Pagina's

maandag 14 augustus 2017

CAS on Friday

Cas on Sunday is tegenwoordig Cas on Friday. Het idee blijft hetzelfde; Clean and Simple. Nu weet ik nooit heel zeker of mijn kaartje "Clean en simpel' genoeg is maar ik vond deze toch wel in deze categorie passen.


Voor de tekst heb ik met een stans een masker gemaakt van volledig plakkend post-it papier waarna ik er met Oxide inkt kleur op heb gezet. Je krijgt dan dat mooie ombre effect en omdat het helemaal vlak is kon ik mooi de rest van de tekst eroverheen stempelen. (Zo leuk die lama-teksten uit deze set!!)
De lama heb ik in zwart/wit gelaten als contrast met het gekleurde papier en de sequins. Ook de binnenkant is bestempeld maar dat blijft een verassing voor de jarige ;-)


Stempels: Llama love - MFT
Stanzen: Hello - MFT
Inkt: Oxide Peakock feathers, Cracked pistachio- Ranger, Versafiny onyx black
Papier: Whisper white - Stampin Up! Gekleurd papier uit SSS-kit
Verder: Sequins

Vandaag nog even een dagje vrij. Ik vind het altijd lekker om op maandag als een witte tornado door mijn huis te gaan zodat we de week met een schoon en opgeruimd huis beginnen. Vanavond gaan we het nieuwe bed van Bram en zijn boekenkast naar zijn kamer in Maastricht brengen. Volgende week begint zijn introductieweek en gaat hij officieel verhuizen. Ik vind het niet gezellig dat hij weg gaat maar die berg troep die hij maakt ga ik niet missen! (denk ik...)  

Groetjes! Nicole16 opmerkingen:

Je@net zei

Super leuke CAS kaart, Nicole.
En succes met de verhuizing!

Ellen zei

Wat is ie mooi! Ik vind 'm hartstikke CAS, hoor! Prachtig zoals alles qua kleur matcht. Die Bram, helemaal naar Maastricht. Zal best wennen zijn voor jullie allemaal. Maar geloof me, het went best snel. Succes alvast met alle verhuisperikelen. Waar koop jij trouwens volledig plakkend post-it papier?

Danielle zei

De tip van de week komt van jou!! Wat een idee, zelf zo'n masker maken van een grote tekststans. Dat zou ik nu nooit bedacht hebben.... Vraag me alleen of of mijn rolletje masking tape groot genoeg is voor deze tekst, maar super bedankt voor het idee. Je kaartje is zo leuk en grappig met de lama tekst, geweldig. En toch nog best veel wit, dus ik vind 'm ook CAS genoeg ;-) Ja, dat wordt even wennen, Bram naar Maastricht. En zelfs die troep ga je missen, want die hoort bij Bram....

Rhodé zei

Wat een leuke kaart! Ik heb de tip van het masker gelijk doorgestuurd naar mijn schoonzusje. Die vroeg zich pas af hoe ze zoiets nu eens zou kunnen doen. Ik ga die tip ook eens proberen. Leuk dat je de kleuren van het DP terug laat komen in de sequins. En dan hoef je de lama inderdaad verder geen kleur te geven.

Mariken zei

Ooh, enig Nicole! Geweldige kaart, met grandioze tip en superleuke lama. En nog CAS ook! Wat mij betreft een voltreffer! Jeetje, Bram naar Maastricht, das ff slikken. Maar inderdaad, het went. En ik ben ook erg benieuwd waar je die totaal-plakkende pos-its koopt? Fijne avond!

wienerhoneymooners zei

SUPER cute, lllllove it!!!

Jantine zei

Ziet er geweldig uit, Nicole. Lekker kleurig!
Groetjes,
Jantine

Stella zei

Ik denk ook dat het wennen is; minder troep :) maa rhet wordt ook stiller. Maar je gaat er aan wennen. Ik spreek uit ervaring:)
Je kaart vind ik echt perfect CAS; die tekst en die lama zijn beiden geweldig!

GerJanne zei

Oh wat een enige kaart! Zo gaaf, de letters en dan de tekst eroverheen. De lama is ook tof.
En zeker zal het anders worden, als Bram het huis uit is ( en de weekend met bergen vuile was thuiskomt??)
Wat Stella zegt, klopt, je gaat eraan wennen. Maar door de week zal je vast de gezelligheid missen. Onze Tieme woont nu nog thuis en we hebben het reuze gezellig met elkaar. Als hij volgend jaar op kamers gaat ( wat er wel in zit...) zal het hier echt ontzettend stil worden. Maar daar denk ik nog even niet aan...
GerJanne

lostinpaper zei

Totally made me laugh out loud, what a great sentiment and a great card Nicole!

Gerrina zei

Gave tekst! En zo haal je mooi veel meer uit je materialen...doe ik al een tijdje en het is heerlijk zo veel meer stencils te hebben (had ik er al niet veel?)... mooi dat SSS-DP erbij! Groetjes, Gerrina

!neke zei

Mooi geheel en ik denk zeker CAS !

Marjan zei

Erg gaaf, mooi zoals de kleurtjes van de onderkant weer terugkomen! Dat ombre effect is ook heel mooi!
Ja, het wordt wel stiller als ze eenmaal de deur uit zijn, maar inderdaad ... die was en de troep! Scheelde bij mijn kids echt zoveel! Gelukkig doen ze dat nu lekker zelf en zijn ze ineens een stuk netter, haha. En zien we evengoed toch nog.

Angelique zei

Hele leuke kaart, mooi die kleurenrand en een geweldige tekst. Spannend zo'n zoon die op kamers gaat. Mijn zoon gaat aan z'n derde jaar beginnen en het went snel dat ze alleen in het weekend thuis zijn.
lieve groetjes Angelique

Zw@@n zei

Wat een gave kaart, Nicole. Leuke kleurtjes en tekst. Leuke dat je meedoet met CAS on Friday. Liefs, Wilma

Cornelie zei

Ik wed dat je het nog gaat missen ook hihi, maar wel gek als je kind de deur uit gaat lijkt me.
Je kaartje is tof en ik herken het gevoel of het CAS is de ja of de nee, heb ik ook, want voor mij is het dan al heel erg CAS ;-)
Ik vind h'm leuk!!! Die tekst is idd erg grappig!
Nou doegie ;-)