Pagina's

maandag 15 april 2019

Beursbuit en uitslag Blogcandy

Het weekend begon goed afgelopen zaterdag met ons bezoekje aan de Art Specially! Jhee wat was er weer veel te zien, en wat was het druk! Er waren ook heel veel workshops maar daar heb ik tijdens zo een dag eigenlijk de rust niet voor. Vooral veel geshopt dus eigenlijk. Het voordeel van net voor de beurs jarig zijn is dan ook dat je een leuk zakcentje mee kan nemen. Hieronder mijn buit... Vooral veel Nederlandse tekstjes van Carlijn Design, en weer een paar nieuwe kleurtjes Oxide inkt. Nu alleen nog een pakketje tijd om er mee aan de slag te gaan! 


Ook heb ik zoals beloofd twee blogcandy pakketjes gekocht. Ik vond deze visjes zo super geinig, hoop dat de winnaars ze ook kunnen waarderen!

Pakket 1Pakket 2Zondag kwam de visite en zoals ik al eerder liet weten waren zij het die de winnaar van pakketje 1 moesten kiezen. Gelukkig maar want ik had het zelf echt niet gekund! Iedere gast mocht 1, 2 en 3 punten geven aan de kaarten die ze het leukste vonden. Alle kaarten zijn dus uitvoerig bekeken en bestudeerd door iedereen, wat op zich al erg leuk was om te zien en horen! Hieronder de gekozen winnaar....


De kaart van Danielle had de meeste punten! Proficiat Daan!! Volgens het 'juryrapport' was je vorm origineel, kleuren lekker vrolijk, grappige teksten en ook de binnenkant zag er mooi uit. Het pakketje komt zo snel mogelijk naar je toe. Een gedeelte tweede plaats was voor Ellen en Gerjon. Helaas geen prijs maar ik laat jullie creatie hier graag  nog even zien. 

Gerjon maakt dit geweldig leuke schud-lijstje.


En een echte 'Ellen' met letters i.p.v. cijfers en deze waren ook nog uitgestanst en in Gellyprint aan de binnenkant te vinden.


De winnaar van pakketje twee is geloot uit alle kaarten die er binnenkwamen. Sverre heeft hiervoor vanmiddag een lootje getrokken en de winnaar is geworden.... Holly! Met deze leuke echte Sara kaart! 


Ik zie er gelukkig nog niet zo oud uit als het vrouwtje hierboven maar ik moet nog wel even wennen aan het getal!
Donderdag heb ik mijn vrije dag, dan gaan de pakketjes op de post. Heel plezier er mee en iedereen nogmaals bedankt voor de prachtige kaarten!

Groetjes!
Nicole


10 opmerkingen:

Mariken zei

Wat ben je verwend met veel post! Dat is al zo feestelijk! En de gekozen kaart is ook echt een topper, leuk voor Daniëlle!

Je@net zei

Een geslaagd weekend zo te lezen, Nicole. Gave spullen gescoord. Leuk zijn die Nederlandse teksten van Carlijn Design, he. Ik heb ze ook o;)
En wat een leuke pakketjes heb je voor de winnaars gemaakt. En wat een mooie kaarten zijn er gemaakt! Mijn felicitaties voor Danielle en Holly!

Danielle zei

Ohhhh wat leuk!! Wat een eer en wat een mooi juryrapport :-) Het pakketje ziet er erg leuk uit, gaaf die visjes!! Ik ben helemaal blij, bedankt aan je bezoek ;-) Je hebt goed geshopt op de beurs. Ik heb altijd hetzelfde wat de workshops betreft, ik moet dan opschieten en dan zit er altijd iets scheef of zoals ik het niet wil... shoppen gaat me beter af. Als je ontdekt waar het pakketje tijd te bestellen is, hoor ik het graag.... ik kom ook tekort! En kan binnenkort tijd gebruiken als dat leuke pakketje mijn kant op komt, super leuk!!

GerJanne zei

Ha Nicole,
wat een mooi pakket heb je gekocht! Daar kun je weer tijden mee vooruit (als het goed is) En Danielle is en terechte winnares. Toen ik haar kaart op haar blog zag, dacht ik al: dat is en winnaar. Zo gaaf.
En ja, ik had gelezen dat je er zaterdag zou zijn...in Nijkerk.. Ik had na 2 workshops hetzelfde. Even rondkijken, anders kom je daar niet eens aan toe.

Nancy Soetaert zei

Een heel terechte winnaar, ik vind het kaartje fantastisch mooi.
Moeilijk he één dagje Art Specially, zoveel te zien, zoveel te doen... maar wel reuzeleuk!
Mooie aankopen heb je gedaan!

Margreet zei

Wat een gave spulletjes heb je op de beurs gekocht, Nicole! We zullen de creaties vanzelf wel zien verschijnen.
Wat een leuke manier om je winnaar te kiezen. Lijkt me best moeilijk, al zien deze er uit als terechte winnaars.
xxx Margreet

Ellen zei

Veel gekocht zeg, leuk! Leuk ook om je verjaardagsbezoek te laten kiezen wat de mooiste kaart is. En ze hebben goed gekozen! Daniëlle heeft een prachtige kaart voor je gemaakt. En ik ben natuurlijk helemaal blij met mijn eervolle tweede plek :-)

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een mooie buit Nicole! Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Ik hoop dat mijn kaartje ook is aangekomen :) Geniet nog lekker na! Groetjes, Yvonne
(P.S. Dankjewel voor je lieve commentaren op mijn blog)

Gerrina zei

Wat een leuke kaarten! Daar kan je nog wel even van genieten en wie weet inspiratie van opdoen...
Mooie buit! Daar valt weer veel moois mee te maken!
Was heerlijk, niet zo druk als ik het wel 'ns ervaren heb in Zeist...ik heb dan ook een groot gedeelte van de stands aan me voorbij laten gaan en ben 's middags lekker gaan workshoppen :)
Enne ben je niet tegen gekomen...zo druk was het dan schijnbaar wel weer... Wie weet een volgende keer of komen we elkaar eindelijk 'ns in het dorp tegen... Groetjes, Gerrina

Cornelie zei

O, wat een leuke post heb je allemaal gekregen!! Ik ga ook een candy houden volgend jaar ;-))
Erg mooi allemaal, stuk voor stuk en al helemaal dat ze dat speciaal voor jou hebben gemaakt!
Je buit ziet er ook zeer verleidelijk uit. Heerlijk. Veel plezier ermee!