Pagina's

donderdag 5 april 2018

Prikkelbaar

Begin dit jaar was ik Doe@ding voor een MFT workshop. Ik heb toen natuurlijk flink geshopt en meerdere malen met deze leuke cactussen van Concord&9th in mijn handen gestaan. Maar ach, er waren zoveel leuke aanbiedingen en deze stempel (met stanzen) was toch wel aan de prijzige kant... Toch bleef deze stempel in mijn hoofd spoken. Vorige week in een zwak moment dus toch maar besteld. En geen spijt, hij is leuk!! 

Ik had nog wat achtergrondjes van mijn Gelly-plate workshop liggen. Een grote stempel als deze is daar perfect voor. Daarna lekker met mijn Nuvo-drops aan de gang gegaan en een stansje van MFT en bloemetje uit een oud stukje kant er op geplakt om het af te maken.Deze tweede kaart is voor een moeder van wie de zoon onverwacht heel ziek is geworden. Een nare en onzekere tijd. Ik wilde haar een kaart sturen maar worstelde een beetje met de tekst die er op moest. Tot ik de tekst 'When life get's prickly I'll stick with you' op deze set zag. Met dezelfde ingrediënten toen een wat simpelere versie gemaakt. Stempels: Stuck with you - Concord & 9th, Deepest Sympathy- MFT
Stanzen: Stuck with you - Concord & 9th, Hooray - MFT
Inkt: StazOn yet black, Versamark - Tsukineko
Papier: Whisper white - Stampin Up!, Black & White- MFT
Verder: Gelli plate, Acrylverf, Nuvo drops

Ik heb op mijn kaarten zowel oranje als producten van MFT gebruikt. Perfect dus voor de Craftliners challenge.

Groetjes!
Nicole

Challenges: Craftliners April - Laat je inspireren door de kleur oranje. 14 opmerkingen:

Marieke zei

Gelijk heb je! Ze zijn weer schitterend geworden.

Jantine zei

mooie kaarten, leuke set! Goed dat je jezelf hebt laten verleiden, zeker in het geval van dat kaartje voor de zieke, mooie tekst!
Groetjes
Jantine

Mariken zei

Ooh Nicole, wat zijn deze kaarten gaaf! Volgens mij hebben we samen naar deze set gekeken en uitgebreid besproken. Goed idee om ‘m te kopen, want dit is superleuk! En tof dat je meedoet aan de challenge bij Craftliners.

Rhodé zei

Oh, deze zijn leuk! Groot gelijk dat je de set toch gekocht hebt. Soms heb je dat, he?! Dan blijft zo'n item in je gedachten. En de tekst is goed bruikbaar. Ik stap zo op de fiets om de kids uit school te halen. Hopelijk krijg ik geen regen op mijn dak. Ben jij al een beetje opgedroogd?

Marjan zei

ja, dat ken ik, twijfel twijfel ... omdat het dan toch best duur is. Maar dan ga je toch overstag en kijk ... wat een gave kaarten tegen die gelli-plate achtergronden, alsof ze ervoor gemaakt waren :) Leuk, die Nuvo drops!

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Nicole. Gave achtergrondjes en erg mooie stempels!

Ellen zei

Ha ja, leuk oranje en dus Craftliners :-) Kan me voorstellen dat je (toch) bezweken bent voor deze gave set. Superleuke kaarten. De prickly-tekst is perfect voor het kaartje voor de moeder van de zieke zoon. Mooi. En lief.

Aartje zei

Heel mooi!
Leuk dat je meedoet aan onze oranje challenge bij Craftliners.
Groeten, Aartje

Larissa zei

Hele gave kaartjes heb je er mee gemaakt.
Tof dat je de set toch gekocht hebt, daar ga je geen spijt van krijgen.
Kom maar door met nog meer leuke kaartjes.

Gerrina zei

Oh erg als een set je blijft trekken...Maar ik snap het wel als ik je mooie kaart zie! Gave kleuren! En zie je graag weer op het Art Specially Event. Nog een lift nodig? Groetjes, Gerrina

Colien zei

Heel gave kaarten, snap dat je gezwicht bent voor de set!
grt Colien

!neke zei

Super gave kaarten !!!!!

lostinpaper zei

So bright and wonderful Nicole!

Nancy Soetaert zei

Dit is zeker een fantastische aankoop, zowel voor gewone kaartjes als voor opkikkerkaarten!
Heel mooi met die achtergrondjes!