Pagina's

woensdag 7 februari 2018

Zoals beloofd!

Zoals beloofd hier de projecten die we op de workhop bij Doe@ding gemaakt hebben! Ik heb natuurlijk weer niet alle projecten op die zaterdag afgemaakt. Ik heb het op zo een dag namelijk altijd veel te druk met kletsen (en shoppen!) dus als ik een beetje snap hoe het in elkaar zit doe ik alles in het zakje en maak ik het meestal thuis af. Ik ben nu eenmaal niet zo goed in heel veel dingen tegelijk doen en vind het zonde om mijn kaarten te verprutsen omdat ik niet op zit te letten.

Maar affijn; ik heb alles dus thuis netjes afgemaakt! 

De eerste kaart is precies zo geworden zoals Angela hem bedoeld had. Ik heb alleen een ander stempelafdrukje gebruikt. Vond het wel leuk dat de staart van dit wasbeertje buiten de cirkel viel.


De tweede kaart is helemaal anders geworden. Gewoon omdat ik daar zin in had.


Voor de derde kaart (met spleet!) heb ik braaf naar Juf Inge geluisterd en de kaart precies zo gemaakt. Geweldig leuk toch?! Dit modelletje ga ik zeker vaker maken!


Het doosje heb ik ook iets aangepast. Het schaapje dat er op hoort is een schatje maar niet echt voor mijn stoere Alex. Die bewaar ik voor een ander kaartje. De Valentijn stempels zijn uit eigen voorraad. Willen jullie de versies van Jolanda, Mariken, Ellen en Larissa zien? Klik dan even op hun namen hiernaast. Het was echt weer een superleuke workshop. Ik verheug me nu al op de volgende!!

Groetjes! Nicole

17 opmerkingen:

Sarah zei

Ze zijn geweldig! Mooie kleurtjes.
Je kaartje voor een Jolien is een lieverd!

Mariken zei

Wat heb jij een leuke eigen draai gegeven aan je projecten! Helemaal tof, en wat zal jouw stoere Alex blij zijn met het mooie en lekkere doosje! Was hij niet helemaal ingevroren na het vissen...zó koud! Met recht stoer!! Door een kink in de kabel (ziggo) komt onze post hopelijk morgen op onze bloggen...Fijne dag, koud met blauwe lucht...mooi!!

martina's kaartjes zei

wat een mooie kleurencombo voor de eerste kaartjes !
topkaartjes zijn het allemaal geworden.
grtjs,martina
x

lostinpaper zei

I told myself that I don't 'need' that heart die background.... you are bad for me lol. They are all so lovely Nicole!

Margot zei

Superleuk!

Je@net zei

Weer een super leuke serie kaarten, Nicole.
Een gezellige workshopdag gehad en lekker geshopt en mooie kaarten....beter kan het toch eigenlijk niet!

Colien zei

Wat een leuke serie kaarten, heel tof! Gezellig om een workshop te volgen bij Doe@ding, zeker als er nog meer (blog)bekenden zijn.
grtz.Colien

Rhodé zei

Wat een leuke creaties heb je gemaakt! Juist leuk om er een beetje je eigen draai aan te geven. En ik herken het wel: als ik samen met iemand knutsel heb ik aan het einde van de avond ook vooral halve projecten. Maar als je het dan later afmaakt heb je het idee dat je in korte tijd veel gemaakt hebt.

Marjan Küppers zei

Ze zijn allemaal erg mooi geworden, ik vind die kleuren ook zo leuk en dat wasbeertje is te cute!
Haha, knutselen en kletsen gaat bij mij absoluut niet samen, ben dus niet de enige, al heb jij het minder, geloof ik.

Ellen zei

Gaaf! Ik ben fan van jouw zelfafgemaakte projecten, nu al spijt dat ik dat ook niet heb gedaan, hihi. Volgende keer dus niet meer altijd blindelings de juf volgen, behalve natuurlijk als het ingewikkeld is. De kaart met spleet is echt een toppertje.

Jolanda zei

Jouw uitwerking van de workshop ziet er weer geweldig uit. Ik heb echt een super leuke dag gehad. Kijk nu alweer uit naar onze volgende knutseldate!

Gerrina zei

Leuke kaarten en je had al verteld dat het gezellig was; heerlijk om zo een dag met je hobby bezig te zijn! Groetjes, Gerrina

Anneke. zei

Prachtige kaarten, Nicole. Je hebt gelijk, er moet ook tijd zijn voor een praatje en vooral shoppen😀.
Groetjes Anneke

Danielle zei

Een kaart met een spleet, hahaha ik vind 't leuk klinken! Jouw projectjes zijn echt leuk geworden! Ik zou precies hetzelfde hebben, ik ga in de haast scheef plakken of fout stempelen en doe het dan ook liever op m'n gemak thuis. Geloof best dat dit leuke workshops zijn, zag dat de volgende al meteen weer volgeboekt was.... Lijkt me ook een keer leuk om te doen! Je vroeg pas of ik geel embossingpoeder had gebruikt op mijn bijenkaartje, dat klopt inderdaad. En zelfs zo dekkend dat ik ermee op zwart kon embossen, meestal valt de kleur dan weg. Blij met dit poeder dus!

Janette van Otterlo zei

Superleuke uitwerkingen!!
Grtz Janette

Larissa zei

Wat heb je ze tof afgemaakt.
Het was ook heel gezellig! Ik heb er echt van genoten.
& Thom en ik zijn niet ziek, maar Nick en Simon zijn ziek. Hihi.

GerJanne zei

Heel gaaf!! Prachtige kaartjes allemaal. Leuke letters op je eerste kaart! Ik kan me ook wel indenken dat je het thuis in alle rust wilt afmaken. Vooral als je veel blogvriendinnen ontmoet!
Groetjes!