een kleur aan het uitvissen was... haha!! En leuk dat de binnenkant de tweede stans heeft meegekregen...

Dankjewel om mij vandaag te laten genieten van jouw kaart!

Ik wens je vooral nog veel beterschap en hoop dat jij en jouw gezin niet te veel hinder ondervinden van dat vieze beestje...

Liefs,
Nancy

Diny zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Caroline Cards zei

Een super mooie schudkaart maakte je met de stansjes. Leuk om ook een stansje aan de binnenkant te plakken!
Van harte beterschap en hopelijk is de rest van het gezin niet besmet!
Toch een fijne dag en groetjes, Caroline

marja zei

Zo grappig om vandaag al die muuuisjes te voorschijn te zien komen. Heb ook even op je blog zitten kijken. Je maakt hele gave kaarten zeg dus ik ben je gelijk gaan volgen. Groetjes Marja

Femminde zei

Wat een toffe shaker kaart!! Dat zwart steekt zo lekker af met al die gezellige kleurtjes.
En hoop echt dat je niet teveel klachten krijgt. Ik duim voor je!!
Hopelijk toch een fijne dag!!
Groeten van Femminde

Anita van Deur zei

Deze vind ik ook zo mooi met het schudgedeelte Nicole, het is een schattig kaartje!
O wat erg voor je hoop dat het bij milde klachten blijft en dat je gezin het niet krijgt sterkte.

Creaellenknutselsite zei

oooh ook al zo'n leuke Mickey kaart zo leuk dat schudgedeelte erbij zo leuk om te zien hoe iedereen er weer een andere kaart mee heeft gemaakt
beterschap
groetjes ellen

Hobby Hoogland zei

Wat een leuke kaart .
Beterschap hopelijk blijft het bij milde klachten .
groetjes Marjan.

Kaartenkraam zei

Wat een geweldig leuke kaart! Ik houd erg van Mickey en Minnie . Leuk dat je het zwart in de randen hebt terug laten komen en ja een schudkaart kan ik ook zeer waarderen. Door de leuke kleurtjes van zowel papier als schudmateriaal komen de silhouetjes extra goed tot hun recht!

Beterschap en ik hoop voor je dat de coronabesmetting met een sisser afloopt. Dit zijn cadeautjes waar je niet op zit te wachten!
Sterkte ermee.

groetjes van Ank

Scraptastisch zei

Niets van gehoord, maar wat een leuk idee van Nancy! Geluk zit echt in kleine dingen en wat een prachtig kaartje heb je ermee gemaakt! Minder geluk met je positieve test en hoop voor je dat de klachten mild blijven en je gezin het niet krijgt! Wat een narigheid...sterkte Nicole, hou je haaks!
xx Gerie

Dotty Jo zei

Another fabulous card! And I love the inside design too, Jo x

Diny zei

Wat een schitterend kaartje Nicolee....zo leuk gedaan met het verliefde stelletje!
Ook de binnenkant is gaaf zeg.
Ik wens je heel veel beterschap en hoop dat je verder niemand aansteekt....knap snel op!
Groetjes Diny

Holly zei

Wat een Dotje je kaart!
Van Harte beterschap!

Annemarie en Merit zei

wat een super leuke kaart in de mini/ mickeystijl.
ojee de corona op visite wat een ellende!! en dan in opsluiting op je eigen huis.BAH!!!
veel sterkte en beterschap hopen dat je geen hevige klachten krijgt.
Liefs Annemarie en Merit

Enny zei

Oh, wat een prachtige shakerkaart, supermooi gedaan, ook de binnenkant ! Wat een ellende met die Corona, hopelijk ben je vlug weer beter. Groetjes, Enny

Gerrina zei

Wat balen dat je corona hebt...Hoop dat je snel en zonder klachten geneest! Enne dat soort dingen willen we helemaal niet van collega's :) door willen we alleen leuke dingen van...tja kan gebeuren... Sterkte!
Gefeliciteerd met je prijs en deze kaart is al een heel leuke; zoet en ondeugend tegelijk! Groetjes, Gerrina

Margo zei

Wat een superleuke kaart! Hopelijk word je niet te ziek en blijft de rest van je gezin gespaard. Ik duim alvast.
Groetjes
Margo

