Pagina's

maandag 9 april 2018

Ombre kaartjes

Wij hebben in April altijd enorm veel verjaardagen. Het leek me daarom handig mijn voorraadje verjaardagskaartjes maar weer eens uit te breiden. Nu had ik heel veel plannen en ideeën voor dit weekend maar ja, dat zonnetje hè... En als ik dan eenmaal buiten zit wordt ik spontaan heel erg lui. Mijn boek was te spannend om weg te leggen, mijn vader kwam nog even gezellig op bezoek, we hadden een keuken-afspraak en de wekelijkse berg was van de jongens moest ook weer schoon terug in de weekendtassen. 

Al met al kwam er van het knutselen een stuk minder terecht dan gepland. Niet erg hoor. Deze simpele 1-layer kaartjes toch nog lekker tussen de bedrijven door kunnen maken. Het blijft gaaf dat je met de nieuwe Oxide inkten zowel een ombre achtergrondje kunt maken als dat je er goed mee op gekleurd cardstock kunt stempelen. Ik ben ook weer los gegaan met mijn Nuvo drops, kan echt niet stoppen als ik daar eenmaal mee aan de gang ben! 





Stempels: Dragonfly dreams - SU!, Enveloper birhtday - Waffle flower, Handwritten Happiness - MFT
Inkt: Versamark - Tsukineiko, Distress Oxide Candied apple, Peacock Feather - Ranger
Papier: Whisper white, Calypso Coral, Pool Party - SU!
Verder: Crystal drops Simply white, Bright gold - Nuvo 

Morgen mijn verjaardag. Ik heb al een aantal enveloppen binnen gehad maar laat ze nog braaf even liggen tot bij het ontbijt morgen wat niet mee valt want ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig! Ik heb mijn werkdag gewisseld zodat ik vrij ben en we gaan eerst naar de tentoonstelling van Ruben Terlou in Hilversum en daarna eten met Sverre in Amsterdam. Bram gaat ook mee dus we zijn gezellig met z'n viertjes morgenavond. Quality time, zin in! 

Groetjes! Nicole

12 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

toffe kaarten Nicole!
alvast proficiat met je verjaardag! Geniet van je post en van de vast toffe geplande dag!
Nancy

Je@net zei

Heel herkenbaar...vond het gisteren ook te mooi om naar binnen te gaan. Bleef ook wat langer bij mams hangen, omdat ze veel te vertellen/verwerken had en voor je het weet is er weer een dag voorbij. Goed besteed weliswaar, maar toch. Ach...de zon is er nu nog niet door, dus dan vanochtend eerst maar aan de freubel ;o)
Je kaartjes zijn leuk geworden; gaaf die nuvo drops, geeft een erg leuk effect.
En een fijne dag morgen, geniet ervan!

Dotty Jo zei

How lovely! Jo x

lostinpaper zei

Such a clever and fun way to use these stamps, what gorgeous modern designs Nicole!

Aletta zei

Prachtige kaartjes en alvast gefeliciteerd met je verjaardag !
ps.. zien je weer in Nijkerk rondstruinen ? Anneke en ik gaan weer t hele weekend :)) Zo'n zin in :) groetjes Aletta

Gerrina zei

Ik herken het; dit weekend niet buiten gaan zitten, maar wel de tuin onder handen genomen...en niet naar binnen te slaan... Maar goed van de week nog een stuk doen zodat ik klaar ben voor nog meer mooi weer...
Je kaarten zijn weer lekker vrolijk! Groetjes, Gerrina

Mariken zei

Wat zijn ze leuk en vrolijk, jouw kaartjes! Ik hou ervan! Bijna jarig jij...hopelijk doet de postbode zijn best en komt mijn post op tijd! En wat was het topweer hè, heerlijk om weer buiten te zijn. Zelfs buiten gegeten gisterenavond, eigengemaakte vissoep en een glas witte wijn, dat is zuidelijk! Hele fijne verjaardag alvast! Xx

Rhodé zei

Ja ja, oudejaarsavond voor jou ;) Als het goed is valt mijn kaartje morgen bij je op de mat. Leuke kaartjes heb je gemaakt. Vrolijk met een subtiel wit randje. Ik zou zo'n manier van stempelen niet bedenken, maar het is erg leuk! Bij zoiets denk ik: onthouden en dan later een keer zoiets uitvoeren. Maar dan vergeet ik het weer. En deze week is er geen knutseltijd. Twee jarige kids: genoeg te doen, dus!

Colien zei

Mooie kaartjes heb je 'even' tussendoor gemaakt!
Fijne dag morgen, alvast proficiat!
grt Colien

GerJanne zei

Van harte met je verjaardag! Ik ben vast een van de eersten vandaag (door mijn nachtdienst). Een heel fijne dag gewenst en dat gaat zo te lezen wel lukken...
Je kaartjes zijn erg gaaf en de drops, hihihi...niet meer te stoppen. Heel leuk!
Ja wat heerlijk was dat he, die zon in het weekend?! Wij aten ook buiten, geeft meteen en beetje vakantiegevoel (ik had vakantie, dus dat klopte wel, maar toch...)
Lieve groet.
GerJanne

Danielle zei

Gefeliciteerd Nicole!! Ik wens je een heel fijne verjaardag, maar dat moet wel lukken als ik het programma zie :-) Je kaartjes vind ik echt tof, die stempels heb je zo leuk verwerkt. Mooi, die ombre achtergrond! En die stippels aan de bovenkant, goed bedacht!

Marjan zei

Gefeliciteerd ook hier, en een heel leuke dag vandaag! Twee gave kaartje, en leuk ja, die drops, ik heb ze ook, ze worden echt mooi en staan gaaf op je kaartjes!