Pagina's

zaterdag 15 september 2018

Panda weggevertje

Vandaag weer bouwvakkers over de vloer, ze zijn de buitenmuren van de uitbouw aan het voegen. Vroeg uit de veren dus en koffie zetten voor de mannen. Daarna vlug verdwijnen in mijn hobbykamer en lekker even knutselen! 

Ik doe graag een klein cadeautje bij mijn Stampin-Up orders. Dit geinige pandamaskertje vond ik bij de Action en daar moest natuurlijk een toepasselijke verpakking omheen. 
Stempels: Party Panda's- Stampin Up!
Stanzen: Stitched shapes - Stampin Up!
Inkt: Mint macaron, Basic black - Stampin Up!
Papier: Mint macaron, Nature's Poem DSP - Stampin Up!
Verder: Lint- Stampin Up!

Morgen wordt mijn nichtje Evi 13 jaar dus we gaan zeker even taart eten. Ik heb allemaal geinige badbruisbollen voor haar ingeslagen dus in haar komende levensjaar gaat ze in ieder geval heel lekker ruiken! 

Groetjes & fijn weekend!!
Nicole

PS: Ben grote opruiming aan het houden dus houdt Marktplaats in de gaten!

7 opmerkingen:

Dora zei

Twee mooie kaarten gemaakt. Leuke kleurtjes.

Marjan zei

Heel gaaf! Verpakking voor het masker past er perfect bij!
Een 13 jarige en bruisbad bollen ... kan me nog herinneren dat mijn dochter daar ook wel fan van was, dus goede keus! Veel plezier en fijn weekend!

Rhodé zei

Leuk, zo'n bijpassende verpakking voor het maskertje! Die badbruisbollen zullen vast goed ontvangen worden door de jarige!

GerJanne zei

Ah en nu iedereen naar Action! Ik vind dit zulke leuke cadeautjes met bijpassend kaartje. Helemaal leuk. Sterkte met de verbouwing, ben je al aan het aftellen??

Colien zei

Wat een leuk ideetje! Maskertjes zijn altijd handig te verpakken in een kaartje, deze is wel heel toepasselijk!
Veel plezier vandaag bij je nichtje op de verjaardag...
grtz.Colien

Gerrina zei

Wat een leuke panda! Mooi hoe je de cirkels combineert met het DP en lint; een "zachte" kaart met die kleuren zo; mooi! Tja, bouwvakkers beginnen vroeg... hoop dat het helemaal word zoals jullie bedacht hebben! Groetjes, Gerrina

Linda Visser - van der Velden zei

Super leuk gemaakt! Groetjes, Linda