Janette van Otterlo zei

Wat een superleuke kaart.
En sterkte met de corona!
Grtz
Janette

Daphne zei

Wat een ontzettende leuke kaart maakte je.
Ik heb vandaag ook een shaker kaart gemaakt, maar het materiaal wil niet schudden..... het blijft aan de zijkanten van het foam plakken, zo jammer, want nu is het effect weg.
Ik vind jou kaart erg lief en vrolijk met de leuke kleurtjes.
Veel en veel en veel leuker dan je nieuws over dat je positief getest bent!!!! Gadver, had je collega geen leuker kado voor je? Wat ontzettend balen en naar. Ik hoop niet dat je zieker word, pas goed op jezelf en trek aan de bel als het minder gaat.
Lieve groet en sterkte.

Creanita60.blogspot.nl zei

Een super gave kaart heb je met de gekregen stansjes gemaakt.
Maar hopen dat het bij milde verschijnselen blijft en de rest van het gezin corona vrij blijft, sterkte ermee.
Groetjes Anita

Marfien zei

schat van een kaart, zóóó lief
Beterschap, heel lastig als je niet meer samen in een ruimte mag terwijl je je eigenlijk niet zo ziek voelt, mijn dochter heeft een soortgelijke ervaring gehad, gelukkig is de rest van het gezin niet ziek geworden

Sarah zei

Geluk zit zeker in kleine dingen. Tof gemaakt. Veel beterschap en hou je goed bezig in je quarantaine. X

Rosina zei

Een prachtig shakerkaartje heb je met deze leuke stansjes gemaakt Nicole...
wat leuk die hartjes als schudmateriaal...EnTjee wat vervelend dat je positief bent getest..Ik hoop voor je dat de klachten mild blijven
Sterkte met je quarantaine...
groetjes Rosina

GerJanne zei

Dat zijn nou de cadeautjes die je niet wilt krijgen! Wat balen. Hopelijk blijft het bij milde klachten.
Je kaart is heel erg leuk geworden. Iedereen heeft de minnie en mickey gekregen volgens mij en nog een extra stans. Die heb ik gebruikt, de andere komen nog. De binnenkant van je kaart is ook al weer erg leuk.

Nynke zei

Jouw kaart is ook supertof! Balen van de corona. Veel beterschap gewenst!
Groetnis Nynke

Colien zei

Wat vervelend, hopelijk ben je er niet té ziek van, want het 'opgesloten' zitten is al naar genoeg. Beterschap!!
Heel leuke Mickey en Minnie kaartjes komen er voorbij, deze ook! En jouw kaartje is natuurlijk weer 2 x gaaf: buiten- en binnenkant.
grtz. Colien

Marjan zei

Oh jee, wat naar voor je! Hoop dat je snel helemaal opknapt! Het is zeker een gedoe als het te pakken hebt, voor de hele familie ook. Mijn dochter zit preventief thuis, de hele afdeling naar huis gestuurd en al meer dan de helft is positief getest, pffff...!

Wat een onwijs leuke kaart is dit met het leuke shakermateriaal ende gave silhouetjes, helemaal top!!

martina's kaartjes zei

Ach, wat een superschattige en leuke kaart heb je gemaakt ! Schudkaartjes, altijd een succes, mooi
grtjs,martina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Jeetje wat naar dat je positief getest bent op corona Nicole, ik hoop toch echt dat je niet zieker gaat worden. Ik zal duimen voor je en ook dat de rest niet aangestoken wordt. Je kaart vind ik superleuk met dat shaker-gedeelte en de zoete snoepkleurtjes. Ook de binnenkant is weer een plaatje.
Sterkte en beterschap.
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Een shaker die uit je handen vliegt?! Ik vind die altijd zo bewerkelijk. Ik vind je kaartje echt superleuk. Dat zwart combineert mooi met de zoete kleurtjes.

En jij nu corona: wat vervelend, zeg! Hopelijk worden je klachten niet erger en blijven je huisgenoten gezond. Nee, echt naar voor je!

Cornelie zei

Heerlijk zo'n cadeautje en echt tof wat je hebt gemaakt! Dat stippen papier is natuurlijk perfect! Eennhrle toffe shakercard!

Cornelie zei

Heerlijk zo'n cadeautje en echt tof wat je hebt gemaakt! Dat stippen papier is natuurlijk perfect! Een hele toffe shakercard!

Cornelie zei

Oeps das 2x ;-))