Pagina's

zondag 29 augustus 2021

Dutch Cardlovers Challenge #348


Aloha! Gisteren per ongeluk de verkeerde challenge hier gepost. Wij waren onderweg uit Frankrijk waardoor ik ook niet snel de goede kon plaatsen maar toen we s'avonds thuis kwamen heb ik het meteen aangepast. Hierbij dus het goede kaartje!
Voor de eerste Dutch Cardlovers Challenge na de zomerstop heeft Anja dit onderstaande moodboard gemaakt. De uitdaging is om hier je inspiratie uit te halen.


Wat een prachtige kleurencombinatie hè. Ik weet niet waarom maar moest denken aan een zwoele zomeravond. Misschien omdat ik met mijn hoofd nog steeds een beetje in vakantiesferen zit of omdat het warme oranje me aan een zonsondergang  doet denken boven een azuurblauwe zee..(zucht..) . De zomervakantie ligt natuurlijk alweer achter ons maar met dit kaartje blijf ik lekker nog even in de stemming.



Stempels: Heap of Hello's - MFT, Vintage paradise - Hero Arts, Flippin fabulous - Honey Bee
Stanzen: Vintage paradise - Hero Arts
Inkt: Memento Tuxedo black, Versamark, Versafine onyx black - Tsukineko, Distress Oxide ink Peackock feathers, Mermaid lagoon, Distress ink Vintage photo, Rusty hinge, Wild honey, Peackock feathers, Cracked pistachio - Ranger
Papier:  Solar white - Neenah, Basic black, Koper foil - SU! Bristol smooth - Strathmore
Verder: Copic markers, Glitter drops Honey Gold - Nuvo

Je kunt met dit moodboard natuurlijk alle kanten op dus ik ben heel benieuwd waar jullie mee gaan komen! Ik kijk uit naar alle inzendingen. Klik op het logo hieronder om op het blog van DCL te komen voor alle details en  de voorbeelden van de andere leden van het designteam. Je kunt hier ook je kaart linken. Meedoen kan tot en met vrijdag 10 September


Heel veel succes en een zonnige maandag!

Nicole

16 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Prachtige kaart en de kleuren zijn supermooi. Je danseres past perfect bij zo'n zwoele ondergaande zon!

groetjes van Ank

Marieke zei

Prachtige kaart geworden! Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad! Ik mag gelukkig nog op vakantie, langzaamaan aftellen want over drie weken is het zover.

Daphne zei

Wauw, wauw, wauw!!
Prachtig, die lucht...... ik blijf er naar kijken.

Je@net zei

Wauw...dit is ook al zo´n pracht van een kaart!

Angélique zei

Ik dacht al gisteren...
Wauw, wat heb je deze kaart prachtig op kleur gebracht! Zowel het plaatje als de achtergrond zijn supermooi! En de binnenkant heeft weer bijna net zoveel aandacht gekregen als de voorkant, een plezier om naar deze kaart te kijken.

GerJanne zei

Ha Nicole,
ik zag het gisteren ook en dahct al zoiets. Ik had zelf ook geen internet. Best lastig als je dat zo gewend bent.
Deze kaart is helemaal geweldig! Zo mooi die kleuren van het moodboard en hoe je die omgezet hebt naar een zwoele zomeravond op je kaart.
Heel mooi!
Sterkte weer na de vakantie. Maar als je het fijn gehad hebt kun je er echt nog even op teren....

Rhodé zei

Mooie sfeer op je kaart. Dat vakantiegevoel willen we altijd graag vasthouden, hè?! Als je weer moet gaan werken: succes!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Welkom thuis!! Je kaartje is super Nicole! Houd dat vakantiegevoel nog even vast zou ik zeggen.. x

Marjan zei

Supermooie kaart met deze "huladame" in tropische setting, Die achtergrond heb je prachtig gemaakt, Nicole! Binnenkant doet ook helemaal mee!
Jee, is de vakantie nu alweer voorbij, wat gaat het toch altijd hard! Hoop dat je lekker uitgerust bent, probeer nog maar even na te geneiten.

Gerrina zei

Super gaaf die achtergrond en met de danseres ziet 't er nog meer als vakantie uit... Tja, wij kijken uit naar onze vakantie! Deze week eerst maar eens kijken hoe het er op de Uni aan toe gaat nu met de dochter (dat is 1x vakantie voorbij...) Groetjes, Gerrina

Colien zei

Ah, deze kaart is ook mooi!! Echt een heel gaaf 'feel-good' sfeertje, top!
grtz Clien

Rosalien Zwackhalen zei

Ik ben verliefd. Wat een geweldige uitwerking. En de afbeeldingen zijn ook al zo leuk. Je weet de sfeer goed te treffen. Ik heb zin in vakantie. Geweldig. topperjte. :)

Diny zei

Prachtige kaart Nicole....heel erg gaaf gedaan!
Groetjes Diny

lostinpaper zei

Brilliant Nicole, these colours are perfect for this sweet card!

Holly zei

prachtige warme kleuren..

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de kleuren uit het moodboard wat een gave stempel heb je gebruikt
groetjes ellen