Pagina's

zaterdag 3 maart 2018

40 x afscheid

Mijn oudste zus Chantal is afgelopen week begonnen met haar nieuwe baan en ze vroeg me om iets leuks te verzinnen als afscheidscadeautje voor haar vorige team. Natuurlijk doe ik dat met liefde! Het ging om 40 stuks dus heel ingewikkeld wilde ik het niet maken. Met een beetje hulp van Pinterest kwam ik met de twee ideetjes hieronder en uiteindelijk is het een combinatie geworden. De potjes zijn eigenlijk kruidenpotjes van Ikea maar met M&M's of andere snoepjes zijn ze natuurlijk superleuk voor op je bureau. Ik heb thuis 40 labeltjes en toppers gemaakt en gezamenlijk hebben we gezellig de potjes versierd zodat Chantal ze op haar werk kon uitdelen. Van Chocolade wordt iedereen blij toch?! 


Stempels: Circle sayings- SSS
Stanzen: Blueprint tags 4 - MFT, Hartje - Lawn Fawn, Stitched shapes framelets - Stampin Up!
Inkt: Jet Black - Lawn Fawn
Papier: Painted prints Citrus - MFT, Crumb cake - Stampin Up!
Verder: Potjes - Ikea, M&M's, twine

Als ik naar buiten kijk zie ik zon en sneeuw!! Onze Nuts was al helemaal door het dolle toen ik haar vanochtend uitliet. We gaan dit weekend dus lekker veel met haar naar buiten. Weinig plannen verder en ik heb nog een heel spannend boek klaarliggen (Stalker van Lars Kepler).  Komt helemaal goed dit weekend, zin in!! 

Groetjes & fijn weekend!
Nicole

13 opmerkingen:

Mariken zei

Wat een giga-klus, en wat is dit ontzettend leuk geworden! Je zus boft met jou, met5 zo'n traktatie kun je aankomen! ben net met Guusje aan de wandel geweest. Ach...haar buik schuift door de sneeuw, dus heel lang kunnen we hen maken. Dan bevriest haar binnenkant...Veel plezier in de sneeuw met Nuts, en geniet van je boek!!

Marieke zei

Wat een werk maar wel ontzettend leuk geworden! Geniet van je weekend.

Marjan zei

Wat superleuk zijn deze afscheidscadeautjes!! Inderdaad veel werk, denk ik, maar voor je zus doe je dat.
Onze hond was ook dol op sneeuw, lekker met haar neus erdoorheen. dat boek heb ik ook nog liggen,maar lees eerst mijn pil van Elisabeth George uit.

Larissa zei

Wauw, wat een taak. Maar je zus heeft het aan de perfecte gevraagd om dit te doen. Wat een toffe bedankjes zeg! Erg leuk.
Ik vond de sneeuw iets minder leuk, gelukkig smelt het snel. Maar voor de hondjes was het 1 groot feest, leuk he.
Geniet nog van je avond!

lostinpaper zei

What a wonderful and fun gift idea, anything with chocolate would make me happy lol.

Jolanda zei

De traktaties zijn echt heel erg leuk geworden, helemaal Nicole stijl.
Wammes vind de sneeuw ook erg leuk, lekker met zijn neus in de sneeuw en dan een stukje rennen. En ik er op mijn snowboots achteraan.
Geniet van de rest van je weekeind.

Colien zei

Wat zijn ze leuk geworden: vrolijke potjes en heerlijk/tof die chocoladeletters! Geniet van de buitenlucht (sneeuw nog niet weg?) en je boek, leest lekker snel weg... Ik zal niks verklappen ;)
grtz Colien

Gerrina zei

Wow en dan zeg je dat ik productief ben...Moet je eens kijken wat een berg mooi werk je verzet hebt! Zullen ze helemaal tof gevonden hebben en ik kan me voorstellen dat je zus voor deze kleurrijke versie is gegaan! Fijn weekend verder!

Stella zei

Nicole wat een werk; je zus is vast heel blij met je. Maar eerlijk is eerlijk.. dan heb je ook wat. Prachtig; en door de MM's ook lekker :)

Margot zei

Superleuk!!!

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een leuk idee, en het ziet er heel kleurrijk uit de potjes gevuld met M&M. Er gaat niets boven een zelfgemaakt kadootje. Heerlijk die sneeuw, onze hond was ook dolblij bij het zien van de sneeuw. Vandaag was het al weer voorjaar, ook lekker. Groetjes Ingrid

Je@net zei

Wauw....wat een super gave weggevertjes heb je zo gemaakt, Nicole.
Je zus (én de hele afdeling ;o) zal blij met je zijn!

Margriet Tournier zei

Wat een mooie, vrolijke cadeautjes. Je zus mag blij zijn met zo'n creatieve zus.

Fijne zondag,
Margriet