Pagina's

maandag 26 september 2016

Craftaholics Challenge 2

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een berichtje heb geplaatst. Het zijn dan ook mega-drukke weken geweest. Ik heb extra moeten werken, workshops gegeven en het leek of we iedere avond wel ergens naartoe moesten. Ook leuke dingen hoor! Afgelopen donderdag zijn we met Bram en Sverre lekker uit gaan eten bij Van Galen in Heeze omdat we 19 jaar getrouwd waren! Een aanrader, we worden er altijd weer blij verrast door de culinaire hoogstandjes van Lars.

Maar van knutselen is het er niet zo van gekomen. Geen tijd, of geen puf... affijn, je kent het het vast wel. Gelukkig gisteren een stok achter de deur met onze Craftaholics challenge! Eerst naar de verjaardag van mijn nichtje Evi en daarna hups aan de slag. Anders was ik vast weer heel lui in de zon gaan zitten. Geloof me, de verleiding was groot. Maar hoe lekker is het dan toch weer om even lekker te stempelen. Zeker naar aanleiding van een schets want dat gaat dan toch allemaal weer even wat gemakkelijker. Kon ik toch ook nog even de tuin in ;-)

Stempels: Forest Friends - MFT, 
Inkt: Basic black, Cherry cobbler- SU! Versamark
Stanzen: Stitched heart stackables - Lawn Fawn
Papier:  Whispering white,  Mossy Meadow - SU!, Melon Berry - PTI, Free spirit - MFT
Verder:  Crystal drops bottle green - Nuvo, Lint - PTI, copics, Uniball white gelpen, embossingpoeder, 

Fijne dag en vergeet niet nog even bij Jolanda langs te hoppen om haar bijdrage aan onze challenge te bekijken!

Groetjes!!
Nicole

Challenge: Craftaholics

11 opmerkingen:

Jolanda zei

Hij is weer helemaal geweldig Nicole, afgelopen week genoten van jouw workshop! Nogmaals bedankt.

Mariken zei

Zo herkenbaar, al die drukte...hier hetzelfde! Maar het zal wel weer een keer rutiger worden...ooit!!! Je kaartje is gaaf zeg, schattig is dat uiltje! Hou het rustig deze week..groetjes!!

Je@net zei

Wat een leuke kaart, Nicole. Mooie kleurencombinatie en die uil is super schattig!

martina's kaartjes zei

leuk en lief kaartje
grtjs,martina
x

lostinpaper zei

So sweet Nicole, love this combination of colours!

Marjan zei

Herkenbaar hoor en die zon... daarvan moet je toch ook genieten zolang het kan? Maar leuk om weer eens wat te zien van je en wat een leuke en vrolijke kaart ! Lief uiltje!

Marjan zei

Herkenbaar hoor en die zon... daarvan moet je toch ook genieten zolang het kan? Maar leuk om weer eens wat te zien van je en wat een leuke en vrolijke kaart ! Lief uiltje!

Stella zei

Ik heb dus van de zon genoten; zo ongeveer de hele maand september:) Naast het werk en andere afspraken was ik ook niet echt productief. Dus wat je schrijft ins heel herkenbaar:) Nog gefeliciteerd met je trouw-verjaardag! En je kaart is super; dat uiltje vind ik zo gaaf!

Ellen zei

Heerlijk hè, dat mooie weer. Van genieten! Er komt vast ook weer een moment dat uitermate geschikt is om te freubelen. Jouw 'moetje' is trouwens wel hartstikke leuk geworden. Gaaf zijn de rode besjes waar de uil bovenop zit. Gezellig dat jullie uit eten zijn geweest om jullie trouwdag te vieren. Nog van harte gefeliciteerd!

GerJanne zei

Hoi Nicole,
ja, iedereen heeft het erover, zo uniek, dat mooie weer dat maar aanhoudt! Nu wat minder warm, dus we kunnen ons gaan voorbereiden op de herfst. EN dan zit je toch minder binnen, dat herken ik wel.
Heerlijk gegeten op jullie trouwdag! Nog van harte!
En je kaart is een heel leuke, ook al moest je je er toe zetten.
Groetjes,
GerJanne

Gerrina zei

Dat is dan een lekker evenwicht! Genieten van het weer en tussendoor je creativiteit kwijt kunnen in zo'n mooie strakke kaart is toch heerlijk? Gaaf dat genieten; lijkt wel of we het nu veel bewuster doen... Groetjes, Gerrina