Pagina's

dinsdag 12 november 2019

Let it Snow..

Let it snow, let it snow... Nou eigenlijk liever niet! Ik vind sneeuw prachtig maar niet als ik er s'ochtends met de auto doorheen moet. Deze sneeuwmannetjes lusten er wel pap van! Ik zag deze kaart een keer op een YouTube filmpje van Nichole Spohr. Ik kon het filmpje niet meer terug vinden maar de kaart zat nog ergens opgeslagen in mijn geheugen dus ik heb hem soort van nagemaakt. Ik wordt vrolijk van dit coole gezelschap, jullie ook?  Nog twee lieve vriendjes aan de binnenkant.. 


Stempels: So many snowman, Holiday messages - Mama Elephant, Brush splatters BG- MFT
Stanzen: So many snowman - Mama Elephant
Inkt: Distress Oxide Broken china, Faded Jeans- Ranger, Momento Tuxedo black, Versamark - Tsukineko.
Papier: Whisper white, real red, Stampin Up!, Bristol Smooth - Strathmore
Verder: Crystal drops Simply white - Nuvo, Copics, Wink of Stella 


Kerstkaartenteller 2019: 16

Het begint al een beetje op te schieten met die kerstkaarten van mij dit jaar maar ik moet nog wel even een slag maken. Aan de voorraad spullen zal het niet liggen. Ik heb afgelopen zaterdag tijdens de MFT workshop (alweer) leuke kerststempels gekocht bij Doe@ding. Nu nog een pakketje tijd en dan komt het vast helemaal goed! 

Groetjes! Nicole


17 opmerkingen:

Danielle zei

Smelt.... Wat een leuke kaart Nicole!! Ik ben er echt verliefd op!! Ik herken het, jij hebt meer kaarten af dan ik dus ik begin de druk een beetje te voelen haha.... Maar komt goed!

Je@net zei

Wat een super leuke kerstkaart is dit, Nicole.
Ja, hier schiet het ook nog niet echt op. Weet ook niet of ik het wel ga redden :o(
Maar goed...mocht je dat pakketje tijd ergens vinden, bestel er dan ook één voor mij. Of doe maar meteen een pallet vol eigenlijk! LOL

Stampin with Liz Design zei

Wow, deze is ook weer prachtig Nicole! Heel gaaf gedaan, de tekst is ook erg mooi! Groetjes Linda

Margreet zei

Geweldig leuk deze sneeuwpoppen op een klutje. Het moet wel koud blijven, anders smelten ze en dat zou zonde zijn. Die 2 op de binnenkant zijn ook schattig.
Succes met al je kerstkaarten. Ik heb er dit jaar 72 gemaakt, dus ik kan vooruit.
Fijne dag.
xxx Margreet

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, doe mij ook een pakket tijd Nicole én energie graag ;p Deze kaart is zó leuk met al die sneeuwpopjes. Ook de twee vriendjes aan de binnenkant hebben het gezellig zo te zien. Mooi gestempeld én gekleurd.
Lieve groetjes Miranda

Jantine zei

Ze zijn geweldig, al deze sneeuwpoppen, Nicole! Mooie kaart.
Ik geloof dat ik deze stempel ook heb...(ernstig als je dat niet zeker weet...maar hij komt van iemand anders, als ik m heb)
Groetjes
Jantine

Marieke zei

Leuk Nicole! Gezellige sneeuwbende. Succes nog even met de kerstkaarten.

Groet, Marieke

Holly zei

Wat een Dotje!!
zo met al die kopjes....
Nou sneeuw liever niet en kou ook niet..voor mij mag het weer voorjaar en zomer worden..en al die donkere dagen overslaan...
Ja blijft leuk he om weer nieuwe stempels te kopen..was het leuk de MFT workshop?( wat heb je daar gemaakt ?)

Gerrina zei

Ben het met je eens; niet als ik ergens naar toe moet (en zeker niet als ik niet over de auto beschik zoals vandaag), maar wel een heerlijke sneeuwkaart! Groetjes, Gerrina

Rhodé zei

Deze is echt leuk! Wat een schatjes, die sneeuwpopjes! En een voorraad spulletjes van Doe@ding: dat klinkt geweldig! Ik ben heel benieuwd welke kerstkaarten je nog gaat maken. Ik ben er ook nog niet. Maar we hebben nog even, he?!

GerJanne zei

Oh wat een enig gezelschap! En de twee aan de binnenkant..hihihi...enig dat pijpje.
Ben benieuwd wat je gekocht hebt. MFT is altijd leuk..

Annemarie en Merit zei

het is weer heel gezellig op je kaart!!
Liefs Annemarie en Merit

Marjan zei

Ben het helemaal eens, sneeuw is vooral leuk om naar te kijken of in een park als je wandelt, maar op de weg en dan die slush... nee.
Supergave kaart, zo'n leuk tafereel! Mooi die witte tekst ook en de sneeuwvlokken!

Mariken zei

Weer zó mooi, jouw kaartje! Van buiten en van binnen, helemaal àf!
Ja, pakketje tijd, dat wil ik ook! Nog geen kerstkaart gemaakt, aiiii...

Thamar, zei

Brrrrr wat een leuke kaart. Knap hoor elke keer weer wat verzinnen. Suc6 ik ben erg lui ik koop ze. ☺

Cornelie zei

Te gekke kaart!!!

Dilek Kolat zei

Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man terug in mijn leven heb gekregen, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn man, die mij heeft gedumpt, te herenigen en heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso de Wiseman ook allerlei hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van allerlei ziekten, rechtszaken, zwangerschapsgezegde, we zijn nu erg blij met onszelf . Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheidingszaken, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com