Pagina's

zaterdag 12 augustus 2017

Oh, Crab!...Cornelie & Nicole's Swap Saturday #2Yay, het is weer Swap-Saturday!!!!

Ja hoor het is weer zover. Vandaag laten Cornelie en ik weer zien wat we met het Swap pakket hebben gemaakt. Deze keer zonder uitdaging maar voor mezelf had ik de uitdaging om iets met de de stansjes te doen. Ik heb zelf niet dit soort stansjes en daarom des te leuker er een keer mee aan de gang te gaan. 
Het papier uit het pakket is echt om te smullen, je zou het zo op een kaart kunnen plakken en dan hoef je er eigenlijk niets meer aan te doen. Maar ja, das een beetje gemakkelijk hè...

Voor mijn eerste kaart heb ik de zeester gebruikt maar dan aan de binnenkant van de kaart. Ik vond het contrast geel/donkerblauw wel gaaf en dacht... zwemdiploma! De sterretjes zijn gekleurd met mijn Ziggies en hebben allemaal een coating met Wink of Stella daardoor schitteren ze prachtig tegen het donkerblauwe papier.


Mijn tweede kaartje is met de krab. Ik ving ze vroeger altijd met mijn zusje in Frankrijk en we lieten ze dan over de rotsen lopen omdat we het zo grappig vonden dat ze zijwaarts liepen. De inspiratie voor deze slider met zijwaarts kriebelende krabbetje! Aan de binnenkant een krabbetje van MFT waarbij ik het mondje ondersteboven heb gestempeld zodat hij een beetje beteuterd kijkt. Dat was hem weer voor vandaag. Kijken jullie ook bij Cornelie? Ik ben weer heel benieuwd wat zij met het pakket gemaakt heeft!! 16 september doen we onze derde en laatste Swap met dit pakket. Kom je weer gezellig langs?

Groetjes! Nicole


Het Swap-Saturday pakket.


14 opmerkingen:

Je@net zei

Twee super leuke kaarten, Nicole. Vooral die met de krab vind ik geweldig. Stans, tekst, slider....helemaal te gek!

Jantine zei

Je hebt twee geweldige kaarten gemaakt, Nicole! Hartstikke leuk!
Groetjes
Jantine

Linda Visser - van der Velden zei

Onwijs leuk weer! kan ook bijna niet anders met zo'n leuk pakket :). Groetjes, Linda

Mariken zei

Wat zijn ze allebei enig zeg!! Met een beetje humor, ik geniet hiervan!! Fijn weekend!

Sarah zei

Geweldig leuk!

Rhodé zei

Superleuke kaartjes die een glimlach op je gezicht toveren! Leuk dat je de tekst op de tweede kaart aan de binnenkant af maakt.

Cornelie zei

Oooo leuk weer Nicole! Idd leuk dat we allebei met de die cuts aan de sla zijn gegaan. Te gek gedaan. Die krab en de tekst, echt heel leuk. De zeesterren van lawn fawn heb ik ook gebruikt, die zie je in september wel;-) Fijn weekend!

Kaartenkraam zei

Wat enig al die zeesterretjes, hartstikke leuke kaart en zo lekker vrolijk ook. De tweede kaart vind ik ook geweldig. Leuk de tekst en de slider natuurlijk. Het pakket ziet er geweldig uit zoveel mooi papier ook!

groetjes van Ank

Angelique zei

Geweldig, leuke, vrolijke kaarten met de ster en de krab. De tekst bij de krab is erg leuk. Ook je vlinderkaarten zijn mooi geworden.
lieve groetjes Angelique

Colien zei

Twee heel gave kaartjes, mooi! De zeesterretjes zijn grappig, zeker met zoveel! En je sliderkaart is erg tof, vooral met het krabbetje aan de binnenkant. Weer es wat anders als een slak op een 'te laat' kaartje!
grtz.Colien

Danielle zei

Wow, twee super leuke kaarten!! Ik vind de tekst met al die sterretjes echt super. Zo prachtig hoe je de sterretjes hebt gekleurd. En je slider kaart met het krabbetje, zo tof. Je bent echt een ster in het maken van leuke kaartjes, die altijd prachtig afgewerkt zijn. Fijne zondag!

Gerrina zei

Wat een gave sliderkaart! Leuk dat de krab ook zijwaarts gaat!
Maar helemaal weg ben ik van je sterrenkaart; zo leuk hoe je buiten- en binnenkant gemaakt hebt! Fijn weekend verder!

Stella zei

Ik ben niet bijster origineel als ik "Wow"type...:) Maar Nicole hoe kom je er iedere keer weer op. Dit is zó gaaf!!!

nicolevb zei

Bobiie vind hem crabfantastisch
En wij ook ;-)
Thanks