Pagina's

maandag 26 februari 2018

DCL challenge #286

En weer een challenge vandaag! Ik had zoveel zin om met de kleurtjes die Margot bedacht had iets te gaan maken!! Ik had ook al een beetje een idee wat ik wilde gaan doen maar moest helaas dat idee nog even in de wacht zetten. Zaterdag de hele dag keukens gekeken (we gaan na de zomer verbouwen) en zondagochtend de verjaardag van mijn neefje. Maar zondagmiddag dan eindelijk de tijd om mijn idee uit te werken. 

Ik wilde blenden met distress inkt en dat combineren met mijn Ziggies. Was erg leuk om te doen en ik ben best tevreden met het resultaat. De titel gestanst en daar een shakertje van gemaakt. Ik wordt blij van deze kleurtjes, en ik hoop de ontvangster van mijn kaartje ook! Stempels: All smiles, Springtime critters - MFT, Center cut heart - SSS
Stanzen: Stitched rectangles - SSS, Springtime critters, Smile- MFT
Inkt: Versafine, Distress inkt Squeezed lemon, Wild honey, Picked raspberry - Ranger
Papier: Bristol smooth - Strathmore
Verder: Zig clean color markers; 025, 026, 200, 202, 050, 051, 052

Vandaag mijn part-time dag. Heerlijk om de maandag rustig te beginnen. Eerst even opruimen en poetsen, dan een rondje met het hondje en daarna lekker naar de bieb en winkelen met Sverre in Eindhoven want die heeft een weekje vakantie! 

Groetjes & fijne dag!
Nicole

Challenges: 
Dutch Card lovers #286: Inspiratiefoto
SSS Wednesday challenge: Make your own background

 

20 opmerkingen:

Marjan zei

Erg mooi gedaan met deze kleurtjes, leuk ook dat shakergedeelte. Het is weer een supermooi kaartje, Nicole. Dank je wel voor het meedoen met DCL.

Larissa zei

Wat een prachtig kaartje! Perfect zo met die mooie kleurtjes!
Dat klinkt als een gezellige dag, geniet ervan.

Je@net zei

Wauw...super gaaf kaartje, Nicole. En wat een mooie combi van kleuren en technieken.
Daar zal de ontvangster zeker weten blij mee zijn!

Ellen zei

Wat een prachtige kaart met de kleuren van DCL! Supergaaf stempel heb je hiervoor gebruikt. Geniet van je vrije dag. Ik heb me vandaag in de projectweek van klas 2 gestort, heftig!

Nancy Soetaert zei

wat een prachtige stempel als basis en wat heb je er een fantastisch toffe en mooie kaart mee gemaakt!
Geniet van je dag!
NAncy

Marieke zei

Mooi! Ik wordt er helemaal vrolijk van, super geworden.

Groet, Marieke

Mariken zei

Wat een fantastisch mooi en kleurrijk kaartje. Wow, ik ben hier weg van! Mooie stempels, vrolijke kleuren, daar word je heel happy van. Wat een toffe dag voor de boeg, geniet er lekker van!!

Margo zei

Wat een prachtige kaart ! Hier word ik ook helemaal blij van hoor ! Heerlijke kleurtjes heb je gebruikt !
Groetjes
Margo

lostinpaper zei

Stunning Nicole, and in my fave colour combo too!

Dotty Jo zei

This is beautiful! I love the pattern and the colours, and how you've created a shaker card. That sweet little bird is a perfect finishing touch, Jo x

Danielle zei

Wat mooi is deze kaart! Dat shakergedeelte is leuk en de kleurtjes zijn prachtig bij elkaar. En dan nog zo’n lief klein vogeltje om het af te maken.... super! Gaat veel tijd in zitten, keukens kijken. Maar het is dan ook geen dagelijkse aankoop.... leuk om mee bezig te zijn!

Gerrina zei

Wat een heerlijke kaart! Mooi hoe je geblend hebt en echt een kaart om blij van te worden; een zonnetje op een kaart! Groetjes, Gerrina

Thamar, zei

weer een super mooie en vrolijke kaart. die kleuren zijn top

Jantine zei

Mooie vrolijke kaart in lente-achtige kleuren!
Groetjes
Jantine

Rhodé zei

Wauw, deze is echt prachtig! Helemaal af! Zo leuk, dat je van het woord een shaker hebt gemaakt. Heb je een leuke dag gehad? Lekker gewinkeld?

Judith zei

Oh, wow, Nicole, je kaart is zo mooi! Je tovert een smile op mijn gezicht (-: Ik hou wel van de kleurencombi roze/oranje!

Margot zei

Wauw! Deze is geweldig! Ik kan er naar blijven kijken.... Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

anja curvers zei

Weer een prachtexemplaar Nicole geweldig gedaan hoor en de kleuren komen er heel erg mooi in terug. Leuk dat je meedoet bij DCL.

Ellen zei

SUBLIEM!!!! Wat een lekkere vrolijke voorjaarskaart! Bedankt voor het meedoen met Dutch Card Lovers.
Groetjes Ellen

jenn shurkus zei

this card totally makes me smile! I love the colors, and the background and then to top it off its a SHAKER!!! Thank you so much for playing along with us at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!