Pagina's

zondag 9 oktober 2022

Dutch Cardlovers Challenge #364

De DCL challenge van vandaag is verzonnen door Rosalien. We gaan een pocket kaart maken. Niet heel ingewikkeld maar wel leuk! Ik had het nog nooit gedaan dus heb het simpel gehouden. Met mijn Mama Elephant stempel, stempelde ik deze leuke groep sneeuwmannen en vrouwen en daarachter zit een kleine tag verstopt. Met mijn witte Nuvo drops zettte ik wat vrolijke sneeuwvlokjes om de tekst aan de bovenkant.  Ik maakte een blauwe en een roze versie en zo is mijn stapeltje kerstkaarten weer een beetje hoger geworden.




Aan de binnenkant nog een kleine sneeuwman met een bijpassende tekstje en een restje papier. Het witte vlak stanste ik met dezelfde borderstans als ik aan de voorkant gebruikte, zo lijkt het net een berg sneeuw met genoeg plaats voor een persoonlijke kerstgroet. 

Stempels: Everything Nice, So many snowmen - Mama Elephant
Stanzen: Precision layerering A2 - Spelbinders, Mini mat & tag - Sunny Studio, Scene borders - Lawn Fawn, So many snowmen - Mama Elephant
Inkt: Memento tuxedo black, Versafine Clair nocture - Tsukineko, Chili pepper - Lawn Fawn
Papier:  Seaside spraym blushing bride - SU, Something Blue - MFT, Pencil eraser, Knit picky winter - Lawn Fawn, Neenah solar white
Verder: Copic markers, Crystal drops simply white - Nuvo

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke manieren om een pocket kaart te maken. Ik kijk dan ook uit naar alle inspiratie die ik van jullie ga krijgen! Natuurlijk kom ik bij iedereen even langs.
Meedoen kan tot en met vrijdag 28 Oktober.  Op het blog van DCL vind je alle voorbeelden van het design team en hier kun je ook je kaartje linken.  Klik op het logo hieronder voor alle details en voorbeelden. 


Heel veel succes en een zonnige zondag!

Nicole

Kerstkaartenteller 2022: 11

18 opmerkingen:

Els zei

Super wat heb je prachtige kerstkaarten gemaakt en heel mooi met al die sneeuwmannen en vrouwen. De labels en de binnenkant vind ik ook erg leuk!!
Groetjes, Els

Irene zei

Super super leuk en vrolijk!
XxIrene

Daphne zei

Wat een leuke kaartjes zijn dit.
De groep sneeuwpoppen vind ik altijd zo leuk.
Mooi dat de vorm van de rand binnenin terug komt, nu past het extra goed bij elkaar.
Leuke uitdaging weer!

Creaellenknutselsite zei

wow wat een gave kaartje met de leuke losse labeltjes leuke stempels heb je gebruikt
groetjes ellen

Angélique zei

Je kaarten zijn super met al die gezellige sneeuwpoppen. Leuk hoe je de sneeuwberg aan de hinnenkant hebt laten terugkomen. De losse sneeuwpopjes zijn ook zo leuk.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Geweldig leuk bedacht en gemaakt Nicole. Zo leuk om met al die sneeuwpoppen een pocket te maken en dan die tekstlabel ook zo leuk te decoreren. Ook de binnenkant is een plaatje. Gaaf effect die dikke witte drops rond de tekst.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Heel leuke nieuwe challenge weer. En je kaarten zijn allebei heel erg leuk. Die sneeuwmannengroep is zo grappig! EN een tag in ene kaart is ook altijd verrassend, voor een ontvanger.

Kekke Kaarten zei

Wat een leuke nieuwe challenge! En wat ben je weer lekker creatief geweest. De sneeuwpoppen stempel is echt superleuk waar je bij deze kaart leuk je label achter kunt 'verstoppen'. Goed bedacht hoor. En je kleurtjes vind ik fantastisch 😍
Fijne zondag. Groetjes, Gerjon

Cornelie zei

Leuk deze nieuwe challenge! Tof met de familie sneeuwpop ;-) Heerlijke kleurtjes en een leuke verrassing de pocket! Tof kaartje.

Gerrina zei

Gave stempel voor zo'n soort kaart! En euk in 2 kleuren! Fijn weekend!

Rhodé zei

Gezellig, zo'n hele sneeuwpoppenfamilie! Je snapt gewoon niet dat ze nog niet gesmolten zijn met zoveel warmte en gezelligheid bij elkaar;)
De binnenkant heb je weer leuk verzonnen met die hoge sneeuwberg.

Diny zei

wat heb je twee schattige....vrolijke kaartjes gemaakt Nicole!
Groetjes Diny

Margreet zei

Leuk, leuk, leuk....wat een gave stempels heb je gebruikt voor je vrolijke kaartjes met leuke labels. Ennnnn....de binnenkant weer niet vergeten. Ook daar een tof sneeuwpopje.
xxx Margreet

Marfien zei

Twee hele vrolijke kaarten, Leuk stempel heb je gebruikt

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Zo schattig, al die sneeuwpopjes ❤️ hele leuke kaartjes Nicole!

Marjan zei

Super gedaan deze twee gave kaartjes met de leuke sneeuwpoppen! Leuk idee om daarachter de vrolijke tagjes te verstoppen en zoals altijd zijn ze weer helemaal af!!

lostinpaper zei

Too cute!!

Holly zei

wat een leuk idee om zo een pocketkaart te maken..Dotje de kaart!..lijkt me heel leuk om in te kleuren ook..