Pagina's

donderdag 28 mei 2020

52 weeks to Christmas

Vandaag de mei challenge voor het 52WTC blog. Omdat ik met mijn cupcake de april challenge had gewonnen heb ik vandaag de eer om gastdesigner te zijn. De uitdaging is om een kaart te maken naar aanleiding van de sfeercollage hieronder. 



Ik heb deze keer geen cupcake gebakken maar koekjes! Dat al dat kerstgebak helemaal niet erg is lees je aan de binnenkant van mijn kaart...




De binnenkant



Stempels: All lined up, Gift tag greetings - MFT, Off beat holiday messages - Hero Arts, Sweet holiday wishes - PTI
Stanzen: Sweet Feline - Mama Elephant, Fishtail sentiment strips - MFT, Sweet holiday wishes - PTI
Inkt: Walnut - Lawn Fawn, Biscotti - MFT, Unicorn - Hero Arts, Distress ink brushed corduroy - Ranger, Versamark - Tsuniko
Papier:  Biscotti - MFT, Real red, Cherry cobler, Whisper white, Early espresso - SU!
Verder: Crystal drops Red Berry, Dark walnut, Simply white - Nuvo

Toen ik op een zondagmiddag in mijn werkkamer bezig was met deze kaart kwam Sverre binnenlopen..
'Hoi mam, wat ben je aan het doen?'
'Ik maak een kerstkaart"
'Huh?! wat?? Mam, het is mei!!!'
'Ja ik weet het maar deze is voor het 52 weeks to Christmas blog, daar maken ze het hele jaar kerstkaarten'
'Oh.. nou ik vind het raar!'
(Later tegen zijn vader) 'Pap, volgens mij gaat het niet helemaal goed met mama hoor, die zit boven KERSTkaarten te maken. Misschien moet ze toch wat vaker de deur uit..'

Ha ha, jullie zien het, ze moeten er hier thuis ook aan wennen dat ik al zo vroeg met mijn kerstkaarten ben begonnen! En ja, ik moet zeggen dat ik door de eentonige dagen soms niet helemaal meer weet welke dag het is. Maar dat het nog lente is en zeker geen kerst dat heb ik goed in de gaten hoor. Al is het best lekker om ook nu al kerstkaarten te maken!

Groetjes & heel veel plezier met deze leuke challenge!
Nicole

22 opmerkingen:

Els zei

Wat een pracht kerstkaart Nicole en mooi die binnenkant.
hahaha, dus het gaat niet helemaal goed met je volgens Sverre om in mei kerstkaarten te maken.

Colinda zei

Wat een geweldig leuke kaart, de koekjes zien er heerlijk uit en zo mooi gepresenteerd op het kleedje!
Groetjes,
Colinda

Stampin with Liz Design zei

Prachtig kaartje heb je weer gemaakt! Heel mooi, altijd leuk om te zien dat je ook aan de binnenkant denkt, vergeet ik veel te vaak! Groetjes Linda

Je@net zei

Een pracht van een kerstkaart, Nicole. De koekjes lijken net echt, ze zien er zo lekker uit.
Ja...het lijkt misschien wel raar voor anderen om nu al met de kerstkaarten bezig te zijn, maar straks is het fijn als er al een voorraadje klaar ligt!

Colien zei

Erg mooie kaart, heel sfeervol!
Fijn dat je gastdesigner wilde zijn bij 52WTC.
grtz Colien

Enny zei

Oh, wat een mooie kaart, zo leuk met dat kerstgebak, en grappige tekst ! Ja, ik weet soms ook niet meer welke dag het is, maar als je nu al kerstkaarten maakt, heb je tegen december veel minder werk ! :) Groetjes, Enny

Trudy zei

Heel erg mooi kerstkaartje! Toch leuk dat je zoon belangstelling voor je kaarten heeft ook al denkt hij dat je niet helemaal lekker bent!
Groetjes Trudy

Jantine zei

Heel mooie kaart als GDT-lid! Leuke koekjes en die tekst aan de binnenkant is echt top! Ik ga me nu maar vast op de kerst verheugen ;-)
En je viel ook wel met je neus in de boter, natuurlijk, met je deelname aan de challenge vorige maand, dat je nu alweer uitgedaagd wordt tot het maken van een kerstkaart... Ik maak sinds een paar jaar het hele jaar door kerstkaarten en krijg ook wel eens verraste reacties, zelfs nog wel eens van mijn eigen lief, die inmiddels toch wel wat gewend zou moeten zijn...
Groetjes
Jantine

Daphne zei

Deze kaart ziet er lekker, euh, leuk uit.
Het licht bruin met rood zorgt voor een rustige uitstraling.
Whahahaaa, ik moest lachen om je verhaal, zo gaat het hier ook!!
Ik heb afgelopen zomer, op de camping, terwijl het 38 graden was, zelfs nog kerstkaarten gemaakt. Toen vroegen mijn kinderen ook of ik misschien een zonnesteek had opgelopen.😂

