Pagina's

zaterdag 23 november 2019

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #28


We gaan weer een Swap Saturday doen vandaag! Cornelie en ik zijn beide met het pakket aan de slag geweest en de uitdaging deze keer was 'Leuk met letters'. Nu zat er in het pakket een doosje met wit houten letters maar helaas zaten daar net niet genoeg van de letters in die ik nodig had. Ik ben toen maar voor een shakertje gegaan met het papier en shakermateriaal dat ook in de kit zit. 

Mijn tekst luidt; Ho ho ho eens even!...Santa knows you've been bad
Omdat de engeltjes uit mijn stempelset niet echt bij de tekst pasten heb ik er een ander stempeltje bij gepakt, van een kerstmannetje natuurlijk!Het was niet heel gemakkelijk om de letters zo netjes onder elkaar te stanzen. Ik heb na twee mislukte pogingen uiteindelijk de H en O aan elkaar geplakt met tape en met potlood een lijntje gezet aan de linkerkant zodat ik ze precies onder elkaar kon lijnen, toen lukte het wel! 


Ik ben super benieuwd naar de kaart van Cornelie, ze gebruikt vaak leuke teksten dus dat wordt vast weer super. Ik ga snel kijken, jullie ook? KLIK.

Kerstkaartenteller 2019: 18

Groetjes & een heel fijn weekend!
Nicole


14 opmerkingen:

Je@net zei

Echt een super leuke kerstkaart geworden, Nicole!

Rhodé zei

Deze is ook weer leuk! Ik houd van shakers. Je hebt het tof bedacht om van de letters de shaker te maken. Ik ga snel kijken wat Cornelie gemaakt heeft! Fijn weekend.

Marijke zei

Een leuk kerstkaartje en leuk bedacht met al dat ho-ho-ho! Groetjes Marijke.

Stampin with Liz Design zei

Heel gaaf kaartje geworden Nicole! Heel leuk gedaan met de letters! Fijn weekeind, groetjes Linda

Annemarie en Merit zei

Wat een super leuk kerstkaartje heb je gemaakt Nicole, lekker vrolijk!

Groetjes, Merit en Annemarie

Colien zei

Heel gaaf kaartje, mooi met die letters, Tof die sterren onderin en de kadootjes aan de binnenkant maken het helemaal af!
grtz Colien

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat ontzettend leuk bedacht en gemaakt Nicole. Goed dat je doorgezet hebt met stansen want hij is gaaf. Leuk die kerstman erbij en de overige teksten. Een kerstkaart met humor.
Lieve groetjes Miranda

Dotty Jo zei

What a beautiful card, Jo x

GerJanne zei

Dat is grappig! Hadden jullie niet afgesproken een schudkaart te maken met HOHOHO? Dat is dan heel toevallig. Ze zijn ook wel heel verschillend, trouwens. Ik moet ook lachen om je mislukte pogingen om de letters recht te krijgen. Lachen om herkenning, hoor. Ik kan er ook zo mee zitten mieren en dan opeens kom ik al doende op en idee hoe het kan..
Maar hij is echt supermooi!

Cornelie zei

Nou super knap zo strak als die tekst is geworden!! Wauw! te gekke kaart! Nou ja, jij had de kerstman ik de letters zullen we dan maar zeggen haha! Toffe stempel, prachtige kaart!! Ook ik had nog een andere in mijn hoofd, maar ook geen tijd voor gehad. Misschien vandaag??
De laatste voor de swap heb ik inmiddels ook af. Ik ben een beetje op voor aan het werken met alles.
Vandaag ook weer lekker de gelegenheid voor. Heerlijk. Fijne zondag!!

Marjan zei

Jaaa, erg gaaf Nicole!!

Danielle zei

Ik geloof best dat het een hele kunst was om die letters zo mooi te krijgen, maar het was de moeite waard! Echt een gave kaart!

Gerrina zei

Leuk die wat ondeugende tekst! En een mooie strakke shaker! Groetjes, Gerrina

Dilek Kolat zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.