Pagina's

zondag 16 september 2018

Drie X Kerst 2018 #1 - PTI: Holiday HomeOok dit jaar weer een Drie X Kerst serie hier op mijn blog. Ik begin deze eerste blogpost meteen met vals spelen want ik heb stiekem4 kaarten gemaakt.  Twee rode en twee blauwe. Maar omdat ik deze serie nu voor het derde jaar doe heb ik hem toch maar 3 X Kerst genoemd, ik zou anders voor elke blogpost 4 kaarten moeten maken en ik denk niet dat ik dat voor elkaar krijg. 
Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel moeite had om in de flow te komen deze keer. Ben nog niet echt in Kerstkaartenstemming merk ik. Al was het wel weer leuk om weer door mijn oude kerststempels te struinen. Vandaag ben ik voor de huisjes van Papertrey Ink gegaan en omdat de inspiratie nog even zoek was zijn ze allemaal bijna hetzelfde maar net een beetje anders... 
En de binnenkant.... 
Stempels: Holiday Florals - Hero Arts, Snow Globe Sentiments - MFT,  Holiday Home - PTI
Stanzen: Holiday Home - PTI, Stitched rectangles - SSS 
Inkt: Distress inkt Shaded Lilac, Chipped saphire, Blueprint sketch, Abandoned coral, Worn Lipstick, Candied apple - Ranger, Versamark, Versafine onyx black - Tsukineko
Papier: Bristol smooth cardstock - Strathmore, Narwal - Lawn Fawn, Cherry Cobbler, whisper white - SU!
Verder:Springlers - Doodlebug, Sequins, embossingpoeder. 

Hiermee staat mijn Kerstkaartenteller 2018 meteen op 4. Ik heb mezelf geen doel gesteld dit jaar want het moet vooral leuk blijven dus ik zie vanzelf wel hoeveel kerstkaarten er dit jaar uit mijn handen gaan komen.

Kerstkaartenteller 2018 - 04


Groetjes & bedankt voor je bezoekje!
Nicole

Nog meer kerstkaarten zien? klik op het plaatje hieronder voor een overzicht van mijn eerdere Drie x kerst series11 opmerkingen:

Dotty Jo zei

Your cards are always so beautiful! I do enjoy visiting your blog, Jo x

Je@net zei

Valt inderdaad niet mee om met dit mooie nazomerse weer in de kerststemming te komen. Zat vandaag alweer met korte broek en hemdje in de tuin ;o)
Maar dat is aan je kaartjes niet te zien, Nicole. Vind ze weer super mooi geworden!

!neke zei

Ik vind dat je al aardig in de stemming bent !!!!
Ze zijn super leuk !!!!

groetjes Ineke

Marieke zei

Schitterend zijn ze! Ik vindt de achtergrond ook erg mooi. Komt vanzelf de kerstmodus ;). Bedankt voor je compliment op mijn kaarten tijdens de beurs!

Lieve groet, Marieke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ze zijn leuk geworden Nicole. Grappig om steeds een accentje wat anders te maken. Mooi ook dat je de binnenkanten meteen mee hebt genomen, zo zijn de kaarten echt klaar.
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Helemaal niet erg dat ze veel op elkaar lijken. Je stuurt toch elke kaart naar een andere persoon!? En ze zijn prachtig met die mooie achtergrond!
Ik heb al even gekeken maar kon nog niets van je vinden op Marktplaats. Wellicht heb je het er nog niet op gezet of geef ik een verkeerde zoekopdracht. Ik blijf het gewoon in de gaten houden. Het is me vorig jaar goed bevallen om iets van je te kopen;)

Margo zei

Wat een leuke kaarten met een erg mooie tekst !
Groetjes
Margo

Gerrina zei

Mooi zo'n warme en glimmende achtergrond en daarop de fijne huisjes! Zou ik nu ook moeten gaan beginnen?... Nehhh nog veel te mooi zomer weer... En te veel DT-werk :) Groetjes, Gerrina

GerJanne zei

Ha Nicole, ik zat er al op te wachten, op je drieluikjes voor kerst. Zo leuk dat je dat doet! Ze zijn allemaal erg leuk. Alle drie eh...vier...
Zoals je wel gezien hebt maak ik ze het hele jaar door. En dat voor iemand die nog maar 5 jaar kerstkaarten maakt. Ooit in het verleden (27 jaar geleden) kleine figuurtjes geborduurd voor op een kerstkaart, maar verder altijd nieuwjaarskaarten. Als je me dat 5 jaar geleden had verteld dan had ik je voor gek uitgemaakt. Zo kan het verkeren...Maar bij jou is de kop eraf! En hoe!!

Marjan zei

Heel gaaf, tegen de mooie achtergrondjes komen de huisjes/kerkje supergoed uit!
En gelijk heb je, zo doe ik het ook met de kerstkaarten, alleen als ik zin heb. Maar in een serie werken tikt dan weer lekker aan :)

Jolanda zei

Jouw kaarten zijn super gaaf maar van mij mag de kerst nog heeeel lang op zich laten wachten!