Pagina's

maandag 29 mei 2017

Today is all about you

14 Juni wordt een spannende dag. Dan komt het verlossende telefoontje van school aan alle examenkandidaten van dit jaar. Voor Bram maak ik me niet zo een zorgen maar er zijn een aantal vrienden en klasgenoten die met klamme handjes naast de telefoon zullen zitten. 
Ik ben natuurlijk positief en verwacht veel felicitatiekaarten nodig te hebben dit jaar! Deze heb ik vannacht gemaakt toen ik door de warmte niet kon slapen. Ik heb geen echte 'geslaagd' stempels maar deze kon ook wel dacht ik... 


Stempels: Sketchy Flowers, All about you - MFT
Inkt: Versafine onyx black - Tsukineko, Berrylicious, Orange Fizz - MFT, Watermelon wonder - SU!, Manatee, Narwal - Lawn Fawn
Stanzen: Oval word windows, All about you - MFT
Papier: Berrylicious, Orange Fizz, Persimmon, whtite  - MFT, Stormy Sea - PTI
Verder: white twine - SU!

De binnenkant..

De kleurtjes komen van de MFT Color Challenge; een prachtige combi vind ik zelf!!Zojuist naar de crematie van mijn oom geweest die vorige week is overleden, een prachtig ontroerende dienst. Daarnaast op een tropisch tempo wat klusjes in huis en morgen weer werken (Airco!! - whoohoo!!!)

Groetjes & bedankt voor je bezoekje!
Nicole

Challenge: MFT color challenge

16 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

deze is leuk ! ooi gedaan
grtjs,martina
x

Je@net zei

Wat een leuke kaart, Nicole. Mooie kleurtjes zo bij elkaar!

Mariken zei

Jeetje, dat levert een pracht van een kaart op, als je niet kan slapen. Niet dat ik je nu een slechte nachtrust toewens hoor...het was inderdaad ook erg warm...En zo'n crematie, altijd droevig, het blijft wel even in je systeem zitten hè?! Vanavond beter slapen hoor!! Xx

Danielle zei

Prachtig!! Ik heb wel heerlijk geslapen ondanks de temperatuur. Toch ben ik niet op m'n best met dit weer. Morgen wordt het (naar mijn idee dan) beter! Wat een geweldige kleuren bij elkaar, erg mooi Nicole!!

Colien zei

Toffe kaart in mooie kleurencombi! Gecondoleerd met het overlijden van je oom....
grtz.Colien

Rhodé zei

Inderdaad mooie kleuren! Je kaartje is helemaal af! Misschien lift ik hem een keertje met mijn bloemenstempels van MFT. Hij is erg leuk!

Ellen zei

Wat een mooie kaart! Prachtig kleurtjes en ja, 14 juni is een belangrijke dag. op mijn bureau ligt een stapel Nederlandse examens waarvan ik de tweede correctie heb gedaan. Weet er dus alles van. Gecondoleerd met het overlijden van je oom. Zo'n uitvaart hakt er altijd wel in. Sterkte! En vannacht niet weer aan de knutsel gaan, hoor ;-)

Margo zei

Wat een toffe kaart !

Sarah zei

Leuke kaart! Vorige nacht heb ik ook kaartje gemaakt. Ik kon ook niet slapen en ik zocht verkoeling in een kerstkaart.☺

Margot zei

Superkaart! Gecondoleerd met het overlijden van je oom....

GerJanne zei

Tja, die warmte..... brengt in elk geval een ontzettend leuke kaart voort! Je kunt voor een geslaagde inderdaad andere teksten gebruiken. Altijd leuk.
Gecondoleerd met je oom. Kun je binnenkort waarschijnlijk ook tegen mij zeggen. Vooral voor mijn moeder vind ik het heel verdrietig, het is haar broertje. Werk ze morgen weer. Misschien niet zo hard nodig die airco...
GerJanne

lostinpaper zei

Super sweet, totally loving the retro colour combo!

Evy G zei

Het is nooit leuk als er een naast familielid overlijdt. Maar ik vind het wel altijd een kleine troost als je er op een mooie manier afscheid van hebt kunnen nemen. Op je inspiratie had het in ieder geval geen invloed, wat maak jij mooie nachtelijke kaartjes! Heel vrolijk, past perfect bij de gelegenheid. De tip van het knutselen toch eens onthouden, ik lees dan maar wat of doe een blogrondje zoals nu ;-)

Gerrina zei

Een kaart die precies weergeeft waar het om gaat! Leuk die frisse kleuren!
En nu maar duimen dat de jongens het allemaal gehaald hebben...
Groetjes, Gerrina

Marjan zei

Zeker wel kan dit soort stempels ook, deze kaart is een topper!
Gecondoleerd met het overlijden van je oom.

Dotty Jo zei

Simply stunning! What a beautiful card, Jo x