Pagina's

zondag 4 september 2016

Dutch Card Lovers - Sun Please

Vandaag ben ik trotse gast-designer voor Dutch Card Lovers! Het thema is 'Sun Please' wat betekend dat je een zon op je kaart moet gebruiken. Het mag dus een zonsopgang, ondergang of hoog aan de hemel zijn als ze maar straalt! 

Ik heb ooit een zon-stans van My Favorite Things gekregen bij een bestelling en deze nog niet zo vaak gebruikt dus dit is de perfecte gelegenheid. De tekststempel is een oude set van Papertrey Ink maar de quote past ook perfect bij deze challenge dus deze twee items waren mijn startpunt voor mijn kaart. Daarna ben ik gewoon wat gaan spelen met verschillende papiertjes en vormen. En een beetje goud mocht natuurlijk niet ontbreken. 


Stempels: Half & Half - PTI
Inkt: Ocean Tides - PTI
Stanzen: Blueprints 7, Blueprints 30, Tag builder blueprints 4, Sunny skies- MFT, Stitched rectangles - SSS
Papier:  By the shore, goud glitter cardstock, Very Vanilla, daffodil delight, Mint Macaron- SU!, Sweet Sunshine - MFT, Lemon Tart, Ocean tides - PTI
Verder:  Wink of Stella Clear - ZIG, Enamel dots - Doodlebug, Lint - PTI, gouddraad - SU!

Ik verheug me op alle zonnige kaarten die in deze challenge voorbij gaan komen! Doen jullie mee? Mijn Zuid-Frankrijk kleurtje is er inmiddels bijna af, dus ik kan wel wat zon gebruiken ;-)

Zonnige groetjes!!
Nicole

15 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooi zonnig kaartje op deze druilerige zondag. Een beetje zon kunnen we vandaag dan ook goed gebruiken. Gelukkig wordt het van de week weer prima nazomer weer, dat wordt genieten.
Nog een fijne zondag, Nicole!

Margot zei

Wat leuk Nicole! Heb je deze kaart naar een van de DTleden van de DCL gestuurd? Je staat er namelijk nog niet tussen op ons blog, maar dat gaat goed komen vandaag!

Nota Bene zei

Een héle mooie kaart! Lekker zomers...
Groetjes, Nele

Margot zei

Inmiddels sta je er bij!

Dotty Jo zei

What a beauty! Such lovely papers and colours, Jo x

lostinpaper zei

You really do know how to make design paper shine Nicole, this is so wonderful!

Mariken zei

Wat een superzonnig kaartje, dat komt goed uit op deze grijze zondag! Maar, van de week gaat de zon weer volop schijnen, super...net als jouw kaartje!! Fijne avond!

!neke zei

Dit is weer super gaaf !!!!!

Sarah zei

Mooi!!!

Ellen zei

Volgens mij word jij op je wenken bedient... de komende week zijn er volop mooie en zonnige dagen! Heerlijk vooruitzicht. Je kaartje is superzomers. Het zonnetje en de spreuk waren twee goede uitgangspunten. De gouden accenten geven je kaart een chique uitstraling.

Rhodé zei

Dat goud sprankelt op kaart! Goed bedacht! Die tekststempel en zo'n matchen prima met elkaar. Nog 1 dagje geduld, dan krijg je waarschijnlijk je zonnestralen...!

Marjan zei

Geweldige kaart! Ik houd het kort, je snapt waarom.

Judith zei

Zomerzon en blauwtonen, erg leuk!

Judith zei

blauwtonen? wat is dat nou voor een woord? maar je begrijpt het wel, hopelijk? hihi

Gerrina zei

En met zo'n kaart mag je ook super trots zijn! Helemaal mooi; jou stijl komt hierin prachtig naar voren! Dus met deze inspiratie en het mooie weer, moet het niet zo moeilijk zijn een zonnige kaart te maken! Groetjes, Gerrina