Pagina's

woensdag 5 juli 2017

SSS Juli card kit #1


Weer een prachtige cardkit van Simon Says Stamp deze maand. En hoewel ik op internet natuurlijk al lang gezien wat er in zit is het toch altijd weer een feestje om de doos open te maken en de spullen ook echt in je handen te hebben. Buiten was het grijs maar de zon zat in de kit van deze maand! De bikinistans is zo leuk!!
Vaak heb ik al een paar ideetjes en ga ik er gelijk mee aan de slag. Moet mezelf echt op tijd naar bed sturen anders ga ik gewoon heel de nacht door en ja, daar heb ik dan op kantoor wel enigszins last van de volgende dag... Hier mijn eerste kaartjes met de kit;


SSS Juli card kit + Stempel: All about you - MFT + Stanzen: All about you, single stich line rectangle frames - MFT

SSS Juli card kit +  Stans: Basic set - Mama Elephant + DMC garen. 

De 'Time to Relax' kaart is zeer toepasselijk. Drie hele weken vakantie, whoohoo!! Gek hoe je zodra de vakantie dichterbij komt er ineens ook echt aan toe bent. We vertrekken a.s. maandag pas en dat is maar goed ook want ik ben zo een persoon die alleen op vakantie kan als het huis helemaal spik en span is... herkenbaar?

Groetjes!!
 Nicole

13 opmerkingen:

Ellen zei

At zijn ze gaaf, jouw vakantiekaartjes! Die bikini is echt enig. En dan die franjes aan het badlaken, geweldig wat een vondst! Heerlijk dat jullie bijna op vakantie gaan. Ik zou tot die tijd lekker met deze gave kit gaan 'spelen' en de boel de boel laten ;-)

lostinpaper zei

Totally fabulous Nicole, love the stitched tassels on your towel, what a clever element!

Mariken zei

Geweldige kit, en je hebt al twee hele toffe kaarten gemaakt! Die bikini is helemaal te gek! Had ik vroeger ook, met van die leuke strikjes. Nu iets meer stof nodig, hihi...En ja, herkenbaar. Een opgeruimd huis is wel zo fijn. Maandag al weg, heerlijk...geen Frankrijk toch??? Wat wel?? Heel veel plezier alvast, en geniet ervan!!

Danielle zei

Wauw, de kits zijn steeds erg leuk maar ik vind de kaartjes die jij er mee maakt helemaal te gek! Prachtige achtergrond bij de eerste, mooie kleurtjes! En het badlaken met franjes, geweldig bedacht!! Geniet van je vakantie en succes met het vakantieklaar maken van je huis ;-)

Margo zei

Wat een geweldig leuke kaartjes ! Haha, zo grappig dat je de hele nacht zou doorgaan met knutselen ! Ik heb momenteel gaan inspiratie, jammer genoeg

Je@net zei

Wat zijn ze gaaf. Vind je kaartjes super leuk, heerlijk zonnig en zomers.
Geniet van je vakantie. Doe ik momenteel ook...het weer zit mee en da's extra genieten ;o)

Rhodé zei

Ja, deze kit is weer erg leuk. Ik had hem ook al gespot. Je hebt er erg leuke kaartjes mee gemaakt. Die eerste is echt een plaatje. Dat zal nog best een klus geweest zijn. Of viel dat mee?

Gerrina zei

Allebei zo leuk! Heerlijk passend bij het weer van vandaag... Vooral die 1e met zoveel diepte vind ik prachtig! Groetjes, Gerrina

Dotty Jo zei

So cute! Love those teeny bikinis and I love the towel! Jo x

Colien zei

Gave kit en je kaartjes zijn erg leuk en zomers! Je 'badlaken' met franjes is top, leuk bedacht! Alvast fijne vakantie, geniet ervan!
grtz.Colien

Cornelie zei

Helemaal te gek allebei!!! en die kit is geweldig idd!

Susan R. Opel zei

These cards are both SO SUPER CUTE and HAPPY! I love them both!

Jolanda zei

Leuke kit! Jij komt zo wel in de vakantiestemming 😃