Pagina's

zaterdag 13 april 2019

Look who's turning 40

Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij een kaartje heeft gestuurd! Het was een hele stapel en wat voelde ik me gezegend met al die prachtige kaarten die met zoveel aandacht, creativiteit en passie zijn gemaakt!!  Ze hangen als een slinger in de kamer en dat ziet er echt fantastisch uit. Ik was echt heel erg jarig die dag! 

Ik weet het, het was een beetje stil op mijn blog. Druk met andere dingen maar vandaag ben er weer. Met een kaartje voor Sarah! Zij is vandaag 40 geworden!! Proficiat Sarah! Ik hoop dat je net zo zult genieten van je kaartjes als ik deed! Stempels: T is je verjaardag - Els Brige', Number of years - SU!
Stanzen: Fishtail sentiment strip - MFT, stitched frames - SU!, Numbers -PTI
Stencil: Radiating rays - MFT, 
Inkt: Distress Oxide spiced marmelade - Ranger
Papier: Pool party, Daffodil delight - Stampin Up!, Bristol smooth - Strathmore
Verder: Glitter drops Aquatic mist - Nuvo

Vandaag ga ik gezellig met Gerjon naar de Art Specially!!!!  Ik weet dat er veel van jullie op zondag gaan dus ik zal mijn best doen om niet alles leeg te kopen...
Ondertussen wordt hier de nieuwe tuinset geleverd en dat komt goed uit want morgen komt alle visite voor mijn verjaardag. Hopelijk wordt het lekker weer en kunnen we nog even buiten zitten! 

Groetjes en fijn weekend allemaal!
Nicole


10 opmerkingen:

Danielle zei

Wauw wat een leuke vrolijke kaart voor Sarah!! Ik wens je vandaag een leuke dag (beetje jaloers ben ik wel) en ook morgen op je feestje!! Het belooft zonnig te worden dus wie weet kan de tuinset ingewijd worden :-)

Je@net zei

Wat een mooie en feestelijke kaart heb je voor Sarah gemaakt, Nicole.
Veel plezier vandaag en ook voor morgen een fijne dag gewenst!

Dotty Jo zei

This is stunning, Nicole, Jo x

Marjan zei

Superkaart voor Sarah! Vrolijk en zo feestelijk!! Fijne dag vandaag, ik sla over dit jaar. Leuk dat jij ook zo verwend bent met kaarten, nog meer een jarig gevoel, denk ik. Goed weekend!

Handmade cards zei

Een superleuk kaartje heb je voor Sarah gemaakt, daar zal ze vast blij mee zijn. De kaart voor jou heb ik ook met veel plezier gemaakt. Maak je ook nog een foto van de slinger? Dat zou leuk zijn, kunnen wij ook meegenieten.
Wens je voor morgen een hele gezellige verjaardag, laat je maar lekker verwennen hoor!
Groetjes, Wietske

GerJanne zei

Wat een heerlijk vrolijk kaartje maakte je voor Sarah! Ik vind echte post ook zo leuk! En zeker op een verjaardag. Geniet er lekker van. Leuk aan een slinger. Fijne dag morgen. Was het vandaag leuk op de AS? Ik ben heel benieuwd!

Mariken zei

Ha, supergaaf en tof kaartje voor jarige Sarah! En...genoten op de AS? Heb je wat laten liggen voor me? Fijne dag morgen, geniet ervan!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke vrolijke kaart voor de jarige Sarah, heerlijke kleurtjes ;)
Lieve groetjes Miranda

Gerrina zei

Helemaal mooi en lekker vrolijk en zonnig je kaart!
Heb je dus niet gezien op de AS, maar heb nog meer mensen gemist terwijl ze er wel waren...leek toch niet zo heel erg druk (voor 11 uur dan en na 15:30 uur :) ) Hoop dat je net zo genoten hebt als ik en denk dat een gedeelte van de verjaardagscentjes goed besteed is? Groetjes, Gerrina

Ellen zei

Echt een geweldige kaart!