Pagina's

zondag 17 mei 2020

Skype + Schets met Cornelie

Vorige week had Cornelie het briljante idee om gezellig samen via de skype te gaan knutselen. Behalve de covid 19 maatregelen wonen we ook nog eens zo een 2 uur rijden bij elkaar vandaan dus gezellig samen iets ondernemen is niet iets wat je 'even' doet. Ik ben al een keer bij haar op bezoek geweest en zij bij mij maar het ziet er niet naar uit dat we elkaar op korte termijn nog gaan zien. Deze on-line afspraak wat uiteindelijk een whatsapp cameraverbinding i.p.v. skype is geworden was een erg gezellig alternatief. We hebben een heerlijk ochtendje bijgekletst en ondertussen een kaartje gemaakt met een vooraf gekozen schets. 

Dit is de schets die we gekozen hadden..
En hier mijn kaartje..



En de binnenkant:



Stempels: Peek-a-boo summer pals - Avery Elle
Stanzen: Peek-a-boo summer pals - Avery Elle, Stitched alpahbeth, Hit the slopes - MFT, Stitched rectangles - SSS, 
Stencil: Ray of light - MFT
Inkt: Distress ink Mustard seed, Wild honey - Ranger, Momento tuxedo black, Versamark- Tsukineko, 
Papier:  Pretty peacock, Bermuda bay- SU! Lemon tart, Aqua mist - PTI, Solar white - Neenah
Verder:  Water droplets gemstones - Nuvo, Copic markers, Wink of Stella, 

Grappig dat iemand die je eigenlijk nog maar een paar keer 'live' hebt ontmoet zo vertrouwd kan voelen. Het was echt heel gezellig en onze volgende on-line meeting staat alweer gepland!

Groetjes & zonnige zondag nog!
Nicole

20 opmerkingen:

Margo zei

Wat een geweldig leuk idee om zo toch samen te knutselen en je kaart is gewoon schitterend !
Groetjes
Margo

Cornelie zei

Wat was het gezellig hè, dat vond ik nou ook! Ennhe kaart vind ik super!! Die set van Avery Elle is geweldig, te leuk. Tja en haai blijft daarbij zo grappig!
Prachtig de zonnestralen. Heeeel tof je kaartje. Fijnom op deze manier contact te houden!
Fijne zondag!

Irene zei

Écht super leuk jullie online date en het voelen of je elkaar al jaaaaren kent komt me héél bekend voor, lang leve onze heerlijke hobby!
Gaaf kaartje!!!!
XxIrene

Daphne zei

Wat een top idee, dat on-line knutselen.
Heerlijk om bij te kletsen en veel gezelliger dan alleen zitten.
De binnenkant, de zonnestralen, dat ziet er nu echt héél mooi uit, maar zelfs als je er een persoonlijke tekst (gedeeltelijk) overheen schrijft zal het nog mooi zijn.

Colien zei

Heel leuk om zo te knutselen, prima oplossing en erg gezellig! Bovendien met gaaf resultaat, tof kaartje is het geworden!
grtz Colien

Marja Sch zei

Wat een ontzettend leuke kaart is dit geworden. Fijn dat jullie via skype samen hebben kunnen knutselen. Groetjes Marja

Marjan zei

Ja, herkenbaar dat gevoel, is fijn dat het kan in de hobbywereld hè? Leuk zo'n date, dat kunnen jullie ook. ik kan alleen maar echt aan de slag als ik alleen ben. Jouw kaart is weer supergaaf, Nicole! Haai zegt mijn zus altijd tegen mij als we mailen.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heel leuk zoals deze kaart uitkomt met de sketch Nicole. Mooi zoals je stansen eigenlijk perfect aansluiten bij de sketch. Wat leuk dat je zo'n klik hebt meteen, volgens mij is dat inherent aan onze hobby. Ik ben laatst bij GerJanne en Nelleke geweest, bijna twee uur rijden, elkaar nog nooit in het echt gezien en het voelt meteen vertrouwd, zo leuk.
Lieve groetjes Miranda

Margreet zei

Superleuk om samen op deze manier te knutselen. Je kaart vind ik onwijs gaaf geworden. Toffe tekst ook!
xxx Margreet

Rhodé zei

Oh, dit is weer echt een leukerd! Leuk hoe die haai tevoorschijn springt. Ik krijg inspiratie van je kaart. Dus wellicht zie je ooit iets verschijnen wat veel overeenkomsten vertoont ;)
En wat leuk dat je dit zo met Cornelis gedaan hebt. Lijkt me erg gezellig!

Holly zei

SUPER leuke kaart!!
Zo fijn dat jullie zo samen kunnen bijkletsen...en knutselen en op de koffie/thee kunnen gaan.....ben benieuwd wat jullie volgende keer gaan maken.
Ja, is zo met sommige mensen heb je dat ..dat het meteen vertrouwd is...is heel fijn.

GerJanne zei

Ik ben al bij Cornelie geweest en daar ook al zo'n enthousiast verhaal! Ik vind het knap van jullie dat je dat kunt, en gezellig kletsen en knutselen, maar dan ook nog via videobellen! Wauw. En jullie hebben soms een beetje dezelfde stijl, ook leuk!
Wat betreft iemand nog maar 1 of 2 keer gezien hebben en dan al zo vertrouwd voelen. Dat ken ik. Zo zag ik Miranda (Bolletjelucky) eind februari voor de eerste keer en het was net of we al jaren vriendinnen waren! Zo bijzonder is dat!

GerJanne zei

Neeee! Ik zie nu pas dat Miranda hetzelfde zegt! Whahahaha, dat is grappig! EN je kaart si super, vergeet ik helemaal te zeggen!

lostinpaper zei

Such a fun design Nicole!

Scraptastisch zei

Ha(a)i Nicole,
Hoe LEUK was dit!!! Dat zijn bijzondere contacten die je met bloggers kan hebben, heel gezellig om samen te knutselen met Cornelie via het web en qua stijl passen jullie goed bij elkaar! Super nice kaartje waar ik heel blij naar zit te kijken!
Groetjes Gerie

Bernadet zei

Oooh wat een gaaf kaartje Nicole!

martina's kaartjes zei

geweldige, positieve kaart heb je gemaakt !
de binnenkant is ook helemaal top ! denk ik zelf veel te weinig aan
grtjs, martina

Nancy zei

Hey Nicole,

Wat een geweldige kaart naar aanleiding van deze sketch, met alweer een geweldige binnenkant. Ook de vorige met de vogeltjes is super mooi...
Zelf doe ik het zelden, kaarten maken naar een sketch, maar lijkt me wel fijn om te doen...
Voorlopig zit ik nog steeds tussen de mondmaskers en moet dringend een geboorteproject afmaken...

Liefs,
Nancy

Linda Visser - van der Velden zei

Geweldig gemaakt! Heel erg mooi! Groetjes, Linda

Gerrina zei

Wat een super goede manier om die tekst te gebruiken! Lach in een deuk toen ik deze kaart zag! Zo gaaf! Groetjes, Gerrina