Pagina's

dinsdag 17 augustus 2021

Slippertjes

Eindelijk is onze vakantie ook begonnen. Ik heb me voorgenomen om de komende twee weken alleen op slippers te lopen. Want zoals mijn kaartje hieronder al zegt "Life is better in flip flops" en daar ben ik het dus helemaal mee eens!


De binnenkant:

Stempels: Flippin fabulous - Honey Bee, Sea you soon - Hero Arts
Stanzen: Flippin fabulous, flip flop builder- Honey Bee, Sea you soon - Hero Arts, Stitched mod rectangles - MFT
Inkt: Versamark - Tsukineko, Khaki - SSS, Walnut - lawn Fawn
Papier: Solar white - Neenah, Beach Vibes - Honey Bee, Sweet sunshine - MFT, Paperbag, Blue jay - Lawn Fawn, Biscotti - MFT
Verder: Cristal drops Morning dew - Nuvo

Om zeker te weten dat ik geen koude voeten krijg in mijn slippertjes gaan we ook even met Sverre en Nutella in Zuid-Frankrijk bivakkeren. Dus als je me zoekt... grote kans dat ik bij Café de France op het terras zit. Aangezien de Wifi op ons stekkie meestal misérable is weet ik niet zeker of ik jullie blogs kan bezoeken komende weken maar ik ga mijn best doen. 

Passez une belle journée!
Nicole


15 opmerkingen:

Els zei

Een Super leuke zomerse kaart met de slippers. De binnenkant is ook weer erg leuk.
Ik hoop dat het je lukt om de komende 2 weken op slippers te lopen.
Groetjes, Els

Irene zei

Een en al vrolijkheid en ZOMER op je flipflopkaart! Hier lijkt het herfst dus precies op tijd naar la douce France waar het vast beter is, geniet er van🍹🌞.
XxIrene

Angélique zei

Wat een geweldig leuke kaart, zo zomers en vrolijk! Top gedaan!
Fijne vakantie, veel plezier in het Zuiden.

Kaartenkraam zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Kaartenkraam zei

Wat een gezellige en super zomerse kaart!
Ik hoop dat je inderdaad je hele vakantie op slippers kunt lopen, ik zou het hier vandaag in ieder geval niet doen!

Bonne vacance!

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh ik wilde net zeggen dat je koude voeten zou krijgen en toen las ik dat je heerlijk naar Zuid-Frankrijk vertrekt. Heerlijk genieten Nicole en ik geniet van deze mooie zomerse kaart. Een feestje om naar te kijken en ook de binnenkant is weer een plaatje.
Hele fijne vakantie gewenst.
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Wat een goed voornemen, hihi. Met het weer van dit moment is het verstandig dat je nog een poosje naar Frankrijk vertrekt.
Je kaartje is echt leuk. Lekker vrolijk.
Fijne vakantie!

Gerrina zei

Oeps; ik hoop dat je geen last hebt van snel koude voeten krijgen? Het begint vandaag wel herfstig met die regen die maar blijft vallen... Je kaart is weer een heerlijke frisse en zomerse!
Enne... voorlopig blijf ik zonder sokken lopen en na deze regenachtige zomer hoop ik dat het heeeel lang duurt voor ik ze weer aan hoef... Groetjes, Gerrina

Margreet zei

Gaaf kaartje met die zonnige slippers.
Ik hoop dat jullie genieten in La douce France en geen last hebben van de bosbranden.
xxx Margreet

GerJanne zei

Gaaf kaartje met de flip flops en de binnenkant ook. Je hebt groot gelijk om in je vakantie alleen op slippers te lopen. Ik doe het nog steeds als ik niet werk en het geeft een gevoel van vrijheid. Lekker geniet in la douce France. Mijn liftkaartjes zie je nog wel een keer (ik ben helemaal los gegaan)
Doeidoei!

Marfien zei

Ik hoop voor je dat je beter weer hebt als onze kinderen, zij kwamen vanwege de kou eerder terug uit zuid Frankrijk. Je kaart is heel leuk

Marjan Küppers zei

Heeeeel erg gaaf kaartje, helemaal in vakantiesfeer! Ik hoop dat je die slippers van je de volle twee weken aan kunt trekken, dus mooi weer. Verdiend en geniet er maar lekker van!

Kekke Kaarten zei

Ik vind de slippers geweldig! en de combinatie me de schelpjes en het beach papier is top! Het lopen op je slippers tijdens je vakantie gaat zeker goed komen. Geniet ervan. Groetjes, Gerjon x

Femminde zei

Wat heerlijk een paar weken Frankrijk!! En ik loop ook graag op slippers. Maar ik moet toegeven dat ik nog nooit in een zomer zo weinig op slippers heb gelopen. Op dit moment woon in in mijn skechers.
Tof kaartje!! En ik hoop voor jullie op heerlijk weer.
Geniet daar lekker van!!
Groeten van Femminde

Holly zei

WOW!! wat een SUPER mooie kaart..van kleur en die leuke slippers...!!!(ik heb alleen de kleintjes van PTI....)