Pagina's

zondag 27 augustus 2017

MFT Color Challenge - You Float my Boat


Deze kaart had ik al een tijdje in mijn hoofd. Ik wist alleen niet precies welke kleuren ik wilde gebruiken. Het mocht geen rood/wit/blauw worden, dat vond ik teveel voor de hand liggen. De kleurenchallenge van My Favorite Things bleek de perfecte oplossing. Stempel: You Float My Boat - MFT
Stanzen: You Float My Boat - MFT
Inkt: Majestic Blue - Versafine, Narwal - Lawn Fawn, Ripe Raspberry, Tropical Teal - MFT
Papier: Whisper white, Whisper white thick - SU!
Verder: Embossingfolder - SU!

Bij mijn tweede kaart ben ik compleet los gegaan met mijn Nuvo Crystal drops. Het is gewoon zo lekker om van die perfecte pareltjes te zetten, ik kon gewoon niet stoppen! Het is een beetje of dit kaartje de mazelen heeft gekregen maar ach, ik vind het eigenlijk wel feestelijk staan... 


Stempels: You Float My Boat, Wavy coloring book - MFT, Circle sayings - SSS
Stanzen: You Float My Boat - MFT
Inkt: Majestic Blue - Versafine, Narwal - Lawn Fawn, Ripe Raspberry, Tropical Teal - MFT
Papier: Whisper white, Whisper white thick - SU!
Verder: Chrystal drops Carnation pink, Emerald city, Midnight Blue - Nuvo

Ik kreeg op één van mijn vorige blogposts wat vragen over de post-it die ik gebruikt had om mijn tekstmasker te maken. Het is een soort van brede tape die compleet plakkend is maar net zo gemakkelijk te verwijderen is als een post-it. Ik gebruik het om masks te maken, gedeeltes af te plakken bij het blenden met distress inkt en om stanzen op hun plek te houden voordat ze door de Big shot gaan. Als ik grotere stukken nodig heb plak ik met washi twee repen tegen elkaar.
Hieronder een fotootje van soortgelijk product. Ik heb ze via een vriendin, wellicht heeft ze er nog een paar mocht je interesse hebben.. 

Groetjes & zonnige zondag nog! (gaat lukken!!) 
Nicole 14 opmerkingen:

Dotty Jo zei

Two gorgeous cards! I love the sweet addition of the little anchor on your first card, Jo x

Stella zei

Beide kaarten zijn echt super; ik kan niet kiezen. De eerste vind ik zo gaaf omdat het echt een super mooie CAS kaart is. De tweede vind ik door de achtergrond en je NUVO drops ook geweldig! Die achtergrond stempel herkende ik:)

Larissa zei

Ik ze allebei tof!
De eerste, supermooi met dat wit erbij.
En de tweede is te leuk met de nuvo drops. Leuke achtergrondstempel, die maakt het helemaal af.
Geslaagde kaartjes!

Je@net zei

Twee super leuke kaarten, Nicole. En dat anker op de eerste kaart vind ik geweldig, maakt het helemaal af!

Jantine zei

Wat een geweldig leuke kaartjes, Nicole. Mooie kleuren, leuke uitdaging!
Ook heel leuk, die hele lijn van MFT. Dat détail van dat ankertje op je eerste kaart vind ik superleuk.
Groetjes,
Jantine

Colien zei

Hele leuke kaarten, mooi! Ik zie gave dingen: de embossingfolder, het anker, de achtergrondstempel en de gezellige Nuvo drops, erg tof!
grtz.Colien

Ellen zei

Hahaha ja, je bent echt losgegaan met die drops! Feestelijk staat het zeker. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik het eerste exemplaar echt mooier vind. Geweldig zijn de kleurtjes van de MFT-colorchallenge. Ik was één van degene die informeerde naar de volliedig plakbare post-its. Dus om eerlijk te zijn... ik heb interesse :-)

Mariken zei

Ze zijn geweldig leuk, jouw kaartjes! De eerste is prachtig, en de tweede, mat al die dropjes, is echt tof!! En ja, ik heb ook interesse, ziet er heel makkelijk uit!! Fijne zomeravond!

Unknown zei

ik ook interesse

Marjan zei

Gave kaartjes, dat kleine ankertje viel me direct op, een erg leuk detail! Je tweede kaartje is ook superleuk, de pareltjes zijn zeker perfect en staan er heel sprankelend op.
Dat spul heb ik ook, handig als maskertape!

Angelique zei

Twee hele mooie kaartjes met de bootjes, hele mooie kleurtjes en het ankertje is een leuk detail. Mooie kaart heb je naar Bram gestuurd, leuk het gekleurde hart in het midden. Gisteravond is mijn zoon ook weer vertrokken naar Breda voor het derde jaar van zijn studie.
lieve groetjes Angelique

Gerrina zei

Inderdaad veel leuker deze kleuren dan blauw-rood-wit! En lekker toch als je graag pareltjes maakt... Beide kaarten zien er weer prachtig uit! Groetjes, Gerrina

GerJanne zei

Ik vind ze beide echt super gaaf. Wat een leuke kaartjes. En je hebt je zeker lekker uitgeleefd met de dots! Hahaha, errug leuk!
Al goede berichten uit Maastricht??
GerJanne

Inge Groot zei

Superleuk deze twee kaartjes en wat een gave kleurtjes bij elkaar he, looooove de druppeltjes ^_^ en dat kleine ankertje aan het eerste kaartje...cute!!!