Pagina's

zaterdag 27 april 2019

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #22Vandaag weer een Swap-Saturdag met Cornelie. Het is de eerste post met het nieuwe pakket. Een lentepakket deze keer. Ik werd verliefd op deze papiertjes van Altenew en heb daar de rest eigenlijk bij gezocht. Hieronder het pakket waar we de komende 3 maanden mee gaan werken. Bloemetjes, vlinders en frisse kleurtjes! Ik had gisteren een snipperdagje en ben heerlijk in deze kit gedoken. Ik heb mijn snipperdag goed besteed... mijn werkkamer ligt er vol mee! 


De challenge voor vandaag is 'Beterschap!". Kon ik meteen de nieuwe stempel en stansje van Carlijn er bij pakken die ik in Nijkerk heb gekocht. 
En een kaartje met het stempeltje uit de kit.
18 mei zijn we er weer met een nieuwe Swap. Maar eerst snel naar Cornelie om te kijken wat die gemaakt heeft!... (KLIK

Groetjes & een fijn weekend!
Nicole10 opmerkingen:

Je@net zei

Leuk pakket heb je samengesteld, Nicole. En de eerste twee kaarten ermee zijn meteen al erg mooi.
Fijn weekend!

Cornelie zei

Ja, klik...en toen was er niets haha en ze lag nog heerlijk te slapen....
Nou het bericht staat erop hoor ;-))
Maar hoe krijgen wij het voor elkaar!! Kijk maar eens naar mijn kaart straks...en het is jammer dat ik mijn 2e niet af heb...maar dat zie je later wel!
Erg mooi!! Wat was jij lekker in je flow zeg! Ik heb gelijk nog even verder gekeken, maar wat een toffe dingen heb je allemaal gemaakt.
Prachtig pakket is het, heel mooi bij elkaar uit gezocht!
Fijn weekend!

Colien zei

Gave spulletjes heb je bij elkaar gezocht, mooi! En je hebt je snipperdag goed besteed met 2 toffe kaartjes als resultaat. '
Fijne dag vandaag, grtz Colien

Danielle zei

Oh wat een gaaf pakket weer!! Die papiertjes.... ❤️ Je eerste twee pakket-kaartjes zijn geweldig!! Mooi gedaan, de tekst van Carlijn staat super op je kaart! Nieuwe aanwinsten moeten gebruikt worden :-)

Margreet zei

Dat is beslist geen straf om met dit gave pakket aan de slag te mogen, Nicole.
Je hebt er al prachtige kaartjes mee gemaakt.
xxx Margreet

Mariken zei

Wat een geweldig mooi pakket! Dat papier...zó mooi! Je kaartjes zijn super geworden, allebei echt toppers! Fijne koningsdag, van wat er nog rest...

Gerrina zei

Beiden zijn zo mooi van kleur en zo anders qua uitstraling... Ben het meest weg van de 1e; ziet er zo delicaat en elegant uit! Heerlijk toch zo'n begin aan een nieuwe kit! Fijn weekend verder!

GerJanne zei

Wat een prachtig pakket heb je samengesteld! En grappig dat jullie voor de eerste kaart hetzelfde papier hebben gekozen. Heel mooi. Je tweede kaart is ook top! En ik zit opeens te bedenken dat ik die stans ook heb en nog nooit gebruikt. Misschien omdat het Engels is en ik vaak toch het Nederlands kies, voor ouderen.

Rhodé zei

Ik wist niet dat Altenew ook papier had. Wat een leuke prints! Je hebt er al toffe kaartjes mee gemaakt. Leuk dat ze zo verschillend zijn. En vandaag heb je vast ook weer leuke dingen gemaakt!

Linda Visser - van der Velden zei

Wat een super gaaf pakket! En ontzettend leuke creaties! Groetjes, Linda