Annemarie en Merit zei

Oh wat een 'héééérlijk' kerstkaartje heb je gemaakt als gast designer. Schattig met die koekjes, heel leuk gedaan!
Haha wat een geweldige reactie van je zoon, die dacht natuurlijk dat het niet goed ging met z'n mams :) Zeg maar tegen hem dat wij er heel blij mee zijn dat je zo'n leuk kerstkaartje hebt gemaakt als gast designer bij 52WTC (en dat er nog meer van die gekke mensen zijn die NU AL kerstkaarten maken haha)

Groetjes, Merit en Annemarie
DT52WTC

Sarah zei

Je kaart is geweldig. De koekjes lijken net echt! Weer zo mooi afgewerkt.
Een paar weken geleden was ik ook aan kerstkaarten bezig en dat vonden ze ook heel raar. X

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh yummie die kerstkoekjes zijn net echt en zo mooi neergelegd op je mooie kaart. Was het maar waar wat er aan de binnenkant van je kaart staat, dan mag het van mij kerst worden hoor. Dank je wel dat je gastdesigner wilde zijn Nicole (ondanks dat er thuis nu gedacht wordt dat het niet zo goed met je gaat hihi).
Lieve groetjes Miranda dt-52 WTC

Suzan zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt Nicole! Hier in huis zijn ze dat nu wel gewend dat ik elke week een kerstkaart maak, maar vragen soms ook of ik dat nu nog leuk vind? Ja eigenlijk wel...geen stress in december haha...
Bedankt dat je gastdesigner wilde zijn!
Groetjes Suzan
DT 52WTC

Laurespage zei

Je hebt deze week weer een mooie koekjeskaart gemaakt hoor, en bij ons hier in huis vinden ze dat soms ook raar ik gans het jaar aan kerstkaartjes denk, maar op het einde van het jaar hebben we wel een mooi voorraadje.
Groetjes, Laurette

Holly zei

wat een geweldige kaart!!
Super leuk en prachtige kleuren combo...ben weg van je koekjeskaart!
is fijn om al te starten met de kerstkaarten..
(arme Sverre.....vind hij de kaart wel leuk geworden?)

Nancy Soetaert zei

herkenbare reactie, onze jongste vindt mij ook zo gek, al is hij het ondertussen al wel gewoon om midden in de zomer plots een kerstkaart op de kast te zien staan (ik fotografeer de kaarten beneden en stal ze soms wel eens uit, om er zelf wat van te genieten...)
Heel mooie kaart als gastdesigner, dankjewel! prachtig ruitjesmotiefje en die koekjes zien er superlekker uit!
Nu nog afblijven tot kerst...
fijne avond
Nancy

GerJanne zei

Hahhaha, leuk verhaal van Sverre! Ze wennen er wel aan hoor! Hier schudden ze en paar jaar gelden ook nog meewarig hun hoofd, maar toen Tieme hier gisteren was en ik vertelde dat k een kerstkaart had gemaakt, keek hij alsof het de gewoonste zaak van d wereld was. Peter daarentegen.... die blijft het vreemd vinden. Je kaart is super en wat een geruststelling! Wist ik toch helemaal niet!

Rhodé zei

Grappig dat ze zich bij jou thuis zo verbazen. Ik bedenk wel vaak dat ik er eerder mee moet beginnen, maar vaak komt het er toch niet echt van. Je koekjeskaart is geweldig. Mijn meiden keken even mee op je blog en verbaasden zich erover dat de koekjes zo echt leken. Fijne dag vandaag!

Femminde zei

Wat een super mooie kaart is het geworden!! Ik vond het zo'n moeilijke inspiratiefoto.
En ja hier vragen ze zich soms ook af of ik koekkoek ben. Zit soms op zolder bij 30 graden heerlijk relaxed kaartjes te maken. (soms ook kerstkaartjes) maar ja als de zon zo hard schijnt moet ik toch de zon mijden. Kan je beter wat leuks doen toch?
Geniet heerlijk van het mooie weer!! Fijne pinksterdagen!!
Groeten van Femminde

Marjan zei

Grappig! Veel mensen vinden het idioot inderdaad, maar als je zelfgemaakte stuurt is het toch acht handig! Je vertaling van de sfeercollage is erg gaaf, de koekjes zien er bijna echt uit en staan heel mooi bij de tinten en geruite achtergrond.

Gerrina zei

Het lijken echt koekjes die liggen te pronken! Mooi! Groetjes, Gerrina

Carol zei

I just CASEd this adorable card because I fell in love with it as soon as I saw it on Pinterest! The cookies look so real and delicious, and your background is so pretty. The inside of your card is as cute as the outside, too! I will post mine sometime between now and Christmas, and I will give you credit. (Check my blog for the post in the coming weeks: https://sawitlovedithadtomakeit.blogspot.com/ and Instagram: @sawithadtomakeit.