Pagina's

dinsdag 10 augustus 2021

Liftchallenge 10 jaar!!!!


Ik ben natuurlijk nog een new-bee in het liftchallenge team maar wisten jullie dat het Liftchallenge blog alweer 10 jaar bestaat? Het begon met een uitdaging tussen Cornelie en Nadine en kijk waar we nu staan! Het hele verhaal lees je op het Liftchallenge blog. Daar moet je sowieso even gaan kijken want natuurlijk laten we deze gelegenheid niet voorbij gaan zonder challenge met geweldige prijzen!! Ik verklap verder niets.. dus klik vooral even hieronder op het logo en feest mee met ons!


Groetjes!
Nicole


3 opmerkingen:

Daphne zei

Ik heb het hele verhaal net gelezen, leuk!! Ik hoop weer mee te doen. Ik weet niet meer precies wanneer ik aangesloten ben bij de challenges maar al een poos geleden. De tijd vliegt.....
Lila is thuis, bij het baasje!!
Jesse is de baas van Lila, dus waar hij gaat, gaat zij mee. Floor is de nieuwkomer en wij willen haar zo gauw mogelijk aan alles laten wennen, ook aan ons drukke leventje, dus Floor was bij ons, op de camping, Lila was thuis.
Ze missen elkaar, die 2 honden, maar het is goed om ze niet permanent bij elkaar te hebben, want in de toekomst zal Jesse (met Lila) het huis uitgaan en zal Floor bij ons blijven wonen.

Holly zei

Super leuk ga het verhaal zo lezen! Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan!

Femminde zei

Wat een super leuke challenge hebben jullie verzonnen!! En ik doe altijd graag mee als het lukt. Wel fijn dat er nu wat meer tijd is.
Ik heb al een te liften kaartje uitgezocht. Nu nog tijd vinden.
En je meisjekaart uit je vorige post is echt prachtig!!
Fijn weekend!!
Groeten van Femminde