Pagina's

zondag 4 februari 2018

Vlinders en Brusho

Afgelopen donderdagavond gaf ik de workshop Kleur hier bij mij thuis. We gingen met Brusho en de stempelset Beautiful day aan de slag en het is grappig om te zien hoe door het effect van de Brusho elke kaart weer anders wordt. Het is moeilijk vooraf te bepalen hoe het gaat worden. Voor mij dus een hele uitdaging want ik heb graag controle.. ;-) Dit zijn de voorbeeldkaarten die de cursisten gingen maken;
Stempels: Beautiful day - Stampin Up!, All about you - MFT
Stanzen: Celebrate you thinlits, Beautiful butterflies thinlits - Stampin Up!
Inkt: Versamark, Basic Black, Dapper Denim - Stampin Up! 
Papier: Glitter cardstock, Vellum, Whisper white, Dapper Denim, Pumpkin Pie, Night of Navy- Stampin Up! Watercolor paper - Ranger
Verder: Brusho, Dazzling detail, Washi - Stampin Up!, Crystal drops- Nuvo

De cursisten zijn lekker los gegaan met de Brusho;Gisteren mocht ik zelf workshop volgen bij Doe@ding (ook erg fijn!). Angela en Inge hadden weer prachtige projecten voor ons bedacht, de lunch was heerlijk en het was supergezellig want ook Jolanda, Ellen, Mariken en Larissa waren van de partij. Big fun dus!!!!  Natuurlijk heb ik mijn projecten niet allemaal af gekregen dus dat ga ik vandaag lekker doen. 

Ik had wat ruzie met Blogger waardoor in niet in kon loggen en dat is inmiddels gelukkig opgelost dus vanavond kom ik gezellig bij jullie allemaal op bezoek. Heerlijk even bij-lezen, zin in!! 

Groetjes en zonnige zondag! (het sneeuwt hier een beetje..) 
Nicole

13 opmerkingen:

!neke zei

Super leuke resultaten !!!!!

lostinpaper zei

So much wonderful colour!!

Je@net zei

Gaaf effect en super mooie voorbeeldkaarten, Nicole.
En zo te zien hebben de cursisten hun best ook gedaan. Erg leuke resultaten!

Anneke. zei

Prachtige kaarten geworden!
Groetjes Anneke.

GerJanne zei

Wat heb je een mooie voorbeeldkaarten gemaakt. En je hebt knappe cursisten gehad. Maar je bent ook vast een goede juf! Ik heb geen idee wat Brusho is of zijn. Ik zal het eens opzoeken. Dat die workshop bij Doe@ding geslaagd was kon niet anders. Alleen al door het gezelschap!
Fijne dag verder!

Danielle zei

Ik heb ook altijd een beetje moeite met het wisselvallige resultaat bij het gebruik van de poeders. Terwijl ik de resultaten van anderen altijd hartstikke leuk vind! Zo ook jouw kaartjes, heerlijk kleurrijk, mooi!! Ben benieuwd naar de projectjes van de workshop, veel te gezellig om alles af te krijgen zeker ;-)

Rhodé zei

Leuk om ook te zien wat de cursisten hebben gemaakt. Leuke voorbeeldkaartjes heb je gemaakt! En sneeuw? Dat heb ik hier. Of niet gezien. Misschien volgend week nog een keer?

Mariken zei

Wat was het gezellig gisteren, mooie dingen gemaakt, lekker bijkletsen samen, heerlijk, zo’n dag! Wat je hier laat zien, ziet er ook echt geweldig uit. Van jou en van je cursisten, echt heel gaaf allemaal. En...had je man nog een visje gevangen, en had hij het niet heel koud?? Hopelijk zien we elkaar snel weer, en anders kom ik graag eeens kijken naar je mooi georganiseerde scrapspullen. Gekeken...het is 50 min. rijden, best te doen toch?? Fijne avond!

Ellen zei

Het was zeker leuk én gezellig gisteren! Heerlijk zo’n workshop waarbij je zelf niet na hoeft te denken. Dat moest jij dus donderdagavond duidelijk (en daarvoor) wel. Jouw kaartjes en die van je cursisten zien er prachtig uit. Heerlijk al de kleuren, maar lastig dat het onvoorspelbaar is, hihi. Gezellige avond nog xxx

Marjan zei

Leuk zo'n Brusho workshop geven, ik hou wel van dat spul! Mooie voorbeelden maakte je en je cursusdames maakten er ook mooie dingen mee!
Leuk en gezellig klinkt je eigen workshop bij Doe@ding.

Aletta zei

Dat zijn weer gave kaarten Nicole !

Gerrina zei

Dat ziet er mooi en kleurrijk uit!
Gaaf vind ik dat om iets te proberen en dan te kijken wat je ermee kan...ziet eruit als een fijne workshop!
Groetjes, Gerrina

Stella zei

Ik ben ook wel van de controle maar die pigment poeders vind ik super leuk. Ik heb Magenta poeders en iedere keer weer pakt het anders uit. Jouw kaartjes vind ik echt super-gaaf! Die workshop klinkt ook goed; fijn hé een dag aan de slag en nergens om hoeven denken. Da's gewoon quality time:)