Pagina's

zaterdag 8 juli 2017

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #1

Een tijdje geleden kreeg ik deze mysterieuze reactie op mijn blog van Cornelie; "Door onze ontmoeting weer afgelopen zaterdag heb ik iets leuks bedacht... ben er nog mee bezig... wordt vervolgd ;-)". 
Dat klonk natuurlijk reuze spannend, geen idee waar ze het over had. Een paar weken later vond ik bij thuiskomst een pakje met allemaal hele coole spulletjes en een prachtige kaart! Nog leuker was de tekst in de kaart namelijk de vraag of ik samen met haar wil swappen! Ja! ja natuurlijk wil ik dat! Superleuk!!!! Dus bij deze de aankondiging van onze maandelijkse Swap-post...


Af en toe doen we er een kleine uitdaging bij en deze keer was dat 'BLUB'... heel toepasselijk bij deze spulletjes! Voor mijn eerste kaartje heb ik het woordje blub als achtergrond gestempeld. Om de lettertjes mooi dicht op elkaar te kunnen stempelen moest ik ze één voor één doen! Monnikenwerk, maar op een heerlijke zwoele avond aan de tuintafel een prima tijdsbesteding. Het visje zit op een wobler dus die wiebelt vrolijk heen en weer.
Mijn tweede project is een boekenlegger voor mee op vakantie. In het pakket zitten platte sequins en het leek me nu eens een leuk experiment om deze door mijn laminator te jagen! Poging één mislukte vreselijk en even was ik bang dat dit het einde van mijn laminator betekende (alles zat vast!) maar met een stukje papier voor de stevigheid voorin het lamineerzakje (of hoe zo een ding ook mag heten) kreeg ik precies het resultaat wat ik voor ogen had. 

Poging 1:

Poging 2:
Zo leuk, dit ga ik vaker doen! Soort van shaker zonder de shake zeg maar. Mooi plat voor in mijn boek, zie mezelf al helemaal zitten in een lekkere strandstoel! 
Dat was hem voor deze maand, hoop dat jullie het leuk vonden. Ga snel ook bij Cornelie kijken. Ik ben echt heel erg benieuwd wat zij met deze gave kit gemaakt heeft!!!

Groetjes! 
Nicole

20 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

ziet er superzzzz uit ! leuk ideetje door de laminator, probeer ik ook wel een keertje, wel spannend... =)
bedankt voor het idee,
grtjs,martina
x

Je@net zei

Wat gaaf! Mooie kaart en de boekenlegger is natuurlijk helemaal tof. Wat een goed idee!

Cornelie zei

Te gek!! Wist dat het mooi zou worden, kan niet anders! Gaaf de repeat 'Blub'! En je boekenlegger wat een goed idee! En supermooi geworden! Zou bijna zo'n lamineer apparaat aanschaffen haha.
Hartstikke tof geworden Nicole!
Geniet van je vakantie!

Margot zei

Geweldig!!!!!!!

Nota Bene zei

Super! De achtergrond van je kaart vind ik echt heerlijk. Het verhaal met de sequins in de laminator is erg grappig, maar het resultaat is geniaal - wat een goed idee!
Groetjes, Nele

Mariken zei

Wat een geweldige uitnodiging van Cornelie! Samen swappen, hartstikke leuk! En ik vind het ook tof, genieten van al het moois dat jullie maken. Jouw kaartje en boekenlegger zijn enig. Wat een riskante actie, dat lamineren, maar het is meer dan goed gekomen!! Fijn weekend!

lostinpaper zei

Love your style, ALWAYS!

Marjan zei

Leuk hoor! Zag het ook al bij Cornelie. Jouw kaartjes ermee vind ik ook top, vooral je boekenlegger, wat een gaaf idee om de laminator ervoor te gebruiken! Maar je kaart met de repeterende tekst is ook super.

Jolanda zei

Wat leuk!!!! Krijg er helemaal een vakantie gevoel van!

Ellen zei

Samen swappen is zo leuk! En jullie passen echt bij elkaar, dat had Cornelie goed gezien ;-) Je gestempelde blub-achtergrond vind ik super. De wobbelende vis past er perfect bij. Maar ook je boekenlegger is tof. Wat een gewaagd, maar gaaf idee om de sequins door het lamineerapparaat te halen. Dat ga ik beslist een keer proberen.

Colien zei

Leuk dat jullie samen zijn gaan swappen, leuke match! Gaaf kaartje, wat een werk is dat geweest, maar zo tof die achtergrond! En je boekenlegger is ook erg geslaagd, gelukkig heeft je lamineerapparaat het overleefd ;-)
Fijne vakantie!
grtz.Colien

Maartje zei

Jullie zijn een perfecte match!! Erg leuk om mee te mogen genieten van je swap en uitprobeer avonturen! Ik vind je maaksels geweldig, en er zit ook heerlijke humor in.

Unknown zei

Cornelie heeft precies de juiste persoon uitgekozen om te swappen. Jullie passen goed bij elkaar. Vind je kaartje gaaf, maar je boekenlegger nog gaver. Wat een geweldig idee. Ben benieuwd wat jullie volgende maand gaan doen. Fijne vakantie 😘

Gerrina zei

Die achtergrondtekst op je kaart vind ik super leuk! En je boekenlegger is super mooi!! Geniet van het lekkere weer en fijn weekend!

Jantine zei

Wat leuk, die swap van jou en Cornelie!
Ik ga jullie maaksels zeker volgen! Je vissenkaart vind ik alvast erg leuk. En wat een gaaf idee die pailletten door de laminator. Ga ik ook eens proberen :-)
Groetjes
Jantine

Margo zei

Ik vind het kaartje erg leuk maar die boekenlegger is gewoon te gek !!! Knap gedaan !

Judith zei

Hallo! Wat leuk! Een CoCo swap (COrnelie&niCOle) hihi ((-;
Wat is je kaart gaaf geworden! De verschillende kleuren vind ik super en een goed idee om blub zelf te stempelen.
Ook je boekenlegger heb je geweldig bedacht! Jullie stijlen passen goed bij elkaar en zie al uit naar jullie volgende posten.
Fijne vakantie!!!
Relax
Geniet
Onthaast
Zonnige groetjes,
Judith

GerJanne zei

Hoi Nicole,
Wat een ontzettend leuk idee van Cornelie. En jullie zijn wat kaarten maken betreft ook helers aan elkaar gewaagd, zeg maar. Jouw blub kaart is helemaal geweldig! En ook die boekenlegger. Wat leuk met dat lamineren. Je brengt me op een idee. Mooi logo ook trouwens.
Ik volg jullie allebei al lang, dus ik zie wel wat er weer gaat verschijnen.
Maar eerst: geniet van je vakantie!
GerJanne

Danielle zei

Ik vind je blub kaart echt tè gek!! Zo leuk bedacht en geweldige kleurtjes. Ik ga 'm misschien wel liften (al lijkt het me een mega-klus....) zo leuk! Je boekenlegger is ook tof, erg leuk met het niet shakende shaker gedeelte. Een top idee, jullie swap! Jullie horen allebei bij mijn favorietjes, dus ik blijf het volgen :-)

Linda Visser - van der Velden zei

Wat leuk dat jullie gaan swappen en wat een onwijs leuke eerste creaties, supergaaf! Je Blub-achtergrond vind ik ook super! Groetjes, Linda