Pagina's

zaterdag 1 juli 2017

Schattige schele kwalletjes

Toen ik de release van deze stempelset zag was ik meteen weg van het krabbetje, de zaagvis (of wat het ook mag wezen) en de kwalletjes. Genoeg reden dus om de set aan mijn collectie toe te voegen. Bij de kwalletjes dacht ik meteen aan de plakoogjes van Doodlebug die ik nog had liggen. Bovendien wilde ik met de visjes graag een achtergrondje stempelen. Toen ik de challenge van K&K voorbij zag komen heb ik deze ideeen dan ook maar meteen uitgevoerd.

Ik wilde op een donkere achergrond met mijn nieuwe Oxide inkten stempelen maar dat viel nog even tegen. De afdrukjes waren in eerste instantie niet goed zichtbaar. Gelukkig zaten de stempels in mijn Misti en kon ik verschillende laagjes in afwisselende kleuren over elkaar stempelen. Met een beetje water licht de inkt hier en daar nog een beetje extra op. Uiteindelijk tevreden met mijn visjes, en met mijn schattige schele kwalletjes!


Stempels: Ocean Fun - MFT, Circle sayings - SSS
Stanzen: Ocean fun - MFT
Inkt: Oxide Cracked Pistachio, Oxide broken china - Ranger, Lobster, Carrot - Lawn Fawn, Island Indigo- SU!, 
Papier: Island Indigo, Whisper white - SU!
Verder: Crystal drops Emerald City, Aquatic mist - Nuvo, Plakoogjes - Eerie Eyes - Doodlebug

Geweldig knutselweer deze zaterdag! Muziekje aan, kopje thee... mij hoor je niet klagen! 

Groetjes, Nicole

12 opmerkingen:

Mariken zei

Ha! Ik kom ook net uit mijn knutselhok...heel de dag geweest. Inderdaad, latte erbij, en gaan! Guusje ligt in de mand, met een deken over zich heen, schijnzwanger te zijn. Maar nu naar jouw schele kwalletjes, ze zijn echt enig. En de achtergrond vind ik helemaal geweldig, erg mooi, met die vissen. Gezellige avond! Xx

Dora zei

Geweldige kaart

Kaartenkraam zei

Die achtergrond is prachtig geworden en de inderdaad schattige schele kwalletjes springen er zo goed uit! Superleuke kaart geworden!

groetjes van Ank

Dotty Jo zei

What a beautiful card! This is gorgeous and I love the jelly fish and that circle sentiment, Jo x

Danielle zei

Geweldig bedacht, deze vissenachtergrond. Superleuk!! En die schele kwalletjes passen er geweldig bij. Wat een top aankoop Nicole, en een tof kaartje!! Fijne zondag!

Ellen zei

Wat zijn ze lief, jouw schele kwalletjes!

lostinpaper zei

This is so much fun Nicole,loving those eyes!

martina's kaartjes zei

heel erg lief kaartje ! mooi resultaat, leuke achtergrond
grtjs,martina
x

GerJanne zei

Hey Nicole,
wat een ontzettend leuk kaartje. Die scheel kwalletjes stelen de show, wat mij betreft. Gekd at de meest nare dieren op afbeeldingen zo leuk zijn!
Dank je wel ook voor het meedoen bij ons van K&K.
GerJanne

Rhodé zei

Ik had niet direct gezien dat je de achtergrond zelf gemaakt had. Mooi gedaan! Ideaal, zo'n Misti! En je schele kwalletjes zijn geweldig!

Marjan zei

Mooi is je visjes achtergrond, prettig dat de Misti je daarbij goed kon helpen! De kwalletjes zijn echt superleuk, die oogjes :)

Gerrina zei

Die schele kwalletjes zijn echt super! Mooi gelukt ook die vissen! Is even proberen met die Oxides, maar ik vind ze wel een toevoeging... Fijne week!