Pagina's

zondag 7 mei 2017

Helen Dardik

Een tijdje geleden kwam het merk Waffle Flower met een serie stempels van Helen Dardik. Ik kende haar illustraties al uit de Flow en wordt altijd blij van haar vrolijke beestjes en kleuren. Ik had de stempel nog niet eerder gebruikt en wilde hem gebruiken voor de Challenge van de Egel (gebruik zwart) toen ik zag dat deze challenge inmiddels afgelopen is...De stempel heeft dikke lijnen en grote vlakken die in het zwart goed contrasteren met felle kleurtjes. Dus zonder challenge toch maar een kaartje gemaakt ;-)

Voor het kiezen van de kleuren heb ik een illustratie van Helen gegoogeld en de stempel zonder verder te blenden met copics hier en daar ingekleurd. Daarna heb ik met mijn Posca verfstiften wat stipjes gezet om de afbeelding nog wat verder aan te kleden. De zwarte lijnen heb ik met mijn misty gestempeld, zelf had ik ze nooit zo perfect op dezelfde afstand gekregen. Verder is het eigenlijk een heel simpel kaartje gebleven, deze illustratie was al leuk genoeg zo! 


Stempels: Enveloper Birhtday - Waffle Flower, Birthday Sentiments - PTI
Inkt: Jet Black - Lawn Fawn
Papier: Solar white - Neenah
Verder: Copics, Acryl pennen - Posca
Groetjes & zonnige zondag! Nicole13 opmerkingen:

Danielle zei

Wat leuheuk!!!! De stempel is prachtig maar de manier hoe je 'm op de kaart hebt verwerkt, echt geweldig Nicole!! Ik vind jouw kaarten echt altijd mooi, goed doordacht en netjes uitgevoerd. Ik hou ervan!!

Je@net zei

Wat een leuke stempel, zal eens gaan kijken op die site.
En wat een super leuke kaart heb je ermee gemaakt, Nicole. Meer heft het kaartje ook niet nodig.
Fijne zondag!

lostinpaper zei

Oh so fab Nicole!

Mariken zei

Ooh, grappig, ik ben ook aan de Waffle Flower. Het is weer een enig merk, aiii. Jouw kaartje is geweldig, vrolijk en stoer, ik hou hiervan! Fijne zondag verder!!

!neke zei

Prachtige kaart !!!!!!
Fijne zondag, alleen hier geen zon !

Colien zei

Heel leuk, mooie stijl!
grtz.Colien

Margot zei

Jahhh te gek! Ben dol op deze stempels, alles van Waffle Flower is eigenlijk leuk!

Birgit zei

What a wonderful take on the inspiration photo! This is simply darling!!

GerJanne zei

Heel erg leuk! Ken het ook uit de Flow, maar wist niet dat er stempels van waren!?
Lekker vrolijk! En handig is de Misti dan, hè?
Leuk dat Happy Birthday er precies tussen!
GerJanne

Stella zei

Wow! dat is het eerste wat ik dacht. Wat een juweel van een kaart; zo knap zoals je die stempel hebt verwerkt. En net wat Danielle schreef; jouw kaarten zijn al-tijd gaaf. Ik ben fan :)

Maartje zei

Ja! Daar word je happy van! Wat heb je dit gaaf verwerkt!!!

Gerrina zei

Wat is het toch gaaf als je ontdekt dat van een van je favoriete illustratoren nu ook stempels te krijgen zijn! Kan me helemaal voorstellen dat je voor deze viel; zo leuk en vrolijk! Gave kaart heb je ermee gemaakt; die lijnen zijn perfect! Groetjes, Gerrina

Marjan zei

Onwijs leuk!! Dit past ook wel bij jouw stijl, vind ik. erg gaaf kaartje met mooi stempelwerk en zeker ook prachtig gekleurd!