Pagina's

zondag 24 mei 2020

Dutch Card Lovers Challenge #330

Na een korte vakantie vandaag weer een DCL Challenge. Anja heeft voor deze challenge een moodboard uitgezocht om te inspireren. De kleuren, de foto's, het gevoel... verder ben je vrij te maken wat je wil. 


Ik heb met mijn kaart geprobeerd het sfeertje van dit moodboard te vangen, samen met de kleuren, de zwarte spettertjes en de los geschreven tekst. 

Stempels: Budding beauties autumn, Autumn sketches, Bottled up - The Greetery, Distressed patterns, Heap of Hellos - MFT
Stanzen: Budding beauties autumn, Autumn sketches, Bottled up - The Greetery
Inkt: Versamark, Versafine onyx black - Tsukineko, Manatee, Sage leaf, Pizza crust, Narwal, Celery stick - Lawn Fawn, Latte - Hero Hues, Crumb cake, Garden green, pool pary - SU!, Ocean tides - PTI, Gumdrop green - MFT, Distress Oxide tattered Rose- Ranger 
Papier: Ocean tides- PTI, Whisper white - SU
Verder: Glitter drops summer sunrise - Nuvo

Een kaart waar ik waarschijnlijk anders nooit op gekomen zou zijn maar waar ik toch wel heel tevreden over ben. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de inzendingen die we op deze challenge gaan krijgen! Breng voor alle andere voorbeelden van het Design Team een bezoekje aan het Dutch Card Lovers blog door hieronder op het logo te klikken. Hier kun je ook je eigen bijdrage linken. De challenge loopt tot vrijdag 5 Juni. Succes!!


Groetjes! Nicole


20 opmerkingen:

Sarah zei

Dat is gelukt! Je bracht de sfeer echt over! Het werd een heel mooie kaart! Ik ga het moodboard opslaan, misschien vind ik tijd en inspiratie...

Je@net zei

Mooie kaart heb je nav het moodboard gemaakt, Nicole!

Daphne zei

Wauw, dit is mooi gemaakt zeg.
De kleuren van de flesjes zijn precies de kleuren die op het moodboard staan.
De zwarte spetters maken het helemaal af en de tekst past goed, zeker omdat je die in een neutrale kleur stempelde.
Pittige uitdaging, maar heel erg leuk.

Rhodé zei

Geen eenvoudige opdracht met dit moodboard! Maar je hebt er iets superleuks van gemaakt! Leuk ook hoe je de 'strakke en 'losse'letters van het moodboard terug hebt laten komen op je kaart.

Marjan zei

Heel gaaf gedaan Nicole, ik zie er echt wel het moodboard in terug! Leuk dat er dan zo'n mooie kaart ontstaat die je anders nooit gemaakt had!

Scraptastisch zei

Eerst dacht ik wat een mooie kit, maar het zijn stempels las ik, wat een prachtige kaart Nicole heel apart en een heel mooi voorbeeld kaart voor bij DCL! En wat kun je mooiiii schrijven! Fijne zondag verder,
xx Gerie

Kaartenkraam zei

Knap hoor en mooi gedaan, het is allemaal goed terug te voeren naar het moodboard en ook nog eens een hele mooie kaart geworden.

groetjes van Ank

Danielle zei

Wat geweldig Nicole!! Echt mooi hoe je de sfeer van het moodboard op je kaart hebt weten te verwerken. Ik vind het een hele uitdaging, maar jouw uitwerking is super!

Cornelie zei

Knao, want een inspirerend moodboard vind ik het niet gelijk. Maar dat is net wat je zegt, soms kom je dan eens met totaal iets anders en dat is wel heel erg leuk. Mooi gemaakt!

Holly zei

Prachtige kaart..en super mooie flesjes leuk met dat label erbij ook...

Margreet zei

Het is je supergoed gelukt om het sfeertje te vangen. Prachtige kaart is het geworden. Weer eens heel anders dan met leuke, lieve diertjes.
xxx Margreet

GerJanne zei

Nou, dat is gaaf! Mooie sfeer en zeker te zien op het moodboard. Je kunt er alle kante me op. Ik zal me er eens over buigen. Momenteel spreekt dat plaatje van het bed me wel aan, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik om 2100 uur hoorde dat een nachtcollega ziek was en ik ben gaan werken.....

Colien zei

Wow, mooie kaart! Ik moet even denken bij dit moodboard, maar heb het zeker op mijn lijstje staan....
grtz Colien

bolletjelucky.blogspot.com zei

Gaaf Nicole, je kaart zou zo als plaatje onderdeel van het moodboard kunnen zijn. Mooie kleuren en mooi gestempeld.
Lieve groetjes Miranda

Ellen zei

Zo leuk deze kaart Nicole! Schattig met die flesjes...

Jantine zei

Knap gedaan, deze prachtige kaart n.a.v. het moodboard, Nicole!
Is het prijsje van 52WTC goed bij je aan gekomen?
Groetjes
Jantine

Ellen zei

Jeetje wat gaaf! Wat een toffe stempels heb je gebruikt en wat heb je je geweldig laten inspireren door het DCL mood board. Fijne dag!

Freubelmina zei

Je hebt een prachtige inspiratiekaart gemaakt voor de leuke challenge Nicole.
Dankjewel voor je lieve reactie op m’n blogje.
Een fijne avond xx

Annemarie en Merit zei

WAUW, dat was het eerste wat we allebei zeiden toen we jouw kaartje zagen op de blog. Echt geweldig leuk gedaan, heel knap! Alles past perfect bij elkaar en matcht helemaal met het leuke mood board! Wij zijn vanmiddag met het mood board aan de slag gegaan, we vonden het nog best lastig. Hebben jouw fantastische kaart als voorbeeld gebruikt, we dachten daar staat hij tenslotte voor op de challengeblog hihi :) Je zal het vast wel zien dat we jouw kaartje hebben gebruikt als hij van het weekend op de blog verschijnt, alvast bedankt voor de inspiratie!! Je vorige kaartjes waren ook allemaal weer geweldig, gewoon een feestje om op je blog te kijken, we liepen een beetje achter maar hebben ze stuk voor stuk bewonderd!

Liefs, Merit en Annemarie

Gerrina zei

Van het moodboard alleen al krijg ik een dromerig-vakantie gevoel... En van je kaart word ik helemaal rustig; wat een mooie kleuren heb je uitgezocht! En de tekst niet in zwart maakt dat het geheel zo mooi zacht blijft. Een prachtige kaart! Groetjes, Gerrina